Povezane vesti
"Bio sam na bini i osećao ogroman bol u nervima, mučninu i umor": Džastin Timberlejk otkrio od koje bolesti boluje
Mondo pre 24 dana
Pevač Džastin Timberlejk saopštio je da mu je dijagnostikovana lajmska bolest. On je vest objavio u opšitnoj izjavi na Instagramu. "Između ostalog, borim se sa određenim zdravstvenim problemima, i dijagnostikovana mi je lajmska bolest. Ne govorim ovo da… »
Nije dobro! DžASTINU timberlejku dijagnostikovana teška bolest: Živeti s ovim može biti neumoljivo oslabljujuće
Dnevnik pre 24 dana
Pevač Džastin Timberlejk otkrio je da mu je dijagnostikovana teška bolest. Naime, Džastinu su doktori dijagnostikovali Lajmsku bolest. Osim drugih stvari, borim se sa nekim zdravstvenim problemima, i dijagnostikovana mi je Lajmska bolest - što ne govorim… »
Džastinu Timberlejku dijagnostikovana teška bolest
Telegraf pre 24 dana
Pevač Džastin Timberlejk otkrio je da mu je dijagnostikovana teška bolest. Naime, Džastinu su doktori dijagnostikovali Lajmsku bolest. - Osim drugih stvari, borim se sa nekim zdravstvenim problemima, i dijagnostikovana mi je Lajmska bolest - što ne… »
Džastin Timberlejk objavio da ima lajmsku bolest: Obožavaoci ga kritikovali da ne peva na koncertu
N1 Info pre 24 dana
Američki muzičar Džastin Timberlejk objavio je da se „bori sa nekim zdravstvenim problemima“ dok završava svoju svetsku turneju „Forget Tomorrow“, uključujući i to da mu je nedavno dijagnostikovana lajmska bolest. Pevač je otvoreno progovorio o svojoj… »
Džastin Timberlejk saopštio da mu je dijagnostikovana lajmska bolest: „Bio sam na bini i osećao ogroman bol u nervima, mučninu…
Nova pre 24 dana
Džastin Timberlejk je otvoreno progovorio o svom zdravstvenom stanju. Pevač Džastin Timberlejk saopštio je da mu je dijagnostikovana lajmska bolest. On je vest objavio u opšitnoj izjavi na Instagramu. „Između ostalog, borim se sa određenim zdravstvenim… »
„Kada sam dobio dijagnozu, bio sam šokiran" Džastin Timberlejk otkrio od koje bolesti boluje
Kurir pre 24 dana
Nakon brojnih kritika na račun njegove svetske turneje, Džastin Timberlejk otvorio je dušu i podelio s javnošću ozbiljne zdravstvene probleme koji ga muče već godinama. Pevač je 30. jula na Instagramu obeležio završetak turneje The Forget Tomorrow World… »
Vesti dana »

Stručnjaci, pekari i Privredna komora Srbije o novim ekonomskim merama: koristi i izazovi
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 73 povezane

Detaljano objašnjenje o smanjenju kamatnih stopa: Stručnjak otkrio šta to tačno znači za građane Srbije!
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane

Tramp poručio: Sad će podržati Ukrajinu, želim da se taj rat završi
Večernje novosti pre 26 minutajoš 29 povezanih