Povezane vesti
"Šta joj rade sat i po vremena?" Andrija Milošević čekao ženu, pa se javno požalio: "Ubiće me, ali moram..."
Telegraf pre 22 dana
Glumac Andrija Milošević nasmejao je pratioce na Instagramu svojim novim snimkom u kojem je ispričao koliko dugo mora da čeka dok je njegova supruga Aleksandra na masaži. - Ubiće me, ali moram da se požalim. Sat i po, rekla mi je: "Odo na masžu". Šta… »
"Šta joj rade sat i po vremena? Debelu mi je nemojte vraćati": Andrija Milošević čekao ženu, pa snimio hit video
Blic pre 23 dana
Glumac Andrija Milošević podelio je novi hit snimak na Instagramu, gde se požalio pratiocima zbog čeganja supruge Aleksandra. Naime, Andrija je ispričao u svom stilu kako čeka ženu sa masaže sat i po vremena. "Ubiće me, ali moram da se požalim. Sat i po… »
Vesti dana »

Cvijanović: Važno je slušati volju naroda o bilo kom važnom pitanju
Blic pre 24 minutajoš 7 povezanih

Protesti u više gradova Srbije (VIDEO, FOTO): Policijski kordoni sprečili građane da priđu bliže zgradi RTS-a
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Kurti bi da "ukine" Srbe na: KiM "Stop" za dve srpske stranke na izborima: Hoće da ukloni konkurenciju dok Amerika šalje upozorenja, a sve liči na reprizu već viđene sapunice
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Hegset naredio Nacionalnoj gardi u gradu Vašingtonu da počne da nosi oružje
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana