Povezane vesti

Pevačicu na svadbi napao stari svat Na privatnom veselju nastala opšta tuča: Prvo sam osetila udarac, pa me je gađao čašama...…

Pevačicu na svadbi napao stari svat Na privatnom veselju nastala opšta tuča: Prvo sam osetila udarac, pa me je gađao čašama...…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Teodora Bilanović ne krije da se vrlo rado odaziva na pozive domaćina i da najčešće nastupa na privatnim veseljima. Kako je već poznato, na privatnim slavljima pevači često doživljavaju razne vrste neprijatnosti, te je tako i ona svašta… »
„Izbila je opšta tuča“: Našu pevačicu napali na svadbi, jedva izvukla živu glavu

„Izbila je opšta tuča“: Našu pevačicu napali na svadbi, jedva izvukla živu glavu

Nova pre 1 dan
Pevačica Tea Bilanović nedavno je ispričala jedan incident sa jednog privatnog veselja kada je bila napadnuta. Pevačica Tea Bilanović sinoć je gostovala u emisiji „Amidži šou“ gde ju je voditelj upitao za najgore iskustvo sa nastupa: „Pa možda čak, pa… »
"Izbila je tuča, osetila sam udarac": Našu pevačicu napao stari svat na svadbi: Šok i neverica

"Izbila je tuča, osetila sam udarac": Našu pevačicu napao stari svat na svadbi: Šok i neverica

Blic pre 1 dan
Mlada pevačica Teodora Tea Bilanović pretežno nastupa na privatnim veseljima, gde zgrće veliki bakšiš. Teodora je sada za domaće medije ispričala kakvu je neprijatnost jednom prilikom doživela. - Pa možda čak, pa bilo ih je dosta. Bilo je to negde među… »
"Izbila je opšta tuča, osetila sam udarac..." Teu Bilanović napao stari svat na svadbi, jedva se izvukla

"Izbila je opšta tuča, osetila sam udarac..." Teu Bilanović napao stari svat na svadbi, jedva se izvukla

Telegraf pre 1 dan
Mlada pevačica Tea Bilanović nosi epitet "kraljica bakšiša", a gostujući u emisiji "Amidži šou" ispričala je i jedan incident sa jednog privatnog veselja kada je bila napdnuta. Kako gotovo svakodnevno nastupa, Amidžić je Teu upitao koje joj je najgore… »

Vesti dana »