Povezane vesti
Nastavlja se drama – Ivanišević odgovorio Francuzu: „Bolje da ne kažem šta mislim o njemu“
Sputnik pre 1 dan
Goran Ivanišević, hrvatski teniski stručnjak, naljutio se na Patrika Muratoglua koji ga je prethodno oštro kritikovao zbog komentara na račun forme Grka Stefanosa Cicipasa. Velika bura podigla se zbog saradnje Stefanosa Cicipasa i Gorana Ivaniševića… »
Ivanišević uzvraća: Bolje da ne kažem šta mislim o Muratogluu
Sport klub pre 1 dan
Kada je Goran Ivanišević tokom Vimbldona opleo po Stefanosu Cicipasu, pa zbog toga dobio otkaz, jedan od onih koji su njega javno kritikovali, bio je Patrik Muratoglu. Sada mu je hrvatski stručnjak uzvratio: pic.twitter.com/Y5BcQ2tF22 — Anna Chakvetadze… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih

Raste broj poginulih u Kijevu: Pogođene škole, bolnice i zgrade: Najmlađa žrtva dete od 6 godina
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 1 satjoš 1 povezana

"Prehlada na moru može doneti više koristi nego štete": Dr Milićević savetuje gde ne treba voditi decu pre letovanja
Blic pre 5 satijoš 1 povezana