Повезане вести

Стиже нови хорор: Гледаће га само најхрабрији ВИДЕО

Стиже нови хорор: Гледаће га само најхрабрији ВИДЕО

Б92 31.07.2025
Нови хорор "Врати ми је" од 31. јула биће у биоскопима, а гледаће га само најхрабрији, кажу дистрибутери. Након великог успеха филма "Причај са мном", браћа Мајкл и Дени Филипу поново померају границе хорор жанра, овог пута са… »
Врати ми је: Хорор филм који ћеш гледати кроз прсте стигао је у ЦинеСтар Зрењанин

Врати ми је: Хорор филм који ћеш гледати кроз прсте стигао је у ЦинеСтар Зрењанин

Зрењанински 31.07.2025
Хорор филм „Врати ми је“ премијерно можете да погледате у биоскопу ЦинеСтар Зрењанин. Врати ми је Када брат и сестра стигну у забачену кућу своје нове старатељке, верују да им се напокон смеши нова прилика за живот. Међутим… »
Хорор филм који ћете гледати кроз прсте стиже у биоскопе!

Хорор филм који ћете гледати кроз прсте стиже у биоскопе!

Буро 31.07.2025
Након великог успеха филма Причај са мном, браћа Мајкл и Дени Филипу поново померају границе хорор жанра – овог пута са Врати ми је (Бринг Хер Бацк), психолошким трилером натопљеним атмосфером језе, туге и опсесивне љубави… »
Врати ми је: Хорор филм који ћете гледати кроз прсте стиже у биоскопе

Врати ми је: Хорор филм који ћете гледати кроз прсте стиже у биоскопе

Данас 30.07.2025
Након великог успеха филма Причај са мном, браћа Мајкл и Дени Филипу поново померају границе хорор жанра – овог пута са Врати ми је (Бринг Хер Бацк), психолошким трилером натопљеним атмосфером језе, туге и опсесивне љубави… »

Вести дана »