Povezane vesti
"Ništa nismo imali kad smo se upoznali" Jovana Jeremić uputila emotivne reči bivšem mužu: "Tvoja 2. supruga"
Telegraf pre 1 dan
Voditeljka Jovana Jeremić dirljivim rečima čestitala je rođendan svom bivšem suprugu Vojislavu Miloševiću. U emotivnoj objavi, Jovana je istakla koliko joj je važan bio tokom zajedničkih godina i zahvalila mu na njihovoj ćerki Lei. - Danas je rođen moj… »
Jovana Jeremić objavila srećne vesti Prvom mužu poručila: "Tvoj anđeo čuvar, znaš šta te čeka!"
Alo pre 1 dan
Na svom Instagram profilu posvetila je objavu bivšem suprugu, obraćajući mu se emotivnim rečima. Voditeljka Jovana Jeremić emotivnom porukom je čestitala rođendan svom bivšem suprugu Vojislavu Miloševiću. Na svom Instagram profilu posvetila je objavu… »
Jovana Jeremić podelila srećne vesti: Emotivnom porukom se obratila Voji: "Tvoja 2. supruga, tvoj anđeo čuvar"
Blic pre 1 dan
Voditeljka Jovana Jeremić emotivnom porukom je čestitala rođendan svom bivšem suprugu Vojislavu Miloševiću. Naime, Jovana Jeremić je objavu posvetila svom bivšem mužu i uputila mu javno čestitku. - Danas je rođen moj 1. suprug, čovek koji mi je podario… »
"Nismo imali ništa kad smo se upoznali": Jovana Jeremić poslala još jednu emotivnu poruku bivšem mužu Voji
Mondo pre 1 dan
Voditeljka Jovana Jeremić uputila je emotivnu čestitku bivšem suprugu Vojislavu Miloševiću povodom njegovog rođendana. Jovana Jeremić nikada nije krila da u bivšem suprugu Vojislavu Miloševiću vidi prijatelja za celi život. Ovoga jutra je to ponovo… »
Vesti dana »

Obeleženo devet meseci od pada nadstrešnice: U više gradova Srbije komemorativne šetnje i performansi (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Ukinut pritvor: osmorici uhapšenih zbog incidenta ispred Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Jedan zadržan, a drugi u kućnom pritvoru
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Profesor ustavnog prava: Po sili zakona, Dodik od danas nije predsednik Republike Srpske
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

„To nije bila tragedija, to je bio zločin“: Novosađani u kampusu obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
Danas pre 2 satajoš 1 povezana