Повезане вести
Бачанин потписао за Базел
Б92 31.07.2025
Српски фудбалер Андреј Бачанин нови је играч Базела, саопштио је швајцарски клуб. Бачанин (17) је са Базелом потписао петогодишњи уговор, а у клуб долази из Чукаричког. "Базел је сјајан клуб и веома сам срећан што сам дошао… »
Бачанин званично у Базелу
Спортски журнал 31.07.2025
Андреј Бачанин (17) је са Базелом потписао петогодишњи уговор, а у клуб долази из Чукаричког. Андреј Бачанин нови је играч Базела, саопштио је данас швајцарски клуб. Бачанин (17) је са Базелом потписао петогодишњи уговор, а у… »
Нови велики трансфер Чукаричког! Ништа од Звезде, тинејџер појачао Базел
Вечерње новости 31.07.2025
Српски фудбалер Андреј Бачанин нови је играч Базела, саопштио је данас швајцарски клуб. М. Вукадиновић Бачанин (17) је са Базелом потписао петогодишњи уговор, а у клуб долази из Чукаричког. - Базел је сјајан клуб и веома сам… »
Базел представио српског ТИНЕЈЏЕРА: Стигао са Бановог брда и једва чека да заигра
Дневник 31.07.2025
Српски фудбалер Андреј Бачанин нови је играч Базела, саопштио је швајцарски клуб. Бачанин (17) је са Базелом потписао петогодишњи уговор, а у клуб долази из Чукаричког. – Базел је сјајан клуб и веома сам срећан што сам дошао… »
Базел представио Бачанина: Велики таленат, донеће нам чврстину
Спорт клуб 31.07.2025
Првак Швајцарске презадовољан довођењем 18-годишњег српског везисте из редова Чукаричког. Још један велики трансфер остварио је Чукарички, Андреј Бачанин је постао члан шампиона Швајцарске Базела. Талентовани везиста потписао… »
Ништа од преласка у Звезду - Бачанин нови играч Базела
РТС 31.07.2025
Српски фудбалер Андреј Бачанин нови је играч Базела, саопштио је швајцарски клуб. Бачанин (17) је са Базелом потписао петогодишњи уговор, а у клуб долази из Чукаричког. "Базел је сјајан клуб и веома сам срец́ан што сам дошао… »
Миленковић добио новог саиграча - Швајцарац стигао у Форест
Б92 31.07.2025
Швајцарски фудбалер Дан Ендој прешао је из Болоње у Нотингем Форест, саопштио је енглески клуб. Ендој (24) је са Нотингемом потписао петогодишњи уговор. Како преноси Газета дело Спорт Нотингем ће Болоњи платити 40 милиона евра… »
Миленковић добио озбиљно појачање, Нотигнем Форест се не шали
Нова 31.07.2025
Досадашњи фудбалер Болоње Дан Ндоје потписао је данас петогодишњи уговор са Нотингем Форестом. Форест у саопштењу није навео вредност трансфера 24-годишњег швајцарског нападача, а Скај је пренео да је трансфер вредан 34… »
Ндоје постао саиграч Миленковићу у Нотингему
РТС 31.07.2025
Швајцарски фудбалер Дан Ндоје прешао је из Болоње у Нотингем Форест, саопштио је данас енглески клуб. Ндоје (24) је са Нотингемом потписао петогодишњи уговор. Како преноси Газета дело Спорт Нотингем ће Болоњи платити 40… »
Нотингем Форест довео нападача Ндојеа из Болоње
Радио сто плус 31.07.2025
Форест у саопштењу није навео вредност трансфера 24-годишњег швајцарског нападача, а Скај је пренео да је трансфер вредан 34 милиона фунти. “Ово је узбудљиво време за Форест и одмах сам знао да желим да будем део пројекта. Ово… »
Шумари за 40 милиона купили играча који је Болоњи донео трофеј после 51 године
Спортски журнал 31.07.2025
Ндоје прешао са Апенина у Нотингем Форест код Миленковића. Швајцарски фудбалер Дан Ндоје (24) прешао је из Болоње у Нотингем Форест, саопштио је енглески клуб. Ндоје је са Шумарима потписао петогодишњи уговор. Нотингем ће… »
Вести дана »

"Није пребачен у болницу у подне, нити штрајкује глађу недељу дана" УИКС се огласио због лажних вести о Богдану Јовичићу
Курир пре 17 минутајош 65 повезаних

„Агресивно гурао друге на кордон полиције“: Ново хапшење због протеста испред Филозофског факултета у Новом Саду
Правда пре 3 сатајош 47 повезаних

Дан Сектора МУП-а за ванредне ситуације обележан у Лапову, на свечаности премијер Мацут и министар Дачић
Еуроневс пре 7 минутајош 21 повезана

Израел упозорава ЕУ на “адекватан одговор” за претње санкцијама
Сербиан Невс Медиа пре 47 минутајош 21 повезана

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
Јужне вести пре 3 сатајош 18 повезаних