Povezane vesti

Srbija čeka odgovor SAD-a na predlog o carinama, izjavio Vučić

Srbija čeka odgovor SAD-a na predlog o carinama, izjavio Vučić

Slobodna Evropa pre 1 dan
Srbija čeka odgovor Sjedinjenih Američkih Država (SAD) na predlog koji je poslala o carinama koje treba da stupe na snagu 1. avgusta, izjavio je 30. jula za Radio-televiziju Srbije (RTS) predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Mi smo izašli sa našim… »
Predsednik: Podneli smo predlog SAD po pitanju carina, "NIS" ne želimo da nacionalizujemo

Predsednik: Podneli smo predlog SAD po pitanju carina, "NIS" ne želimo da nacionalizujemo

Insajder pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srbija u pregovorima sa SAD o carinama koje treba da stupe na snagu 1. avgusta i da se čeka odgovor na predlog sa kojim je Srbija izašla. 'Mi smo izašli sa našim predlogom, mali smo mi, ali to nam… »
"Srbija čeka odgovor od SAD na predlog o carinama", Vučić nije siguran da će se odlaganje sankcija NIS-u nastaviti

"Srbija čeka odgovor od SAD na predlog o carinama", Vučić nije siguran da će se odlaganje sankcija NIS-u nastaviti

Euronews pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija u pregovorima sa SAD o carinama koje treba da stupe na snagu 1. avgusta i da se čeka odgovor na predlog sa kojim je izašla. "Mi smo izašli sa našim predlogom, mali smo mi, ali to nam pravi problememe… »
Vučić o američkim carinama i sudbini NIS-a "Podneli smo predlog SAD, nacionalizacija nije opcija"

Vučić o američkim carinama i sudbini NIS-a "Podneli smo predlog SAD, nacionalizacija nije opcija"

Alo pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je naša zemlja u pregovorima sa SAD o carinama koje treba da stupe na snagu 1. avgusta i da čekamo odgovor na predlog sa kojim smo izašli. "Mi smo izašli sa našim predlogom, mali smo mi, ali to nam pravi… »
Vučić: Podneli smo predlog SAD po pitanju carina, NIS ne želimo da nacionalizujemo

Vučić: Podneli smo predlog SAD po pitanju carina, NIS ne želimo da nacionalizujemo

Telegraf pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je naša zemlja u pregovorima sa SAD o carinama koje treba da stupe na snagu 1. avgusta i da čekamo odgovor na predlog sa kojim smo izašli. "Mi smo izašli sa našim predlogom, mali smo mi, ali to nam pravi… »

Vesti dana »