Povezane vesti
UNS poručio RTS-u da ne bude sluga vlasti
Danas pre 2 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) ocenilo je da je menadžment Radio televizije Srbije (RTS) smenom Olivere Kovačević sa mesta supervizorke i urednice festivala Pesma za Evroviziju (PZE) poslao jasnu poruku novinarima da je na javnom servisu ograničen… »
Olivera Kovačević smenjena na RTS
Vesti online pre 2 dana
Odlukom generalnog direktora, Olivera Kovačević smenjena je sa mesta supervizorke i urednice festivala Pesma za Evroviziju. Kako je rekla za portal N1, smenjena je jer nije htela da spreči podršku studentima na PZE, što je potpisala pismo podrške delu… »
N1 Info pre 2 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) ocenilo je da je menadžment Radio televizije Srbije (RTS) smenom Olivere Kovačević sa mesta supervizorke i urednice festivala Pesma za Evroviziju (PZE) poslao jasnu poruku novinarima da je na javnom servisu ograničen… »
UNS: Smena Olivere Kovačević govori o slobodi izražavanja na RTS
Nedeljnik pre 2 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) objavilo danas saopštenje u kom ističu nezadovoljstvo smenom Olivere Kovačević sa mesta supervizorke i urednice festivala Pesma za Evroviziju. Takođe, kritikuju RTS zbog, kako kažu, slanja jasne poruke da je novinarima na… »
Novi magazin pre 2 dana
Udruženje novinara Srbije ocenilo je da je menadžment Radio televizije Srbije smenom Olivere Kovačević sa mesta supervizorke i urednice festivala Pesma za Evroviziju poslao jasnu poruku novinarima da je na javnom servisu ograničen prostor za slobodu… »
„Šansa da sledeće godine Jelena Karleuša predstavlja Srbiju na Evroviziji uvećala se za 1000 puta“: Pevačica likuje zbog smene…
Nova pre 2 dana
Odlukom generalnog direktora, Olivera Kovačević smenjena je sa mesta supervizorke i urednice festivala Pesma za Evroviziju. Kako je rekla za portal N1, smenjena je jer nije htela da spreči podršku studentima na PZE, što je potpisala pismo podrške delu… »
UNS: Olivera Kovačević više nije urednica festivala Pesma za Evroviziju
Beta pre 2 dana
Urednica na Radio-televiziji Srbije (RTS), novinarka i predsednica Izvršnog odbora Udruženja novinara Srbije (UNS) Olivera Kovačević smenjena je sa mesta supervizorke i urednice festivala Pesma za Evroviziju, odlukom generalnog direktora RTS Dragana… »
Olivera Kovačević za N1: Smenjena sam zbog podrške studentima na PZE i što sam tužila Vučića
Cenzolovka pre 2 dana
Smenjena Olivera Kovačević, RTS: Ne spominji mi istinu ni krvave šake
Luftika pre 2 dana
Olivera Kovačević smenjena je sa mesta supervizorke i urednice festivala Pesma za Evroviziju, odlukom generalnog direktora. Kako je rekla za portal N1, smenjena je jer nije htela da spreči podršku studentima na PZE, što je potpisala pismo podrške delu… »
Radio sto plus pre 2 dana
“Smenjena sam jer sam se, kako mi je predočeno, oglušila o njegovo naređenje da sprečim učesnike takmičenja da na festivalu iskazuju svoje stavove i podršku studentskim protestima”, rekla je Kovačević za UNS. Kao razlog za smenu vidi to što je javno… »
Insajder pre 2 dana
Urednica na Radio-televiziji Srbije (RTS), novinarka i predsednica Izvršnog odbora Udruženja novinara Srbije (UNS) Olivera Kovačević smenjena je sa mesta supervizorke i urednice festivala Pesma za Evroviziju, odlukom generalnog direktora RTS Dragana… »
Olivera Kovačević: Smenjena sam zbog podrške studentima i što sam tužila Vučića
Radio 021 pre 2 dana
Olivera Kovačević smenjena je sa mesta supervizorke i urednice festivala Pesma za Evroviziju, odlukom generalnog direktora Radio-televizije Srbije Dragana Bujoševića. "Smenjena sam jer sam se, kako mi je predočeno, oglušila o njegovo naređenje da sprečim… »
Olivera Kovačević smenjena sa funkcije na RTS: „Sklonjena sam zbog podrške studentima na PZE i jer sam tužila Vučića“
Nova pre 2 dana
Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 dana
Višegodišnja urednica specijalnih programa na RTS Olivera Kovačević potvrdila je da je smenjena sa mesta supervizorke i urednice festivala Pesma za Evroviziju odlukom generalnog direktora RTS. Ona je u izjavi za N1 rekla da je ta odluka doneta kako joj… »
Olivera Kovačević o smenjivanju s mesta urednice Pesme za Evroviziju: Nisam želela da cenzurišem bilo koga na festivalu
Danas pre 2 dana
Vesti dana »

Advokat Momirovića: Pritvor je sramna odluka suda pod političkim pritiskom
Vreme pre 44 minutajoš 68 povezanih

Tri decenije od „Oluje“: Večeras obeležavanje najvećeg egzodusa u Evropi posle Drugog svetskog rata
Sputnik pre 1 satjoš 37 povezanih

Stiže nevreme: RHMZ upozorava na vremenske nepogode danas i sutra, na snazi narandžasti meteo-alarm
NIN pre 2 satajoš 41 povezana

Deca od 5 i 7 godina zadržana u bolnici: Katastrofa na seoskoj slavi u Pavlovcu, dvadesetoro ljudi otrovano
Blic pre 14 minutajoš 21 povezana