Povezane vesti
"Vimbldon je bio novakova poslednja šansa" Poznati teniser nije optimista: Videli smo kako je to bilo...
Kurir pre 1 dan
Novak Đoković je na ovogodišnjem Vimbldonu bio blizu osvajanja jubilarne titule, ali je zaustavljen u polufinalu. "Mislio sam da Đoković ima šansu, a znam da je baš želeo da osvoji 25. grend slem, tako da sam mislio da će uspeti. Ali, kada se povredio… »
„Vimbldon je možda bio Novakova poslednja prilika, biće mu baš teško da osvoji grend slem titulu“
Nova pre 1 dan
Mansur Bahrami, teniski šoumen i nekadašnji profesionalni teniser, pričao je o šansama Novaka Đokovića da osvoji 25. grend slem titulu. Đoković ima 38 godina, a ove sezone igrao je tri polufinala na grend slemovima. Najpre je u Australiji morao da preda… »
"Vimbldon je možda bio Đokovićeva poslednja šansa"
B92 pre 1 dan
Mansur Bahrami, teniski šoumen i nekadašnji profesionalac, veruje da je Novak Đoković propustio šansu da osvoji 25. Grend slem titulu. Đoković je na ovogodišnjem Vimbldonu imao najbolju šansu da osvoji (barem) još jedan Grend slem u karijeri, ali to nije… »
Vesti dana »

JTOK: Uhapšeno šest lica među kojima i bivši ministar Tomislav Momirović u vezi sa padom nadstrešnice
RTS pre 12 minutajoš 98 povezanih

Dodik pravosnažno osuđen na godinu dana zatvora zbog nepoštovanja Visokog predstavnika za BiH
BBC News pre 2 minutajoš 30 povezanih

PKS: Novim carinama SAD najviše će biti pogođeni proizvođači guma, oružja i hrane za životinje
Radio 021 pre 47 minutajoš 58 povezanih