Povezane vesti
"Šta joj rade sat i po vremena?" Andrija Milošević čekao ženu, pa se javno požalio: "Ubiće me, ali moram..."
Telegraf 31.07.2025
Glumac Andrija Milošević nasmejao je pratioce na Instagramu svojim novim snimkom u kojem je ispričao koliko dugo mora da čeka dok je njegova supruga Aleksandra na masaži. - Ubiće me, ali moram da se požalim. Sat i po, rekla mi je: "Odo na masžu". Šta… »
"Šta joj rade sat i po vremena? Debelu mi je nemojte vraćati": Andrija Milošević čekao ženu, pa snimio hit video
Blic 30.07.2025
Glumac Andrija Milošević podelio je novi hit snimak na Instagramu, gde se požalio pratiocima zbog čeganja supruge Aleksandra. Naime, Andrija je ispričao u svom stilu kako čeka ženu sa masaže sat i po vremena. "Ubiće me, ali moram da se požalim. Sat i po… »
Vesti dana »

Uživo Amerika na ivici, niko nema odgovor na ključno pitanje! Velika potraga za ubicom Čarlija Kirka, FBI prvi put pokazao snimak osumnjičenog: Vens držao ruku na kovčegu sa telom, udovica neutešna (foto,video)
Blic pre 5 minutajoš 29 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Najmanje dve osobe poginule u ruskom raketnom napadu na Sumsku oblast
Euronews pre 20 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 45 minutajoš 21 povezana

Torta na četiri sprata, konfete i vatrometi svuda po sali Saša Matić do jutra slavio ćerkino punoletstvo: Detalji gala veselja (foto)
Kurir pre 30 minutajoš 16 povezanih