Povezane vesti

Pokret socijalista: Stav Klaudije Teni je samo njen

Pokret socijalista: Stav Klaudije Teni je samo njen

Telegraf pre 1 dan
Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin: Stav Klaudije Teni je samo njen, očekujemo da nepromenljiv stav o nepriznavanju lažne države Kosovo prvi jasno iznese ambasador Šutanovac "Stav članice Srpskog kokusa i američkog kongresmena Klaudije… »
Mi snaga naroda traži opoziv Šutanovca i smenu Marka Đurića

Radio sto plus pre 1 dan
Naveli su da su obavešteni da srpski kokus funkcioniše po principu da pismo kopredsedavajućeg kokusa nikada ne ide američkim zvaničnicima bez prethodnih konsultacija sa ambasadom Srbije, a da je posao ambasadora da održava kontakte sa kokusom i da… »

Beta pre 1 dan
Parlamentarna stranka "Mi snaga naroda" zatražila je smenu ministra spoljnih poslova Marka Đurića i opoziv ambasadora Dragana Šutanovca jer se nisu ogradili od pisma kopredsedavajuće srpskog kokusa u američkom Kongresu Klaudije Teni, u kojem se Donaldu… »
Mi snaga naroda zahteva ostavku Marka Đurića i opoziv Dragana Šutanovca

Mi snaga naroda zahteva ostavku Marka Đurića i opoziv Dragana Šutanovca

Danas pre 1 dan
Pokret Mi snaga naroda, na čijem je čelu Branimir nestorović, traži ostavku ministra spoljnih poslova Marka Đurića i opoziv ambasadora Srbije u SAD Dragana Šutanovca. Kako se navodi u saopštenju ovog pokreta, prošlo je dva dana, a Ministarstvo spoljnih… »
"Tražimo ostavku Marka Đurića i opoziv Dragana Šutanovca"

"Tražimo ostavku Marka Đurića i opoziv Dragana Šutanovca"

Pravda pre 1 dan
"Prošlo je dva dana, a Ministarstvo spoljnih poslova Srbije se još uvek oglušuje o naš zahtev da se zvanično ogradi od pisma kopredsedavajuće srpskog kokusa u američkom Kongresu Klaudije Teni, u kojem se Donaldu Trampu preporučuje posredovanje u… »

Vesti dana »