Повезане вести
Покрет социјалиста: Став Клаудије Тени је само њен
Телеграф 31.07.2025
Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин: Став Клаудије Тени је само њен, очекујемо да непроменљив став о непризнавању лажне државе Косово први јасно изнесе амбасадор Шутановац "Став чланице Српског кокуса и… »
Ми снага народа тражи опозив Шутановца и смену Марка Ђурића
Радио сто плус 31.07.2025
Навели су да су обавештени да српски кокус функционише по принципу да писмо копредседавајућег кокуса никада не иде америчким званичницима без претходних консултација са амбасадом Србије, а да је посао амбасадора да одржава… »
Ми снага народа тражи опозив Шутановца и смену Марка Ђурића
Бета 31.07.2025
Парламентарна странка "Ми снага народа" затражила је смену министра спољних послова Марка Ђурића и опозив амбасадора Драгана Шутановца јер се нису оградили од писма копредседавајуће српског кокуса у америчком Конгресу Клаудије… »
"Тражимо оставку Марка Ђурића и опозив Драгана Шутановца"
Правда 31.07.2025
"Прошло је два дана, а Министарство спољних послова Србије се још увек оглушује о наш захтев да се званично огради од писма копредседавајуће српског кокуса у америчком Конгресу Клаудије Тени, у којем се Доналду Трампу… »
Ми снага народа захтева оставку Марка Ђурића и опозив Драгана Шутановца
Данас 31.07.2025
Покрет Ми снага народа, на чијем је челу Бранимир несторовић, тражи оставку министра спољних послова Марка Ђурића и опозив амбасадора Србије у САД Драгана Шутановца. Како се наводи у саопштењу овог покрета, прошло је два дана… »
Вести дана »
Облачно и кишовито време у Србији уз олујни југоисточни ветар и наранџасти метео-аларм на југу Баната
Наслови.аи пре 5 минутајош 22 повезане
„Најава избора за мај или децембар – спин, Вучић не спекулише о изборном календару“
Нова пре 1 сатјош 10 повезаних
Скупштински Одбор за културу и информисање одбио да на дневни ред стави захтев за извештај о министру Селаковићу
Недељник пре 10 минутајош 8 повезаних
Камион умало слетео с пута у канал, аутомобил смрскан. Тешка саобраћајна несрећа код Чачка (фото)
Блиц пре 6 минутајош 9 повезаних
Прелевић: Незаконит упад представника Министарства културе ради прикривања или подметања доказа
Бета пре 1 сатјош 6 повезаних