Povezane vesti

Desingerica žestoko izvređao Bosanca: Snimanje Pinkovih zvezda nije ni počelo, već nastao haos

Desingerica žestoko izvređao Bosanca: Snimanje Pinkovih zvezda nije ni počelo, već nastao haos

Mondo pre 1 dan
Dragan Stojković Bosanac napustio je muzičko takmičenje Zvezde Granda kako bi seo u žiri Pinkovih zvezda, a u prvim izjavama o transferu dotakao se i novog kolege - Desingerice. Bosanac je izjavio da "ne zna ko je to", na šta je sada reagovao i Dragomir… »
Sukobi u žiriju Pinkovih zvezda! Desingerica žestoko napao Bosanca: "Prozivaju ga, narod će videti ko je ko"

Sukobi u žiriju Pinkovih zvezda! Desingerica žestoko napao Bosanca: "Prozivaju ga, narod će videti ko je ko"

Telegraf pre 1 dan
Nakon što je Dragan Stojković Bosanac pristupio žiriju "Pinkovih zvezda", iznenadio je javnost izjavom da ne zna ko je njegov novi kolega, kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica. Reper se odmah oglasio i odgovorio na ove tvrdnje… »
Haos među članovima žirija u "Pinkovim zvezdama": Desingerica udario na Bosanca: "Folira se, svi ga prozivaju"

Haos među članovima žirija u "Pinkovim zvezdama": Desingerica udario na Bosanca: "Folira se, svi ga prozivaju"

Blic pre 1 dan
Dragan Stojković Bosanac i kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica će zajedno biti deo žirija u "Pinkovim zvezdama". Nakon što je Dragan Stojković Bosanac izjavio da ni ne zna ko je Desingerica, oglasio se kontroverzni reper. - Prvo i osnovno… »
Desingerica brutalno isprozivao bosanca: Još nisu seli u iste stolice, a već vlada haos: On će da sedi sa mnom ne ja s njim…

Desingerica brutalno isprozivao bosanca: Još nisu seli u iste stolice, a već vlada haos: On će da sedi sa mnom ne ja s njim…

Kurir pre 1 dan
Kako je Kurir prvi pisao Dragan Stojković Bosanac biće novi član žirija u "Pinkove zvezde". Stolica do njega pripašće kontroverznom reperu Dragomiru Despiću Desingerici, a kroz medije su se već jedan drugom obratili. Nakon što je kompozitor izjavio da ni… »
"Nisam ja u žiriju sa njim, nego on sa mnom" Desingerica žestoko uzvratio Bosancu: "Narod će videti ko je folirant"

"Nisam ja u žiriju sa njim, nego on sa mnom" Desingerica žestoko uzvratio Bosancu: "Narod će videti ko je folirant"

Alo pre 1 dan
Naime, nakon što je Bosanac za naš dnevni list govorio o tome da mu nije bitno ko će sedeti u žiriju s njim, te da ni ne zna ko je Desingerica, stupili smo u kontakt sa Despićem, koji nije bio naklonjen kolegi. Muzičko takmičenje „Pinkove zvezde“ se od… »

Vesti dana »