Povezane vesti
"Bila sam mentalno uništena": Luna Đogani o javnom linču zbog veze sa Slobom, otkrila da je bila antidepresive
Mondo 31.07.2025
Luna Đogani nakon mnogo godina, sada priča o tome kako se osećala i u rijalitiju, ali i nakon izlaska. Ona je dobijala mnogo loših poruka od fanova Kije Kockar, a nisu ostali dužni ni "dušebrižnici" koji su znali da joj prilepe loše epitete. Luna tek… »
"Pila sam antidepresive i bila mentalno uništena" Luna Đogani o javnom linču i vezi sa Slobom Radanovićem: Svi detalji torture…
Kurir 31.07.2025
Influenserka i bivša rijaliti učesnica Luna Đogani je učestovoala u prvoj sezoni " Zadruge" i postala glavna tema čitave nacije kada je uplovila u ljubavnu priču sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Luna jako retko govori o tom periodu života jer ga… »
"Pila sam antidepresive i bila mentalno uništena" Luna Đogani otvoreno o paklu posle Zadruge i veze sa Slobom Radanovićem
Alo 31.07.2025
Luna priznala kroz šta je prolazila posle rijalitija. Luna Đogani je u prvoj sezoni Zadruge napravila pravu pometnju kada je uplovila u ljubavnu vezu sa Slobom Radanovićem, koji je u tom trenutku bio u braku sa Kijom Kockar. Nakon mnogo godina, Luna… »
"Pila sam antidepresive i bila mentalno uništena": Luna Đogani o javnom linču nakon "Zadruge 1" i veze sa Slobom: "Naglo sam…
Blic 31.07.2025
Luna Đogani je u prvoj sezoni Zadruge napravila pravu pometnju kada je uplovila u ljubavnu priču sa Slobom Radanovićem, koji je u tom trenutku bio oženjem Kijom Kockar. Luna Đogani nakon mnogo godina, sada priča o tome kako se osećala i u rijalitiju, ali… »
Vesti dana »
Bivši predsednik Južne Koreje osuđen na doživotni zatvor: "Vodio pobunu tokom neuspelog pokušaja da uvede ratno stanje"
Blic pre 44 minutajoš 12 povezanih
Upisani prvi nelegalni objekti kroz akciju „Svoj na svome“, za sada bez pritužbi
Ozon pre 33 minutajoš 11 povezanih