Povezane vesti

Željko Joksimović prvi put o najtežoj životnoj etapi: Majka mi se razbolela od stresa, a Mina...

Željko Joksimović prvi put o najtežoj životnoj etapi: Majka mi se razbolela od stresa, a Mina...

Story pre 2 dana
Iako je pozat po tome da već neko vreme izbegava televizijska gostovanja i davanje intervjua, Željko Joksimović pristao je da bude gost dugogodišnje prijateljice, Cece Ražnatović u njenoj emisiji "Ceca Show". Tom prilikom po prvi put istakao je da je… »
"Majka mi se razbolela od stresa..." Teško priznanje Željka Joksimovića, otkrio potresan detalj o ćerki Mini: Dobio sam…

"Majka mi se razbolela od stresa..." Teško priznanje Željka Joksimovića, otkrio potresan detalj o ćerki Mini: Dobio sam…

Kurir pre 1 dan
Željko Joksimović po prvi put je progovorio o emocionalnom udaru kroz koji je prolazila njegova porodica kada je tek započeo muzičku karijeru. Iako godinama važi za jednog od najboljih pevača Željko Joksimović retko govori o svom privatnom životu. Ipak… »
Majka mu se razbolela, a ćerka nije imala bezbrižno detinjstvo: Uspeh je Željka Joksimovića skupo koštao

Majka mu se razbolela, a ćerka nije imala bezbrižno detinjstvo: Uspeh je Željka Joksimovića skupo koštao

Mondo pre 1 dan
Iako već dugo izbegava televizijske nastupe i davanje intervjua, Željko Joksimović je napravio izuzetak i pojavio se u emisiji "Ceca Šou", koju vodi njegova dugogodišnja prijateljica Ceca Ražnatović. U iskrenom intervjuu, prvi put je otvoreno… »

Vesti dana »