Povezane vesti

Otac i beba stradali u jezivoj nesreći, majka u trenutku tragedije bila koji kilometar dalje: Meštani u šoku

Otac i beba stradali u jezivoj nesreći, majka u trenutku tragedije bila koji kilometar dalje: Meštani u šoku

Telegraf pre 2 dana
Otac (30) i njegova ćerka, stara tek godina dana, poginuli su u sredu poslepodne u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Varaždin Bregu u Hrvatskoj. Prema pisanju Jutarnjeg, bili su na putu njegovoj majci u selo Presečno kad je otac, iz još neutvrđenih… »
Ovo je devojčica (1) koja je tragično poginula s ocem kod Varaždina Prešao u suprotnu traku, pa se sudario s kamionom: Majka…

Ovo je devojčica (1) koja je tragično poginula s ocem kod Varaždina Prešao u suprotnu traku, pa se sudario s kamionom: Majka…

Kurir pre 1 dan
Jednogodišnje dete i tridesetogodišnji muškarac poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo juče oko 16.30 časova u mestu Lužani Biskupečki, kod Varaždina, a kako je Kurir danas pisao, oglasila se majka tragično preminule devojčice i… »
Beba (1) sa ocem (30) poginula kod Varaždina: Prešao u suprotan smer i zakucao se u kamion

Beba (1) sa ocem (30) poginula kod Varaždina: Prešao u suprotan smer i zakucao se u kamion

Mondo pre 1 dan
Strašna saobraćajna nesreća dogodila se u sredu oko 16:30 časova kod Varaždina u Hrvatskoj kada su poginuli muškarac (30) i beba od godinu dana. Automobil kojim je muškarac upravljao je prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom iz… »
''Moja beba i njen tata su nestali u sekundi, slomljena sam'' Oglasila se majka nastradale porodice iz Varaždina

''Moja beba i njen tata su nestali u sekundi, slomljena sam'' Oglasila se majka nastradale porodice iz Varaždina

Alo pre 1 dan
Vozač automobila je skrenuo levo u suprotnu traku, što je prouzrokovalo fatalni sudar. Policija je danas saopštila detalje teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u sredu uveče u blizini Varaždina, a u kojoj su život izgubili 30-godišnji muškarac i… »
"Besna sam, slomljena, ne mogu disati": Oglasila se majka bebe koja je poginula kod Varaždina: "Nestali ste u sekundi"

"Besna sam, slomljena, ne mogu disati": Oglasila se majka bebe koja je poginula kod Varaždina: "Nestali ste u sekundi"

Blic pre 1 dan
Policija je danas objavila detalje strašne nesreće koja se dogodila u sredu uveče kod Varaždina, u kojoj su poginuli otac (30) i beba (1). - Tešku nesreću kod Varaždina, u kojoj su u sredu poginuli jednogodišnje dete i muškarac od 30 godina - vozač… »
Potresna objava majke poginule devojčice: "Ne mogu da dišem, čekam da mi jave da je sve ovo šala"

Potresna objava majke poginule devojčice: "Ne mogu da dišem, čekam da mi jave da je sve ovo šala"

Kurir pre 1 dan
Jednogodišnje dete i tridesetogodišnji muškarac poginuli su juče oko 16:30 u saobraćajnoj nesreći u kod Varaždina na državnom putu D3. Policija je danas objavila detalje nesreće. „Tridesetogodišnji muškarac je upravljao ličnim vozilom, krećući se iz… »
Majka poginule devojčice (1) objavila potresnu poruku "Nemate pojma koliko sam ljuta, slomljena, ne mogu da dišem“

Majka poginule devojčice (1) objavila potresnu poruku "Nemate pojma koliko sam ljuta, slomljena, ne mogu da dišem“

Alo pre 1 dan
Otac (30) i devojčica (1) poginuli su u teškoj nesreći kod Varaždina u Hrvatskoj. Policija je danas objavila detalje stravične nesreće koja se dogodila u sredu uveče kod Varaždina, u kojoj su poginuli otac (30) i beba (1). - Teška nesreća kod… »
Otac i beba poginuli u stravičnoj nesreći: Otkriveno kako je došlo do tragedije na putu kod Varaždina

Otac i beba poginuli u stravičnoj nesreći: Otkriveno kako je došlo do tragedije na putu kod Varaždina

Blic pre 1 dan
Tešku saobraćajnu nesreću kod Varaždina, u kojoj su u sredu stradali jednogodišnje dete i 30-godišnji muškarac - vozač putničkog automobila, izazvao je sam vozač tako što je skrenuo ulevo u suprotnu traku i sudario se sa šleperom, saopštila je policija… »
Tragedija! Otac (30) i ćerka (1) poginuli u saobraćajki, majka u trenutku nesreće radila na mestu svega koji kilometar dalje…

Tragedija! Otac (30) i ćerka (1) poginuli u saobraćajki, majka u trenutku nesreće radila na mestu svega koji kilometar dalje…

Kurir pre 1 dan
Otac (30) i njegova jednogodišnja ćerkapoginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu popodne na Varaždinskom Bregu, dok su se automobilom kretali prema selu Presečno, kod njegove majke. Iz za sada neutvrđenih razloga, vozač je prešao u… »

Vesti dana »