Povezane vesti
Gastoz prevario Anđelu, i nije želeo da ona pobedi? Marinković je "bacio oko" na najlepšu takmičarku
Telegraf pre 21 dana
Pobednik "Zadruge 8 Elite", Nenad Marinković Gastoz otkrio je da mu je favorit za pobedu bila Sofi Tkačenko, a ne njegova devojka Anđela Đuričić. - Pa prvi rijaliti došla je iz Ukrajine, svaka čast. Ja sam navijao za Sofi - rekao je Gastoz u emisiji… »
Gastoz nije želeo da Anđela pobedi u eliti 8, nego najlepša rijaliti učesnica: U programu uživo sve priznao, Đuričićeva će…
Blic pre 21 dana
Pobednik "Zadruge 8 Elite", Nenad Marinković Gastoz otkrio je da mu je favorit za pobedu bila Sofi Tkačenko, a ne njegova devojka Anđela Đuričić. - Pa prvi rijaliti došla je iz Ukrajine, svaka čast. Ja sam navijao za Sofi - rekao je Gastoz u emisiji… »
"Veoma je stresno biti pored nje" Gastoz se ponovo ogradio od Anđele i šokirao priznanjem
Alo pre 21 dana
Gastoz se pere od Anđele. U toku je emisija „Narod pita“, a gosti su bili Sofi Tkačenko, Nenad Marinković Gastoz i Mateja Matijević. Gastoz je sada progovorio o svom odnosu sa Anđelom Đuričić i otkrio da li su u vezi. – Šta se dešava sa ljubljenjem tebe… »
Anđela će čupati kosu s glave! Sofi se seli u Gastozov stan, sevaju ljubavne varnice
Alo pre 21 dana
Gastoz pozvao Sofi u svoj stan. U toku je emisija „Narod pita“ u kojoj gostuju Sofi Tkačenko, Nenad Marinković Gastoz i Mateja Matijević. Mnoge je iznenadio Gastozov potez kada je Sofi pozvao da se preseli kod njega u stan u Zemunu, što se verovatno neće… »
Vesti dana »

Brnabić: Poziv Vučića na javnu debatu sa blokaderima prilika da se spuste tenzije
RTV pre 31 minutajoš 78 povezanih

(Radarski snimci) haos počinje, zna se tačan sat! Evo kako će se razorno nevreme kretati po Srbiji: Nek se spremi Beograd, ovi delovi zemlje prvi na udaru
Blic pre 12 minutajoš 68 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 59 povezanih

Poskupljuje struja i menja se granica za "crvenu zonu" potrošnje
Moj Novi Sad pre 6 minutajoš 23 povezane