Повезане вести

"Била сам ментално уништена": Луна Ђогани о јавном линчу због везе са Слобом, открила да је била антидепресиве

"Била сам ментално уништена": Луна Ђогани о јавном линчу због везе са Слобом, открила да је била антидепресиве

Мондо 31.07.2025
Луна Ђогани након много година, сада прича о томе како се осећала и у ријалитију, али и након изласка. Она је добијала много лоших порука од фанова Кије Коцкар, а нису остали дужни ни "душебрижници" који су знали да јој прилепе… »
"Пила сам антидепресиве и била ментално уништена" Луна Ђогани о јавном линчу и вези са Слобом Радановићем: Сви детаљи тортуре…

"Пила сам антидепресиве и била ментално уништена" Луна Ђогани о јавном линчу и вези са Слобом Радановићем: Сви детаљи тортуре…

Курир 31.07.2025
Инфлуенсерка и бивша ријалити учесница Луна Ђогани је учестовоала у првој сезони " Задруге" и постала главна тема читаве нације када је упловила у љубавну причу са ожењеним певачем Слобом Радановићем. Луна јако ретко говори о… »
"Пила сам антидепресиве и била ментално уништена" Луна Ђогани отворено о паклу после Задруге и везе са Слобом Радановићем

"Пила сам антидепресиве и била ментално уништена" Луна Ђогани отворено о паклу после Задруге и везе са Слобом Радановићем

Ало 31.07.2025
Луна признала кроз шта је пролазила после ријалитија. Луна Ђогани је у првој сезони Задруге направила праву пометњу када је упловила у љубавну везу са Слобом Радановићем, који је у том тренутку био у браку са Кијом Коцкар… »
"Пила сам антидепресиве и била ментално уништена": Луна Ђогани о јавном линчу након "Задруге 1" и везе са Слобом: "Нагло сам…

"Пила сам антидепресиве и била ментално уништена": Луна Ђогани о јавном линчу након "Задруге 1" и везе са Слобом: "Нагло сам…

Блиц 31.07.2025
Луна Ђогани је у првој сезони Задруге направила праву пометњу када је упловила у љубавну причу са Слобом Радановићем, који је у том тренутку био ожењем Кијом Коцкар. Луна Ђогани након много година, сада прича о томе како се… »

Вести дана »