Povezane vesti
Naš pevač uhvatio devojku u prevari: Bili u vezi dve godine kad je saznao za drugog dečka, skovao pakleni plan
Mondo pre 24 dana
Pevač Ivan Simić otkrio je da je doživeo izdaju od devojke koju je voleo, dok je ona bila sa njim i još jednim dečkom u isto vreme. "Imao sam situaciju da sam dve godine bio u paralelnoj vezi, sa devojkom i sa još jednim likom očigledno, a ni taj lik… »
"Dve godine sam bio u paralelnoj vezi, sa devojkom i još jednim likom" Pevač progovorio o izdaji i paklenom planu osvete
Kurir pre 24 dana
Ivan Simić koji je poznat javnosti iz takmičenja Zvezde Granda, progovorio je o prevari devojke sa kojom je bio dve godine u ljubavi. Doživeo je veliku izdaju od devojke koju je voleo, dok je ona bila sa njim i još jednim dečkom u isto vreme. - Imao sam… »
Naš pevač uhvatio devojku u prevari: "Dve godine je bila u paralelnoj vezi, kad smo obojica saznali skovali smo pakleni plan"
Blic pre 24 dana
Pevača Ivana Simića, koji se takmičio u "Zvezdama Granda" je prevarila devojka sa kojom je bio dve godine u vezi. Naime, pevač je otkrio da je doživeo veliku izdaju i to od devojke s kojom je bio dve godine, ali u paralelnoj vezi. - Imao sam situaciju da… »
"Dve godine bio u paralelnoj vezi" Pevač uhvatio devojku u prevari, napravio pakleni plan: Sanja mu je pomogla
Telegraf pre 24 dana
Pevač Ivan Simić skrenuo je pažnju u Zvezdama Granda, nakon čega je počeo da gradi svoju solo karijeru, a već na samom početku dobio je i pomoć od velike zvezde i to besplatno. Na samom početku otkrio je kako se oseća i kako je zadovoljan novom pesmom… »
Vesti dana »

Radojević: Nelegitimna skupština Severne Mitrovice odlučila da preimenuje 87 ulica
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Republika Srpska će doživeti da bude nezavisna od Sarajeva": Dodik: "Predsednik može da ode sa funkcije samo ako podnese ostavku ili bude opozvan"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana