Povezane vesti

"Vimbldon je bio novakova poslednja šansa" Poznati teniser nije optimista: Videli smo kako je to bilo...

"Vimbldon je bio novakova poslednja šansa" Poznati teniser nije optimista: Videli smo kako je to bilo...

Kurir pre 1 dan
Novak Đoković je na ovogodišnjem Vimbldonu bio blizu osvajanja jubilarne titule, ali je zaustavljen u polufinalu. "Mislio sam da Đoković ima šansu, a znam da je baš želeo da osvoji 25. grend slem, tako da sam mislio da će uspeti. Ali, kada se povredio… »
„Vimbldon je možda bio Novakova poslednja prilika, biće mu baš teško da osvoji grend slem titulu“

„Vimbldon je možda bio Novakova poslednja prilika, biće mu baš teško da osvoji grend slem titulu“

Nova pre 1 dan
Mansur Bahrami, teniski šoumen i nekadašnji profesionalni teniser, pričao je o šansama Novaka Đokovića da osvoji 25. grend slem titulu. Đoković ima 38 godina, a ove sezone igrao je tri polufinala na grend slemovima. Najpre je u Australiji morao da preda… »
"Vimbldon je možda bio Đokovićeva poslednja šansa"

"Vimbldon je možda bio Đokovićeva poslednja šansa"

B92 pre 1 dan
Mansur Bahrami, teniski šoumen i nekadašnji profesionalac, veruje da je Novak Đoković propustio šansu da osvoji 25. Grend slem titulu. Đoković je na ovogodišnjem Vimbldonu imao najbolju šansu da osvoji (barem) još jedan Grend slem u karijeri, ali to nije… »

Vesti dana »