Povezane vesti
Amerikanac koji stalno putuje Balkanom kupio ovde kuću za siću pa poludeo: "Ovo me izluđuje" (video)
Blic pre 2 dana
Američki Tiktoker Džastis Rud pokazao je kako napreduje renoviranje kuće koju je kupio u Hrvatskoj za 5.000 evra. U poslednjem videu koji je objavio, pojavila se i Endži, koju je Amerikanac predstavio kao svoju devojku. Ona mu takođe pomaže u… »
Kupio kuću za 5.000 evra u Zagorju, a sada poručuje: Ovo me izluđuje
Alo pre 2 dana
Američki tiktoker Džastus Rid (Justus Reid) objavio je novi video u kojem pokazuje kako napreduje renoviranje kuće koju je kupio u Hrvatskoj za svega 5.000 evra. U snimku se pojavljuje i njegova devojka Endži, koju je predstavio kao partnerku i pomoćnicu… »
Prvi put pokazao devojku! Amerikanac koji je kupio kuću za 5.000 evra rešio da više ništa ne krije
Telegraf pre 2 dana
Američki TikToker Džastus Rid (25) ponovo je privukao pažnju pratioca novim videom u kojem pokazuje kako napreduje renoviranje kuće koju je kupio u Hrvatskoj za svega 5.000 evra. Na društvenim mrežama Džastus Rid je otkrio da radovi nisu uvek išli… »
Amerikanac kupio kuću u Zagorju za 5.000 evra, a sad besan poručuje: "Ovo me izluđuje"
Telegraf pre 2 dana
Američki tiktoker Džastus Rid (Justus Reid) objavio je novi video u kojem pokazuje kako napreduje renoviranje kuće koju je kupio u Hrvatskoj za svega 5.000 evra. U snimku se pojavljuje i njegova devojka Endži, koju je predstavio kao partnerku i pomoćnicu… »
Vesti dana »

Danas se očekuje nevreme u Vojvodini: Hitna upozorenja izdavaće se jedan do dva sata unapred
Radio 021 pre 1 satjoš 21 povezana

Nova katastrofa u Rusiji! Žestok zemljotes zatresao Kamčatku, izdato novo upozorenje na cunami: "bežite od obale"
Blic pre 23 minutajoš 14 povezanih

(Video) Haos na prelazima u Srbiji i regionu! Vozila mile u kilometarskim kolonama, kolaps na Evzoniju: Pik turističke sezone, evo gde je najkritičnije
Blic pre 3 minutajoš 9 povezanih

Ukrajinci napali Rusiju: Pogođeni Voronjež i Soči, gori velika rafinerija (video)
Pravda pre 3 minutajoš 9 povezanih