Povezane vesti
Otac i beba stradali u jezivoj nesreći, majka u trenutku tragedije bila koji kilometar dalje: Meštani u šoku
Telegraf pre 2 dana
Otac (30) i njegova ćerka, stara tek godina dana, poginuli su u sredu poslepodne u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Varaždin Bregu u Hrvatskoj. Prema pisanju Jutarnjeg, bili su na putu njegovoj majci u selo Presečno kad je otac, iz još neutvrđenih… »
Ovo je devojčica (1) koja je tragično poginula s ocem kod Varaždina Prešao u suprotnu traku, pa se sudario s kamionom: Majka…
Kurir pre 1 dan
Jednogodišnje dete i tridesetogodišnji muškarac poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo juče oko 16.30 časova u mestu Lužani Biskupečki, kod Varaždina, a kako je Kurir danas pisao, oglasila se majka tragično preminule devojčice i… »
Beba (1) sa ocem (30) poginula kod Varaždina: Prešao u suprotan smer i zakucao se u kamion
Mondo pre 1 dan
Strašna saobraćajna nesreća dogodila se u sredu oko 16:30 časova kod Varaždina u Hrvatskoj kada su poginuli muškarac (30) i beba od godinu dana. Automobil kojim je muškarac upravljao je prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom iz… »
''Moja beba i njen tata su nestali u sekundi, slomljena sam'' Oglasila se majka nastradale porodice iz Varaždina
Alo pre 1 dan
Vozač automobila je skrenuo levo u suprotnu traku, što je prouzrokovalo fatalni sudar. Policija je danas saopštila detalje teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u sredu uveče u blizini Varaždina, a u kojoj su život izgubili 30-godišnji muškarac i… »
"Besna sam, slomljena, ne mogu disati": Oglasila se majka bebe koja je poginula kod Varaždina: "Nestali ste u sekundi"
Blic pre 1 dan
Policija je danas objavila detalje strašne nesreće koja se dogodila u sredu uveče kod Varaždina, u kojoj su poginuli otac (30) i beba (1). - Tešku nesreću kod Varaždina, u kojoj su u sredu poginuli jednogodišnje dete i muškarac od 30 godina - vozač… »
Potresna objava majke poginule devojčice: "Ne mogu da dišem, čekam da mi jave da je sve ovo šala"
Kurir pre 1 dan
Jednogodišnje dete i tridesetogodišnji muškarac poginuli su juče oko 16:30 u saobraćajnoj nesreći u kod Varaždina na državnom putu D3. Policija je danas objavila detalje nesreće. „Tridesetogodišnji muškarac je upravljao ličnim vozilom, krećući se iz… »
Majka poginule devojčice (1) objavila potresnu poruku "Nemate pojma koliko sam ljuta, slomljena, ne mogu da dišem“
Alo pre 1 dan
Otac (30) i devojčica (1) poginuli su u teškoj nesreći kod Varaždina u Hrvatskoj. Policija je danas objavila detalje stravične nesreće koja se dogodila u sredu uveče kod Varaždina, u kojoj su poginuli otac (30) i beba (1). - Teška nesreća kod… »
Otac i beba poginuli u stravičnoj nesreći: Otkriveno kako je došlo do tragedije na putu kod Varaždina
Blic pre 1 dan
Tešku saobraćajnu nesreću kod Varaždina, u kojoj su u sredu stradali jednogodišnje dete i 30-godišnji muškarac - vozač putničkog automobila, izazvao je sam vozač tako što je skrenuo ulevo u suprotnu traku i sudario se sa šleperom, saopštila je policija… »
Tragedija! Otac (30) i ćerka (1) poginuli u saobraćajki, majka u trenutku nesreće radila na mestu svega koji kilometar dalje…
Kurir pre 1 dan
Otac (30) i njegova jednogodišnja ćerkapoginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu popodne na Varaždinskom Bregu, dok su se automobilom kretali prema selu Presečno, kod njegove majke. Iz za sada neutvrđenih razloga, vozač je prešao u… »
Vesti dana »

Putin krivi Ukrajinu za nedostatak napretka u pregovorima o primirju
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 35 povezanih

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 264 povezane

Ivica Dačić: Srbija prodaje LRAD sisteme, blokiran “zvučni top”
Serbian News Media pre 6 satijoš 26 povezanih