Povezane vesti

Vojvodina predstavila pojačanje plaćeno milion evra

Vojvodina predstavila pojačanje plaćeno milion evra

Sport klub pre 1 dan
Novi fudbaler Vojvodine Kamerunac Kufre Eta izjavio je da na svakom koraku vidi da je došao u veliki klub. Kufre Eta (21) je nedavno potpisao ugovor do juna 2029. godine. On je u Vojvodinu stigao iz bugarskog kluba CSKA 1948. „Dobar period za dolazak… »
Kamerunac Eta u Novom Sadu: Vidim veličinu kluba na svakom koraku

Kamerunac Eta u Novom Sadu: Vidim veličinu kluba na svakom koraku

Sportski žurnal pre 1 dan
Želim da pomognem timu na najbolji mogući način, a to će ujedno da donese i meni da se razvijam kao igrač. Defanzivac iz Kameruna Kufre Eta (21) je u Vojvodinu stigao pre dva dana iz bugarskog CSKA 1948, ugovor je parafirao do leta 2029. Kada je pre 25… »
Fudbaler iz Kameruna za budućnost kluba: Kufre Eta stigao iz CSKA u FK Vojvodina

Fudbaler iz Kameruna za budućnost kluba: Kufre Eta stigao iz CSKA u FK Vojvodina

Večernje novosti pre 1 dan
KUFRE Eta (21), dojučerašnji defanzivac CSKA 1948 iz Sofije, novi je stub odbrane Novosađana. N.Mihajlović Mladi fudbaler iz Kameruna je potpisao ugovor sa Vojvodinom do leta 2029. godine i označen kao pojačanje. Čelnici sportskog sektora kluba sa… »
Kamerunac stigao u novi SAD! Voša predstavila novo pojačanje: "Sada sam video i veličinu kluba na svakom koraku, oduševljen…

Kamerunac stigao u novi SAD! Voša predstavila novo pojačanje: "Sada sam video i veličinu kluba na svakom koraku, oduševljen…

Kurir pre 1 dan
Kada je pre 25 dana bio na suprotnoj strani od Vojvodine u dresu CSKA 1948, nije mogao da pretpostavi da će već na kraju mesaca jula biti u taboru novosadskog velikana… – U tim momentima definitivno nisam, posebno dok je trajala utakmica – uz osmeh… »
Eta: Došao sam u veliki klub, to vidim na svakom koraku

Eta: Došao sam u veliki klub, to vidim na svakom koraku

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - Novi fudbaler Vojvodine Kamerunac Kufre Eta izjavio je da na svakom koraku vidi da je došao u veliki klub. Eta (21) je nedavno potpisao ugovor do juna 2029. godine. On je u Vojvodinu stigao iz bugarskog kluba CSKA 1948. "Dobar period za… »
Eta po dolasku u Vojvodinu: Na svakom koraku se vidi da je ovo veliki klub

Eta po dolasku u Vojvodinu: Na svakom koraku se vidi da je ovo veliki klub

RTS pre 1 dan
Novi fudbaler Vojvodine Kamerunac Kufre Eta izjavio je da na svakom koraku vidi da je došao u veliki klub. Eta (21) je nedavno potpisao ugovor do juna 2029. godine. U Vojvodinu je stigao iz bugarskog kluba CSKA 1948. "Dobar period za dolazak, jer imamo… »
Kamerunac Eta stigao u Vošu: „Na svakom koraku osećam koliko je ovo veliki klub“

Kamerunac Eta stigao u Vošu: „Na svakom koraku osećam koliko je ovo veliki klub“

Dnevnik pre 1 dan
Kufre Eta, 21-godišnji defanzivac iz Kameruna, novo je pojačanje Vojvodine i već je zvanično potpisao ugovor koji ga veže za novosadski klub do leta 2029. Godine, piše na zvaničnom sajtu kluba. Njegovi nastupi u dresu CSKA 1948 nisu prošli nezapaženo… »
Kufre Eta zadovoljan dolaskom u Vojvodinu: "Video sam veličinu kluba na svakom koraku!"

Kufre Eta zadovoljan dolaskom u Vojvodinu: "Video sam veličinu kluba na svakom koraku!"

Telegraf pre 1 dan
Fudbalski klub Vojvodina predstavio je novo pojačanje, a radi se o igraču koji dolazi iz CSKA 1948 - Kufre Eta! On je rođen 2004. godine, a a pokriva pozicije centralnog i defanzivnog veznog, kao i štopera. Kada je pre 25 dana bio na suprotnoj strani od… »
Kamerunac Kufre Eta novo pojačanje Voše

Kamerunac Kufre Eta novo pojačanje Voše

Radio 021 pre 1 dan
Kufre Eta novo je pojačanje Fudbalskog kluba Vojvodina. Kufre Eta (21), kamerunski defanzivac, potpisao je ugovor sa Vojvodinom do leta 2029. godine. Eta u novosadski klub stiže iz bugarskog kluba CSKA 1948. Eta je univerzalni defanzivac, jer se odlično… »

Vesti dana »