Povezane vesti

Naš pevač uhvatio devojku u prevari: Bili u vezi dve godine kad je saznao za drugog dečka, skovao pakleni plan

Naš pevač uhvatio devojku u prevari: Bili u vezi dve godine kad je saznao za drugog dečka, skovao pakleni plan

Mondo pre 1 dan
Pevač Ivan Simić otkrio je da je doživeo izdaju od devojke koju je voleo, dok je ona bila sa njim i još jednim dečkom u isto vreme. "Imao sam situaciju da sam dve godine bio u paralelnoj vezi, sa devojkom i sa još jednim likom očigledno, a ni taj lik… »
"Dve godine sam bio u paralelnoj vezi, sa devojkom i još jednim likom" Pevač progovorio o izdaji i paklenom planu osvete

"Dve godine sam bio u paralelnoj vezi, sa devojkom i još jednim likom" Pevač progovorio o izdaji i paklenom planu osvete

Kurir pre 1 dan
Ivan Simić koji je poznat javnosti iz takmičenja Zvezde Granda, progovorio je o prevari devojke sa kojom je bio dve godine u ljubavi. Doživeo je veliku izdaju od devojke koju je voleo, dok je ona bila sa njim i još jednim dečkom u isto vreme. - Imao sam… »
Naš pevač uhvatio devojku u prevari: "Dve godine je bila u paralelnoj vezi, kad smo obojica saznali skovali smo pakleni plan"

Naš pevač uhvatio devojku u prevari: "Dve godine je bila u paralelnoj vezi, kad smo obojica saznali skovali smo pakleni plan"

Blic pre 2 dana
Pevača Ivana Simića, koji se takmičio u "Zvezdama Granda" je prevarila devojka sa kojom je bio dve godine u vezi. Naime, pevač je otkrio da je doživeo veliku izdaju i to od devojke s kojom je bio dve godine, ali u paralelnoj vezi. - Imao sam situaciju da… »
"Dve godine bio u paralelnoj vezi" Pevač uhvatio devojku u prevari, napravio pakleni plan: Sanja mu je pomogla

"Dve godine bio u paralelnoj vezi" Pevač uhvatio devojku u prevari, napravio pakleni plan: Sanja mu je pomogla

Telegraf pre 2 dana
Pevač Ivan Simić skrenuo je pažnju u Zvezdama Granda, nakon čega je počeo da gradi svoju solo karijeru, a već na samom početku dobio je i pomoć od velike zvezde i to besplatno. Na samom početku otkrio je kako se oseća i kako je zadovoljan novom pesmom… »

Vesti dana »