Povezane vesti
Bačanin potpisao za Bazel
B92 31.07.2025
Srpski fudbaler Andrej Bačanin novi je igrač Bazela, saopštio je švajcarski klub. Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog. "Bazel je sjajan klub i veoma sam srećan što sam došao ovde. Opisao bih sebe kao… »
Bačanin zvanično u Bazelu
Sportski žurnal 31.07.2025
Andrej Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog. Andrej Bačanin novi je igrač Bazela, saopštio je danas švajcarski klub. Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog… »
Novi veliki transfer Čukaričkog! Ništa od Zvezde, tinejdžer pojačao Bazel
Večernje novosti 31.07.2025
Srpski fudbaler Andrej Bačanin novi je igrač Bazela, saopštio je danas švajcarski klub. M. Vukadinović Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog. - Bazel je sjajan klub i veoma sam srećan što sam došao ovde… »
Bazel predstavio srpskog TINEJDžERA: Stigao sa Banovog brda i jedva čeka da zaigra
Dnevnik 31.07.2025
Srpski fudbaler Andrej Bačanin novi je igrač Bazela, saopštio je švajcarski klub. Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog. – Bazel je sjajan klub i veoma sam srećan što sam došao ovde. Opisao bih sebe kao… »
Bazel predstavio Bačanina: Veliki talenat, doneće nam čvrstinu
Sport klub 31.07.2025
Prvak Švajcarske prezadovoljan dovođenjem 18-godišnjeg srpskog veziste iz redova Čukaričkog. Još jedan veliki transfer ostvario je Čukarički, Andrej Bačanin je postao član šampiona Švajcarske Bazela. Talentovani vezista potpisao je ugovor sa ovim timom… »
Ništa od prelaska u Zvezdu - Bačanin novi igrač Bazela
RTS 31.07.2025
Srpski fudbaler Andrej Bačanin novi je igrač Bazela, saopštio je švajcarski klub. Bačanin (17) je sa Bazelom potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Čukaričkog. "Bazel je sjajan klub i veoma sam srećan što sam došao ovde. Opisao bih sebe kao… »
Milenković dobio novog saigrača - Švajcarac stigao u Forest
B92 31.07.2025
Švajcarski fudbaler Dan Endoj prešao je iz Bolonje u Notingem Forest, saopštio je engleski klub. Endoj (24) je sa Notingemom potpisao petogodišnji ugovor. Kako prenosi Gazeta delo Sport Notingem će Bolonji platiti 40 miliona evra plus, uz mogućnost… »
Milenković dobio ozbiljno pojačanje, Notignem Forest se ne šali
Nova 31.07.2025
Dosadašnji fudbaler Bolonje Dan Ndoje potpisao je danas petogodišnji ugovor sa Notingem Forestom. Forest u saopštenju nije naveo vrednost transfera 24-godišnjeg švajcarskog napadača, a Skaj je preneo da je transfer vredan 34 miliona funti. „Ovo je… »
Ndoje postao saigrač Milenkoviću u Notingemu
RTS 31.07.2025
Švajcarski fudbaler Dan Ndoje prešao je iz Bolonje u Notingem Forest, saopštio je danas engleski klub. Ndoje (24) je sa Notingemom potpisao petogodišnji ugovor. Kako prenosi Gazeta delo Sport Notingem će Bolonji platiti 40 miliona evra plus, uz mogućnost… »
Notingem Forest doveo napadača Ndojea iz Bolonje
Radio sto plus 31.07.2025
Forest u saopštenju nije naveo vrednost transfera 24-godišnjeg švajcarskog napadača, a Skaj je preneo da je transfer vredan 34 miliona funti. “Ovo je uzbudljivo vreme za Forest i odmah sam znao da želim da budem deo projekta. Ovo je zaista ambiciozan tim… »
Šumari za 40 miliona kupili igrača koji je Bolonji doneo trofej posle 51 godine
Sportski žurnal 31.07.2025
Ndoje prešao sa Apenina u Notingem Forest kod Milenkovića. Švajcarski fudbaler Dan Ndoje (24) prešao je iz Bolonje u Notingem Forest, saopštio je engleski klub. Ndoje je sa Šumarima potpisao petogodišnji ugovor. Notingem će Bolonji platiti 40 miliona… »
Vesti dana »

Nastavljena sednica Skupštine Srbije: Poslanici raspravljaju o Katastru, legalizaciji i pripremama za Ekspo 2027
Euronews pre 3 minutajoš 21 povezana

Dino Bešlić se oprostio od oca Halida uz porodičnu sliku i emotivne reči: Znaš da te nikada nećemo izneveriti
Svet & Skandal pre 8 minutajoš 24 povezane

Putnički vozovi od danas saobraćaju na brzoj pruzi Beograd - Subotica
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana

Vreme danas: Promenljivo ali toplije, najviša dnevna temperatura 18 stepeni
Nedeljnik pre 2 satajoš 20 povezanih

Poznato kad se Đoković bori za polufinale: Najbolji svih vremena i dalje ima neviđeni tretman u Kini
Mondo pre 8 minutajoš 19 povezanih