Povezane vesti

"Pila sam antidepresive i bila mentalno uništena" Luna Đogani o javnom linču i vezi sa Slobom Radanovićem: Svi detalji torture…

"Pila sam antidepresive i bila mentalno uništena" Luna Đogani o javnom linču i vezi sa Slobom Radanovićem: Svi detalji torture…

Kurir pre 1 dan
Influenserka i bivša rijaliti učesnica Luna Đogani je učestovoala u prvoj sezoni " Zadruge" i postala glavna tema čitave nacije kada je uplovila u ljubavnu priču sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Luna jako retko govori o tom periodu života jer ga… »
"Bila sam mentalno uništena": Luna Đogani o javnom linču zbog veze sa Slobom, otkrila da je bila antidepresive

"Bila sam mentalno uništena": Luna Đogani o javnom linču zbog veze sa Slobom, otkrila da je bila antidepresive

Mondo pre 1 dan
Luna Đogani nakon mnogo godina, sada priča o tome kako se osećala i u rijalitiju, ali i nakon izlaska. Ona je dobijala mnogo loših poruka od fanova Kije Kockar, a nisu ostali dužni ni "dušebrižnici" koji su znali da joj prilepe loše epitete. Luna tek… »
"Pila sam antidepresive i bila mentalno uništena" Luna Đogani otvoreno o paklu posle Zadruge i veze sa Slobom Radanovićem

"Pila sam antidepresive i bila mentalno uništena" Luna Đogani otvoreno o paklu posle Zadruge i veze sa Slobom Radanovićem

Alo pre 1 dan
Luna priznala kroz šta je prolazila posle rijalitija. Luna Đogani je u prvoj sezoni Zadruge napravila pravu pometnju kada je uplovila u ljubavnu vezu sa Slobom Radanovićem, koji je u tom trenutku bio u braku sa Kijom Kockar. Nakon mnogo godina, Luna… »
"Pila sam antidepresive i bila mentalno uništena": Luna Đogani o javnom linču nakon "Zadruge 1" i veze sa Slobom: "Naglo sam…

"Pila sam antidepresive i bila mentalno uništena": Luna Đogani o javnom linču nakon "Zadruge 1" i veze sa Slobom: "Naglo sam…

Blic pre 1 dan
Luna Đogani je u prvoj sezoni Zadruge napravila pravu pometnju kada je uplovila u ljubavnu priču sa Slobom Radanovićem, koji je u tom trenutku bio oženjem Kijom Kockar. Luna Đogani nakon mnogo godina, sada priča o tome kako se osećala i u rijalitiju, ali… »

Vesti dana »