Povezane vesti

Amerikanac koji stalno putuje Balkanom kupio ovde kuću za siću pa poludeo: "Ovo me izluđuje" (video)

Amerikanac koji stalno putuje Balkanom kupio ovde kuću za siću pa poludeo: "Ovo me izluđuje" (video)

Blic pre 2 dana
Američki Tiktoker Džastis Rud pokazao je kako napreduje renoviranje kuće koju je kupio u Hrvatskoj za 5.000 evra. U poslednjem videu koji je objavio, pojavila se i Endži, koju je Amerikanac predstavio kao svoju devojku. Ona mu takođe pomaže u… »
Kupio kuću za 5.000 evra u Zagorju, a sada poručuje: Ovo me izluđuje

Kupio kuću za 5.000 evra u Zagorju, a sada poručuje: Ovo me izluđuje

Alo pre 2 dana
Američki tiktoker Džastus Rid (Justus Reid) objavio je novi video u kojem pokazuje kako napreduje renoviranje kuće koju je kupio u Hrvatskoj za svega 5.000 evra. U snimku se pojavljuje i njegova devojka Endži, koju je predstavio kao partnerku i pomoćnicu… »
Prvi put pokazao devojku! Amerikanac koji je kupio kuću za 5.000 evra rešio da više ništa ne krije

Prvi put pokazao devojku! Amerikanac koji je kupio kuću za 5.000 evra rešio da više ništa ne krije

Telegraf pre 2 dana
Američki TikToker Džastus Rid (25) ponovo je privukao pažnju pratioca novim videom u kojem pokazuje kako napreduje renoviranje kuće koju je kupio u Hrvatskoj za svega 5.000 evra. Na društvenim mrežama Džastus Rid je otkrio da radovi nisu uvek išli… »
Amerikanac kupio kuću u Zagorju za 5.000 evra, a sad besan poručuje: "Ovo me izluđuje"

Amerikanac kupio kuću u Zagorju za 5.000 evra, a sad besan poručuje: "Ovo me izluđuje"

Telegraf pre 2 dana
Američki tiktoker Džastus Rid (Justus Reid) objavio je novi video u kojem pokazuje kako napreduje renoviranje kuće koju je kupio u Hrvatskoj za svega 5.000 evra. U snimku se pojavljuje i njegova devojka Endži, koju je predstavio kao partnerku i pomoćnicu… »

Vesti dana »