Povezane vesti
Pevačicu na svadbi napao stari svat Na privatnom veselju nastala opšta tuča: Prvo sam osetila udarac, pa me je gađao čašama...…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Teodora Bilanović ne krije da se vrlo rado odaziva na pozive domaćina i da najčešće nastupa na privatnim veseljima. Kako je već poznato, na privatnim slavljima pevači često doživljavaju razne vrste neprijatnosti, te je tako i ona svašta… »
„Izbila je opšta tuča“: Našu pevačicu napali na svadbi, jedva izvukla živu glavu
Nova pre 1 dan
Pevačica Tea Bilanović nedavno je ispričala jedan incident sa jednog privatnog veselja kada je bila napadnuta. Pevačica Tea Bilanović sinoć je gostovala u emisiji „Amidži šou“ gde ju je voditelj upitao za najgore iskustvo sa nastupa: „Pa možda čak, pa… »
"Izbila je tuča, osetila sam udarac": Našu pevačicu napao stari svat na svadbi: Šok i neverica
Blic pre 1 dan
Mlada pevačica Teodora Tea Bilanović pretežno nastupa na privatnim veseljima, gde zgrće veliki bakšiš. Teodora je sada za domaće medije ispričala kakvu je neprijatnost jednom prilikom doživela. - Pa možda čak, pa bilo ih je dosta. Bilo je to negde među… »
"Izbila je opšta tuča, osetila sam udarac..." Teu Bilanović napao stari svat na svadbi, jedva se izvukla
Telegraf pre 1 dan
Mlada pevačica Tea Bilanović nosi epitet "kraljica bakšiša", a gostujući u emisiji "Amidži šou" ispričala je i jedan incident sa jednog privatnog veselja kada je bila napdnuta. Kako gotovo svakodnevno nastupa, Amidžić je Teu upitao koje joj je najgore… »
Vesti dana »

Darko Šper: Građani Novog Sada devet meseci osećaju bol, ali i bes
Novi magazin pre 5 minutajoš 46 povezanih

Evropski i američki berzanski indeksi u padu nakon Trampove objave novih carina
RTV pre 25 minutajoš 47 povezanih

Poznato ko sudi mečeve između Leha i Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona
Danas pre 1 satjoš 34 povezane