Повезане вести
''Послала сам мејл пинку" Софија Јанићијевић проговорила о финансијским проблемима, открила све о дечку који је психички…
Ало 31.07.2025
Без длаке на језику. Софија Јанићијевић је након Елите први пут проговорила о својој прошлости и открила непознате детаље и свом животу. Бива учесница ријалитија је проговорила о првом зарађеном новцу али и љубоморном бившем… »
"Била сам у финансијској кризи, послала сам мејл пинку" Софија открила како је доспела у Елиту, па урнисала Сању Грујић
Курир 31.07.2025
Софија Јанићијевић је након Елите први пут проговорила о својој прошлости и открила непознате детаље и свом животу. Бива учесница ријалитија је проговорила о првом зарађеном новцу али и љубоморном бившем дечку. Софија је… »
Вести дана »
Последњи дан у години доноси веома хладно време: Када се очекује пораст температуре
Н1 Инфо пре 1 сатјош 15 повезаних
У основним и средњим школама почео зимски распуст, ученици у клупама од 19. јануара
Невсмакс Балканс пре 15 минутајош 10 повезаних
Боцан-Харченко: Национализација НИС-а би била супротна споразуму Србије и Русије
Радио 021 пре 1 сатјош 7 повезаних
Извештај Завода за ургентну медицину Крагујевац: Повећан број позива и интервенција на терену
Сербиан Невс Медиа пре 9 минутајош 7 повезаних