Povezane vesti
Ključna tačka za kontrolu čitavog regiona: Rusija tvrdi da je osvojila Časiv Jar, evo zašto je taj grad važan u ratu
Nova 01.08.2025
Rusija i Ukrajina iznele su suprotstavljene tvrdnje o kontroli nad gradom Časiv Jar u Donjeckoj oblasti, koji se smatra jednim od ključnih strateških uporišta na istočnom frontu. Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da su njihove trupe zauzele grad… »
Putinu curi vreme, Tramp se ne šali, Kina spremna da osvoji Tajvan, pao Časiv Jar: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf 01.08.2025
Rusi zauzeli Časov Jar. Telegraf.rs i ovog jutra sumira najvažnije događaje koji su obeležili prethodni dan. Ruske trupe su preuzele kontrolu nad ukrajinskim gradom Časov Jar u Donjeckoj oblasti, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. "Kao rezultat… »
Vesti dana »
Vučić: Ovo su moji poslednji dani i nedelje kao predsednika Republike
N1 Info pre 27 minutajoš 26 povezanih
(Foto, video) Moj predlog je da se naša lista na predstojećim izborima zove "Ujedinjena Srbija"! Vučić se obraća ispred Skupštine: "Još nekoliko nedelja sam predsednik"
Blic pre 17 minutajoš 102 povezane
Usijala se Srbija: Evo koji je grad danas bio najtopliji, RHMZ najavljuje još gore
Dnevnik pre 1 satjoš 50 povezanih
Zemljotres jačine 6,1 Rihtera pogodio Avganistan: "Ljudi su u panici trčali iz kuća, žene i deca su plakali"
Telegraf pre 7 minutajoš 34 povezane
SAD detektovale dronove nakon iranskog napada na američke ciljeve na Bliskom istoku
Euronews pre 42 minutajoš 75 povezanih