Povezane vesti

Bačanin potpisao za Bazel

Bačanin potpisao za Bazel

B92 pre 2 dana
Srpski fudbaler Andrej Bačanin novi je igrač Bazela, saopštio je švajcarski klub. Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog. "Bazel je sjajan klub i veoma sam srećan što sam došao ovde. Opisao bih sebe kao… »
Bačanin zvanično u Bazelu

Bačanin zvanično u Bazelu

Sportski žurnal pre 2 dana
Andrej Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog. Andrej Bačanin novi je igrač Bazela, saopštio je danas švajcarski klub. Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog… »
Novi veliki transfer Čukaričkog! Ništa od Zvezde, tinejdžer pojačao Bazel

Novi veliki transfer Čukaričkog! Ništa od Zvezde, tinejdžer pojačao Bazel

Večernje novosti pre 2 dana
Srpski fudbaler Andrej Bačanin novi je igrač Bazela, saopštio je danas švajcarski klub. M. Vukadinović Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog. - Bazel je sjajan klub i veoma sam srećan što sam došao ovde… »
Bazel predstavio srpskog TINEJDžERA: Stigao sa Banovog brda i jedva čeka da zaigra

Bazel predstavio srpskog TINEJDžERA: Stigao sa Banovog brda i jedva čeka da zaigra

Dnevnik pre 2 dana
Srpski fudbaler Andrej Bačanin novi je igrač Bazela, saopštio je švajcarski klub. Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog. – Bazel je sjajan klub i veoma sam srećan što sam došao ovde. Opisao bih sebe kao… »
Bazel predstavio Bačanina: Veliki talenat, doneće nam čvrstinu

Bazel predstavio Bačanina: Veliki talenat, doneće nam čvrstinu

Sport klub pre 2 dana
Prvak Švajcarske prezadovoljan dovođenjem 18-godišnjeg srpskog veziste iz redova Čukaričkog. Još jedan veliki transfer ostvario je Čukarički, Andrej Bačanin je postao član šampiona Švajcarske Bazela. Talentovani vezista potpisao je ugovor sa ovim timom… »
Ništa od prelaska u Zvezdu - Bačanin novi igrač Bazela

Ništa od prelaska u Zvezdu - Bačanin novi igrač Bazela

RTS pre 2 dana
Srpski fudbaler Andrej Bačanin novi je igrač Bazela, saopštio je švajcarski klub. Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog. "Bazel je sjajan klub i veoma sam srećan što sam došao ovde. Opisao bih sebe kao… »
Milenković dobio novog saigrača - Švajcarac stigao u Forest

Milenković dobio novog saigrača - Švajcarac stigao u Forest

B92 pre 2 dana
Švajcarski fudbaler Dan Endoj prešao je iz Bolonje u Notingem Forest, saopštio je engleski klub. Endoj (24) je sa Notingemom potpisao petogodišnji ugovor. Kako prenosi Gazeta delo Sport Notingem će Bolonji platiti 40 miliona evra plus, uz mogućnost… »
Milenković dobio ozbiljno pojačanje, Notignem Forest se ne šali

Milenković dobio ozbiljno pojačanje, Notignem Forest se ne šali

Nova pre 2 dana
Dosadašnji fudbaler Bolonje Dan Ndoje potpisao je danas petogodišnji ugovor sa Notingem Forestom. Forest u saopštenju nije naveo vrednost transfera 24-godišnjeg švajcarskog napadača, a Skaj je preneo da je transfer vredan 34 miliona funti. „Ovo je… »
Ndoje postao saigrač Milenkoviću u Notingemu

Ndoje postao saigrač Milenkoviću u Notingemu

RTS pre 2 dana
Švajcarski fudbaler Dan Ndoje prešao je iz Bolonje u Notingem Forest, saopštio je danas engleski klub. Ndoje (24) je sa Notingemom potpisao petogodišnji ugovor. Kako prenosi Gazeta delo Sport Notingem će Bolonji platiti 40 miliona evra plus, uz mogućnost… »
Notingem Forest doveo napadača Ndojea iz Bolonje

Notingem Forest doveo napadača Ndojea iz Bolonje

Radio sto plus pre 2 dana
Forest u saopštenju nije naveo vrednost transfera 24-godišnjeg švajcarskog napadača, a Skaj je preneo da je transfer vredan 34 miliona funti. “Ovo je uzbudljivo vreme za Forest i odmah sam znao da želim da budem deo projekta. Ovo je zaista ambiciozan tim… »
Šumari za 40 miliona kupili igrača koji je Bolonji doneo trofej posle 51 godine

Šumari za 40 miliona kupili igrača koji je Bolonji doneo trofej posle 51 godine

Sportski žurnal pre 2 dana
Ndoje prešao sa Apenina u Notingem Forest kod Milenkovića. Švajcarski fudbaler Dan Ndoje (24) prešao je iz Bolonje u Notingem Forest, saopštio je engleski klub. Ndoje je sa Šumarima potpisao petogodišnji ugovor. Notingem će Bolonji platiti 40 miliona… »

Vesti dana »