Povezane vesti
Kamala Haris se neće kandidovati za guvernerku Kalifornije
Euronews pre 1 dan
Bivša demokratska potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država Kamala Haris neće se kandidovati za guvernerku Kalifornije, saopšteno je danas iz njene kancelarije. ''Ozbiljno sam razmišljala da zatražim od naroda Kalifornije privilegiju da im služim kao… »
Doneta odluka: Kamala Haris se neće kandidovati
B92 pre 1 dan
Bivša demokratska potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država Kamala Haris neće se kandidovati za guvernerku Kalifornije, saopšteno je danas iz njene kancelarije. "Ozbiljno sam razmišljala da zatražim od naroda Kalifornije privilegiju da im služim kao… »
Politika pre 1 dan
Bivša demokratska potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država Kamala Haris neće se kandidovati za guvernerku Kalifornije, saopšteno je danas iz njene kancelarije. ''Ozbiljno sam razmišljala da zatražim od naroda Kalifornije privilegiju da im služim kao… »
N1 Info pre 1 dan
Bivša demokratska potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država Kamala Haris neće se kandidovati za guvernerku Kalifornije, saopšteno je danas iz njene kancelarije. "Ozbiljno sam razmišljala da zatražim od naroda Kalifornije privilegiju da im služim kao… »
Kamala Haris se oglasila o izborima 2026. godine: Donela je konačnu odluku, ali ne odustaje od Bele kuće
Telegraf pre 1 dan
Kamala Haris donela odluku: Evo da li će se kandidovati na izborima za guvernera Kalifornije
Večernje novosti pre 1 dan
BIVŠA potpredsednica SAD Kamala Haris saopštila je da neće učestvovati na izborima za guvernera Kalifornije 2026. godine, nakon što je mesecima razmatrala mogućnost da preuzme upravljanje svojom matičnom državom. tanjug - U poslednjim mesecima ozbiljno… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Anite Dimoski i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 185 povezanih

Opozicija kritikovala postupanje policije tokom protesta, Dačić negirao
Beta pre 3 satajoš 24 povezane

Objavljene nove cene goriva: Benzin skuplji dva dinara po litru
Nova ekonomija pre 4 satijoš 27 povezanih

Dan žalosti u Kijevu posle desetina mrtvih i ranjenih u ruskim napadima
BBC News pre 2 satajoš 50 povezanih