Повезане вести
УНС поручио РТС-у да не буде слуга власти
Данас 01.08.2025
Удружење новинара Србије (УНС) оценило је да је менаџмент Радио телевизије Србије (РТС) сменом Оливере Ковачевић са места супервизорке и уреднице фестивала Песма за Евровизију (ПЗЕ) послао јасну поруку новинарима да је на… »
Оливера Ковачевић смењена на РТС
Вести онлине 01.08.2025
Одлуком генералног директора, Оливера Ковачевић смењена је са места супервизорке и уреднице фестивала Песма за Евровизију. Како је рекла за портал Н1, смењена је јер није хтела да спречи подршку студентима на ПЗЕ, што је… »
Н1 Инфо 01.08.2025
Удружење новинара Србије (УНС) оценило је да је менаџмент Радио телевизије Србије (РТС) сменом Оливере Ковачевић са места супервизорке и уреднице фестивала Песма за Евровизију (ПЗЕ) послао јасну поруку новинарима да је на… »
УНС: Смена Оливере Ковачевић говори о слободи изражавања на РТС
Недељник 01.08.2025
Удружење новинара Србије (УНС) објавило данас саопштење у ком истичу незадовољство сменом Оливере Ковачевић са места супервизорке и уреднице фестивала Песма за Евровизију. Такође, критикују РТС због, како кажу, слања јасне… »
Нови магазин 01.08.2025
Удружење новинара Србије оценило је да је менаџмент Радио телевизије Србије сменом Оливере Ковачевић са места супервизорке и уреднице фестивала Песма за Евровизију послао јасну поруку новинарима да је на јавном сервису… »
„Шанса да следеће године Јелена Карлеуша представља Србију на Евровизији увећала се за 1000 пута“: Певачица ликује због смене…
Нова 01.08.2025
Одлуком генералног директора, Оливера Ковачевић смењена је са места супервизорке и уреднице фестивала Песма за Евровизију. Како је рекла за портал Н1, смењена је јер није хтела да спречи подршку студентима на ПЗЕ, што је… »
УНС: Оливера Ковачевић више није уредница фестивала Песма за Евровизију
Бета 01.08.2025
Уредница на Радио-телевизији Србије (РТС), новинарка и председница Извршног одбора Удружења новинара Србије (УНС) Оливера Ковачевић смењена је са места супервизорке и уреднице фестивала Песма за Евровизију, одлуком генералног… »
Оливера Ковачевић за Н1: Смењена сам због подршке студентима на ПЗЕ и што сам тужила Вучића
Цензоловка 01.08.2025
Смењена Оливера Ковачевић, РТС: Не спомињи ми истину ни крваве шаке
Луфтика 01.08.2025
Оливера Ковачевић смењена је са места супервизорке и уреднице фестивала Песма за Евровизију, одлуком генералног директора. Како је рекла за портал Н1, смењена је јер није хтела да спречи подршку студентима на ПЗЕ, што је… »
Радио сто плус 01.08.2025
“Смењена сам јер сам се, како ми је предочено, оглушила о његово наређење да спречим учеснике такмичења да на фестивалу исказују своје ставове и подршку студентским протестима”, рекла је Ковачевић за УНС. Као разлог за смену… »
Инсајдер 01.08.2025
Уредница на Радио-телевизији Србије (РТС), новинарка и председница Извршног одбора Удружења новинара Србије (УНС) Оливера Ковачевић смењена је са места супервизорке и уреднице фестивала Песма за Евровизију, одлуком генералног… »
Оливера Ковачевић: Смењена сам због подршке студентима и што сам тужила Вучића
Радио 021 01.08.2025
Оливера Ковачевић смењена је са места супервизорке и уреднице фестивала Песма за Евровизију, одлуком генералног директора Радио-телевизије Србије Драгана Бујошевића. "Смењена сам јер сам се, како ми је предочено, оглушила о… »
Оливера Ковачевић смењена са функције на РТС: „Склоњена сам због подршке студентима на ПЗЕ и јер сам тужила Вучића“
Нова 01.08.2025
Оливера Ковачевић више није уредница Песме Евровизије: „Смењена сам због подршке студентима“
Недељник 01.08.2025
Вишегодишња уредница специјалних програма на РТС Оливера Ковачевић потврдила је да је смењена са места супервизорке и уреднице фестивала Песма за Евровизију одлуком генералног директора РТС. Она је у изјави за Н1 рекла да је та… »
Оливера Ковачевић о смењивању с места уреднице Песме за Евровизију: Нисам желела да цензуришем било кога на фестивалу
Данас 01.08.2025
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 5 сатијош 47 повезаних

Био је један од најфаталнијих холивудских даса, а њену смрт никада није прежалио: Животна прича легендарног Роберта Редфорда
Нова пре 52 минутајош 44 повезане

Сланкаменац: Међу провокаторима и онај по надимку Шулц, пољопривредници ухапшени да би нас застрашили
Нови магазин пре 2 сатајош 27 повезаних

Број убијених цивила у Гази повећан на 68, на десетине повређено у нападу Израела
РТВ пре 1 сатјош 36 повезаних