Povezane vesti
"Ovo sam prvi put video u životu" Na koncertu Lexington benda dogodio se trenutak koji je sve ostavio bez daha
Telegraf 30.07.2025
U jednom trenutku - tišina, nebo iznad i more svetala ispred bine. Više od 10.000 telefona zasijalo je u vazduhu dok je Lexington bend izvodio svoj hit „Noć pod zvezdama“. Bio je to trenutak čiste emocije, snažan, gotovo filmski - prizor koji su svi… »
"Ovo sam prvi put video u životu": Više od 10.000 telefona zablistalo u noći dok je Lexington bend pevao najemotivniji hit!
Blic 30.07.2025
U jednom trenutku - tišina, nebo iznad i more svetala ispred bine. Više od 10.000 telefona zasijalo je u vazduhu dok je Lexington bend izvodio svoj hit "Noć pod zvezdama". Bio je to trenutak čiste emocije, snažan, gotovo filmski - prizor koji su svi… »
Vesti dana »
Fars: SAD postavile pet uslova Iranu; požar u okolini nuklearke u UAE posle napada dronom
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 3 satajoš 89 povezanih
"Tada sam već video koliko je talentovana": Željko Joksimović uputio emitivne reči pobednici Evrovizije
Mondo pre 4 satijoš 29 povezanih
Srbija u drugom šeširu: Evo ko su potencijalni protivnici rukometašima na Svetskom prvenstvu
Dnevnik pre 48 minutajoš 58 povezanih
Voša pronašla poslednje atome snage, pobedila na Karaburmi za istorijsko drugo mesto!
Sportske.net pre 58 minutajoš 61 povezana