Povezane vesti

Vasiljević: Nisu me uplašili, neće me zaustaviti u obavljanju mog posla

Vasiljević: Nisu me uplašili, neće me zaustaviti u obavljanju mog posla

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević, izjavila je da je sinoćno okupljanje ispred zgrade u kojoj stanuje nije uplašilo i da je neće zaustaviti, kako je rekla, u savesnom i odgovornom obavljanju svog posla… »
"Ne plašim se pritisaka": Savetnica Vučića o scenama ispred njenog stana tokom protesta: Ovo je civilizacijski nivo koji nije…

"Ne plašim se pritisaka": Savetnica Vučića o scenama ispred njenog stana tokom protesta: Ovo je civilizacijski nivo koji nije…

Blic pre 1 dan
Savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević, izjavila je da je sinoćno okupljanje ispred zgrade u kojoj stanuje nije uplašilo i da je neće zaustaviti, kako je rekla, u savesnom i odgovornom obavljanju svog posla… »
Savetnica predsednika Srbije: Nisu me uplašili, neće me zaustaviti u obavljanju mog posla

Savetnica predsednika Srbije: Nisu me uplašili, neće me zaustaviti u obavljanju mog posla

Euronews pre 1 dan
Savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević, izjavila je da je sinoćno okupljanje ispred zgrade u kojoj stanuje nije uplašilo i da je neće zaustaviti, kako je rekla, u savesnom i odgovornom obavljanju svog posla… »

Vesti dana »