Povezane vesti
Stiže novi horor: Gledaće ga samo najhrabriji VIDEO
B92 pre 22 sata
Novi horor "Vrati mi je" od 31. jula biće u bioskopima, a gledaće ga samo najhrabriji, kažu distributeri. Nakon velikog uspeha filma "Pričaj sa mnom", braća Majkl i Deni Filipu ponovo pomeraju granice horor žanra, ovog puta sa "Vrati mi je" (Bring Her… »
Vrati mi je: Horor film koji ćeš gledati kroz prste stigao je u CineStar Zrenjanin
Zrenjaninski pre 24 sata
Horor film „Vrati mi je“ premijerno možete da pogledate u bioskopu CineStar Zrenjanin. Vrati mi je Kada brat i sestra stignu u zabačenu kuću svoje nove starateljke, veruju da im se napokon smeši nova prilika za život. Međutim, iza mirne fasade krije se… »
Horor film koji ćete gledati kroz prste stiže u bioskope!
Buro pre 1 dan
Nakon velikog uspeha filma Pričaj sa mnom, braća Majkl i Deni Filipu ponovo pomeraju granice horor žanra – ovog puta sa Vrati mi je (Bring Her Back), psihološkim trilerom natopljenim atmosferom jeze, tuge i opsesivne ljubavi. Film u bioskope širom Srbije… »
Vrati mi je: Horor film koji ćete gledati kroz prste stiže u bioskope
Danas pre 1 dan
Nakon velikog uspeha filma Pričaj sa mnom, braća Majkl i Deni Filipu ponovo pomeraju granice horor žanra – ovog puta sa Vrati mi je (Bring Her Back), psihološkim trilerom natopljenim atmosferom jeze, tuge i opsesivne ljubavi. Film u bioskope širom Srbije… »
Vesti dana »

Zavod za zaštitu spomenika kulture Novog Sada već pominjan u kontekstu nadstrešnice: Uhapšen bivši direktor
Radio 021 pre 29 minutajoš 175 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku zbog nepoštovanja odluka visokog predstavnika BiH i reakcije na nju
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 70 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 27 povezanih

Dan žalosti u Kijevu posle desetina mrtvih i ranjenih u ruskim napadima
BBC News pre 59 minutajoš 50 povezanih

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju, Kanadu i Severnu Makedoniju; Kosovo ukida carine na američku robu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 67 povezanih