Повезане вести
Грета Тунберг на протесту у Београду
Инсајдер 31.07.2025
Шведска климатска активисткиња Грета Тунберг дошла је у Београд, где је данас, како је рекла, подржала борбу за слободу, против корупције и против искоришћавања природних добара. Она је за портал Машина казала да се повезала са… »
Н1 Инфо 31.07.2025
Шведска климатска активисткиња борави данас у Београду, види се на видео снимцима са друштвених мрежа. Она је протеклих дана боравила у региону - у Албанији, Македонији, Косову, Црној Гори, а посетиће и БиХ. "Повезала сам се са… »
Недељник 31.07.2025
Шведска активисткиња Грета Тунберг налази се на протесту у Београду, види се на снимку који је на друштвеним мрежама објавио портал Машина.рс. Она је протеклих дана боравила у региону – у Албанији, преко Македоније, Косова, Црне… »
ВИДЕО: Грета Тунберг на протесту у Београду
Радио 021 31.07.2025
Шведска климатска активисткиња борави данас у Београду, види се на видео снимцима са друштвених мрежа. Она је протеклих дана боравила у региону - у Албанији, Македонији, Косову, Црној Гори, а посетиће и БиХ. "Повезала сам се са… »
Грета Тунберг на протесту у Београду ВИДЕО
Нова 31.07.2025
Шведска климатска активисткиња борави данас у Београду, види се на видео снимцима са друштвених мрежа. Она је протеклих дана боравила у региону – у Албанији, преко Македоније, Косова, Црне Горе, до Србије, са плановима да посети… »
Вести дана »

Милојевић: Част ми је да се моје име спомиње у контексту новог селектора Србије
РТС пре 11 минутајош 55 повезаних

Ко стоји иза пљачке века, погледајте како изгледају украдене драгоцености из Лувра Француска не може да им уђе у траг: На моторима однели непроцењиве предмете
Курир пре 2 сатајош 54 повезане

"Володимире губиш рат! Ако Путин буде хтео, уништиће те!" Шок детаљи разговора Трампа и Зеленског! Украјински лидер сатеран у ћошак, мораће ово да прихвати?
Ало пре 1 сатјош 22 повезане

Вмро-ДПМНЕ прогласио победу у Охриду, Штипу, Радовићу, Сопишту, Ресену
Телеграф пре 1 сатјош 32 повезане