Povezane vesti
Vasiljević: Nisu me uplašili, neće me zaustaviti u obavljanju mog posla
RTV 30.07.2025
BEOGRAD - Savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević, izjavila je da je sinoćno okupljanje ispred zgrade u kojoj stanuje nije uplašilo i da je neće zaustaviti, kako je rekla, u savesnom i odgovornom obavljanju svog posla… »
"Ne plašim se pritisaka": Savetnica Vučića o scenama ispred njenog stana tokom protesta: Ovo je civilizacijski nivo koji nije…
Blic 30.07.2025
Savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević, izjavila je da je sinoćno okupljanje ispred zgrade u kojoj stanuje nije uplašilo i da je neće zaustaviti, kako je rekla, u savesnom i odgovornom obavljanju svog posla… »
Savetnica predsednika Srbije: Nisu me uplašili, neće me zaustaviti u obavljanju mog posla
Euronews 30.07.2025
Savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević, izjavila je da je sinoćno okupljanje ispred zgrade u kojoj stanuje nije uplašilo i da je neće zaustaviti, kako je rekla, u savesnom i odgovornom obavljanju svog posla… »
Vesti dana »
"Nemačka privreda EKSTREMNO pogođena blokadama prevoznika na Zapadnom Balkanu"
Telegraf pre 7 minutajoš 37 povezanih
Pretežno oblačno, kiša i sneg u pojedinim krajevima Srbije
Glas Zaječara pre 57 minutajoš 20 povezanih
Ukrajinka u polufinalu Australijan Opena: Senzacija i velika blamaža treće teniserke sveta!
Telegraf pre 2 minutajoš 25 povezanih
Fajnenšel tajms: Bezbednosne garancije SAD za Ukrajinu uslovljene ustupanjem Donbasa
Beta pre 7 minutajoš 17 povezanih