Povezane vesti
Bačanin potpisao za Bazel
B92 pre 2 dana
Srpski fudbaler Andrej Bačanin novi je igrač Bazela, saopštio je švajcarski klub. Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog. "Bazel je sjajan klub i veoma sam srećan što sam došao ovde. Opisao bih sebe kao… »
Bačanin zvanično u Bazelu
Sportski žurnal pre 2 dana
Andrej Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog. Andrej Bačanin novi je igrač Bazela, saopštio je danas švajcarski klub. Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog… »
Novi veliki transfer Čukaričkog! Ništa od Zvezde, tinejdžer pojačao Bazel
Večernje novosti pre 2 dana
Srpski fudbaler Andrej Bačanin novi je igrač Bazela, saopštio je danas švajcarski klub. M. Vukadinović Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog. - Bazel je sjajan klub i veoma sam srećan što sam došao ovde… »
Bazel predstavio srpskog TINEJDžERA: Stigao sa Banovog brda i jedva čeka da zaigra
Dnevnik pre 2 dana
Srpski fudbaler Andrej Bačanin novi je igrač Bazela, saopštio je švajcarski klub. Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog. – Bazel je sjajan klub i veoma sam srećan što sam došao ovde. Opisao bih sebe kao… »
Bazel predstavio Bačanina: Veliki talenat, doneće nam čvrstinu
Sport klub pre 2 dana
Prvak Švajcarske prezadovoljan dovođenjem 18-godišnjeg srpskog veziste iz redova Čukaričkog. Još jedan veliki transfer ostvario je Čukarički, Andrej Bačanin je postao član šampiona Švajcarske Bazela. Talentovani vezista potpisao je ugovor sa ovim timom… »
Ništa od prelaska u Zvezdu - Bačanin novi igrač Bazela
RTS pre 2 dana
Srpski fudbaler Andrej Bačanin novi je igrač Bazela, saopštio je švajcarski klub. Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog. "Bazel je sjajan klub i veoma sam srećan što sam došao ovde. Opisao bih sebe kao… »
Milenković dobio novog saigrača - Švajcarac stigao u Forest
B92 pre 2 dana
Švajcarski fudbaler Dan Endoj prešao je iz Bolonje u Notingem Forest, saopštio je engleski klub. Endoj (24) je sa Notingemom potpisao petogodišnji ugovor. Kako prenosi Gazeta delo Sport Notingem će Bolonji platiti 40 miliona evra plus, uz mogućnost… »
Milenković dobio ozbiljno pojačanje, Notignem Forest se ne šali
Nova pre 2 dana
Dosadašnji fudbaler Bolonje Dan Ndoje potpisao je danas petogodišnji ugovor sa Notingem Forestom. Forest u saopštenju nije naveo vrednost transfera 24-godišnjeg švajcarskog napadača, a Skaj je preneo da je transfer vredan 34 miliona funti. „Ovo je… »
Ndoje postao saigrač Milenkoviću u Notingemu
RTS pre 2 dana
Švajcarski fudbaler Dan Ndoje prešao je iz Bolonje u Notingem Forest, saopštio je danas engleski klub. Ndoje (24) je sa Notingemom potpisao petogodišnji ugovor. Kako prenosi Gazeta delo Sport Notingem će Bolonji platiti 40 miliona evra plus, uz mogućnost… »
Notingem Forest doveo napadača Ndojea iz Bolonje
Radio sto plus pre 2 dana
Forest u saopštenju nije naveo vrednost transfera 24-godišnjeg švajcarskog napadača, a Skaj je preneo da je transfer vredan 34 miliona funti. “Ovo je uzbudljivo vreme za Forest i odmah sam znao da želim da budem deo projekta. Ovo je zaista ambiciozan tim… »
Šumari za 40 miliona kupili igrača koji je Bolonji doneo trofej posle 51 godine
Sportski žurnal pre 2 dana
Ndoje prešao sa Apenina u Notingem Forest kod Milenkovića. Švajcarski fudbaler Dan Ndoje (24) prešao je iz Bolonje u Notingem Forest, saopštio je engleski klub. Ndoje je sa Šumarima potpisao petogodišnji ugovor. Notingem će Bolonji platiti 40 miliona… »
Vesti dana »

Patrijarh Porfirije poziva na očuvanje mira: Presuda Dodiku kako bi se doveo u pitanje opstanak srpskog naroda u bih
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Demonstranti iz Novog Pazara blokirali magistralni put ka Crnoj Gori: U Beogradu došli ispred kuće premijera Ðure Macuta (foto,video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

"Ostajemo uz republiku srpsku": Macut: Presuda Dodiku je protiv čitavog srpskog naroda
Blic pre 3 satajoš 1 povezana