Povezane vesti
Pokret socijalista: Stav Klaudije Teni je samo njen
Telegraf pre 22 dana
Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin: Stav Klaudije Teni je samo njen, očekujemo da nepromenljiv stav o nepriznavanju lažne države Kosovo prvi jasno iznese ambasador Šutanovac "Stav članice Srpskog kokusa i američkog kongresmena Klaudije… »
Mi snaga naroda traži opoziv Šutanovca i smenu Marka Đurića
Radio sto plus pre 22 dana
Naveli su da su obavešteni da srpski kokus funkcioniše po principu da pismo kopredsedavajućeg kokusa nikada ne ide američkim zvaničnicima bez prethodnih konsultacija sa ambasadom Srbije, a da je posao ambasadora da održava kontakte sa kokusom i da… »
Mi snaga naroda traži opoziv Šutanovca i smenu Marka Đurića
Beta pre 22 dana
Parlamentarna stranka "Mi snaga naroda" zatražila je smenu ministra spoljnih poslova Marka Đurića i opoziv ambasadora Dragana Šutanovca jer se nisu ogradili od pisma kopredsedavajuće srpskog kokusa u američkom Kongresu Klaudije Teni, u kojem se Donaldu… »
"Tražimo ostavku Marka Đurića i opoziv Dragana Šutanovca"
Pravda pre 22 dana
"Prošlo je dva dana, a Ministarstvo spoljnih poslova Srbije se još uvek oglušuje o naš zahtev da se zvanično ogradi od pisma kopredsedavajuće srpskog kokusa u američkom Kongresu Klaudije Teni, u kojem se Donaldu Trampu preporučuje posredovanje u… »
Mi snaga naroda zahteva ostavku Marka Đurića i opoziv Dragana Šutanovca
Danas pre 22 dana
Pokret Mi snaga naroda, na čijem je čelu Branimir nestorović, traži ostavku ministra spoljnih poslova Marka Đurića i opoziv ambasadora Srbije u SAD Dragana Šutanovca. Kako se navodi u saopštenju ovog pokreta, prošlo je dva dana, a Ministarstvo spoljnih… »
Vesti dana »

Srbija na prekretnici - šta dalje? Antonijević: Odgovornost za propuštanje ove prilike je na onome ko dijalog odbija
Euronews pre 3 satajoš 90 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 65 povezanih

(Mapa) "pratite hitna upozorenja": Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, RHMZ se oglasio rano jutros: Jako nevreme će se sručiti na ove delove Srbije!
Blic pre 15 minutajoš 71 povezana

Mađarska proziva Brisel: "Napali nas raketama, EU mora da reaguje na udar na Družbu"
B92 pre 5 minutajoš 26 povezanih