Povezane vesti
Vasiljević: Nisu me uplašili, neće me zaustaviti u obavljanju mog posla
RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević, izjavila je da je sinoćno okupljanje ispred zgrade u kojoj stanuje nije uplašilo i da je neće zaustaviti, kako je rekla, u savesnom i odgovornom obavljanju svog posla… »
"Ne plašim se pritisaka": Savetnica Vučića o scenama ispred njenog stana tokom protesta: Ovo je civilizacijski nivo koji nije…
Blic pre 1 dan
Savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević, izjavila je da je sinoćno okupljanje ispred zgrade u kojoj stanuje nije uplašilo i da je neće zaustaviti, kako je rekla, u savesnom i odgovornom obavljanju svog posla… »
Savetnica predsednika Srbije: Nisu me uplašili, neće me zaustaviti u obavljanju mog posla
Euronews pre 1 dan
Savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević, izjavila je da je sinoćno okupljanje ispred zgrade u kojoj stanuje nije uplašilo i da je neće zaustaviti, kako je rekla, u savesnom i odgovornom obavljanju svog posla… »
Vesti dana »

TOK: Uhapšeno šest osoba u slučaju pada nadstrešnice, među njima Momirović, Šurlan i direktor Startinga
Insajder pre 23 minutajoš 140 povezanih

Dodik pravosnažno osuđen na godinu dana zatvora i zabranu političkog delovanja
BBC News pre 40 minutajoš 46 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji i američke carine koje utiču na domaću privredu i globalna tržišta
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 40 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 35 povezanih