Povezane vesti

"Bio sam na bini i osećao ogroman bol u nervima, mučninu i umor": Džastin Timberlejk otkrio od koje bolesti boluje

"Bio sam na bini i osećao ogroman bol u nervima, mučninu i umor": Džastin Timberlejk otkrio od koje bolesti boluje

Mondo pre 2 dana
Pevač Džastin Timberlejk saopštio je da mu je dijagnostikovana lajmska bolest. On je vest objavio u opšitnoj izjavi na Instagramu. "Između ostalog, borim se sa određenim zdravstvenim problemima, i dijagnostikovana mi je lajmska bolest. Ne govorim ovo da… »
Nije dobro! DžASTINU timberlejku dijagnostikovana teška bolest: Živeti s ovim može biti neumoljivo oslabljujuće

Nije dobro! DžASTINU timberlejku dijagnostikovana teška bolest: Živeti s ovim može biti neumoljivo oslabljujuće

Dnevnik pre 2 dana
Pevač Džastin Timberlejk otkrio je da mu je dijagnostikovana teška bolest. Naime, Džastinu su doktori dijagnostikovali Lajmsku bolest. Osim drugih stvari, borim se sa nekim zdravstvenim problemima, i dijagnostikovana mi je Lajmska bolest - što ne govorim… »
Džastinu Timberlejku dijagnostikovana teška bolest

Džastinu Timberlejku dijagnostikovana teška bolest

Telegraf pre 2 dana
Pevač Džastin Timberlejk otkrio je da mu je dijagnostikovana teška bolest. Naime, Džastinu su doktori dijagnostikovali Lajmsku bolest. - Osim drugih stvari, borim se sa nekim zdravstvenim problemima, i dijagnostikovana mi je Lajmska bolest - što ne… »
Džastin Timberlejk objavio da ima lajmsku bolest: Obožavaoci ga kritikovali da ne peva na koncertu

Džastin Timberlejk objavio da ima lajmsku bolest: Obožavaoci ga kritikovali da ne peva na koncertu

N1 Info pre 2 dana
Američki muzičar Džastin Timberlejk objavio je da se „bori sa nekim zdravstvenim problemima“ dok završava svoju svetsku turneju „Forget Tomorrow“, uključujući i to da mu je nedavno dijagnostikovana lajmska bolest. Pevač je otvoreno progovorio o svojoj… »
Džastin Timberlejk saopštio da mu je dijagnostikovana lajmska bolest: „Bio sam na bini i osećao ogroman bol u nervima, mučninu…

Džastin Timberlejk saopštio da mu je dijagnostikovana lajmska bolest: „Bio sam na bini i osećao ogroman bol u nervima, mučninu…

Nova pre 2 dana
Džastin Timberlejk je otvoreno progovorio o svom zdravstvenom stanju. Pevač Džastin Timberlejk saopštio je da mu je dijagnostikovana lajmska bolest. On je vest objavio u opšitnoj izjavi na Instagramu. „Između ostalog, borim se sa određenim zdravstvenim… »
„Kada sam dobio dijagnozu, bio sam šokiran" Džastin Timberlejk otkrio od koje bolesti boluje

„Kada sam dobio dijagnozu, bio sam šokiran" Džastin Timberlejk otkrio od koje bolesti boluje

Kurir pre 2 dana
Nakon brojnih kritika na račun njegove svetske turneje, Džastin Timberlejk otvorio je dušu i podelio s javnošću ozbiljne zdravstvene probleme koji ga muče već godinama. Pevač je 30. jula na Instagramu obeležio završetak turneje The Forget Tomorrow World… »

Vesti dana »