Повезане вести
Редак феномен забележен на Гренланду запањио научнике "Ово уопште нисмо очекивали"
Ало 31.07.2025
Научници су изненађени природним феноменом који су први пут документовали на Гренланду. Нагомилавање воде од отопљеног леда испод леденог покривача на 2014. године резултирало је поплавом таквих размера да је продрла кроз… »
(Фото/видео) шта се то дешава на Гренланду Научници први пут видели овако нешто, како ће то утицати на планету?
Дневник 31.07.2025
У научној студији, објављеној ове недеље, истраживачи су документовали изузетно снажан и до сада незабележен догађај испод гренландске ледене плоче. Наиме, накупљена отопљена вода из подледеничког језера 2014. године изазвала… »
На Гренланду се догодило нешто незапамћено, а нико то није приметио: "Мислили смо да су подаци погрешни"
Телеграф 31.07.2025
Постоји много непознаница. У научној студији, објављеној ове недеље, истраживачи су документовали изузетно снажан и до сада незабележен догађај испод гренландске ледене плоче. Наиме, накупљена отопљена вода из подледеничког… »
(Видео) Сензационално откриће запрепастило научнике: На Гренланду се догодило нешто невиђено, а да то нико није приметио…
Блиц 30.07.2025
Године 2014. испод гренландске ледене плоче накупила се толика количина отопљене воде да је под притиском пробила десетине метара дебели лед, направила пукотине и избила на површину, а да то нико, све до сада, није приметио… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 8 сатијош 1 повезана

"План одбране Венецуеле од Америке је спреман": Мадуро се огласио после завршених војних вежби
Курир пре 3 минутајош 1 повезана