Povezane vesti
Šta znači dolazak klimatske aktivistkinje Grete Tunberg u Srbiju?
Danas pre 1 dan
Vest da je švedska klimatska aktivistkinja Greta Tunberg prisustvovala jučerašnjem protestu u Beogradu izazvala je veliku pažnju javnosti i medija. Nije imala javni nastup, ali je tokom protesta „ Omladinski bunta“ na Novom Beogradu u video snimku za… »
Greta Tunberg boravila u Beogradu: Kakve su reakcije političara na dolazak čuvene aktivistkinje (VIDEO)
Euronews pre 1 dan
Švedska klimatska aktivistkinja Greta Tunberg boravila je u Beogradu, nakon što je već posetila zemlje regiona. Ona je učestvovala na protestima na Novom Beogradu gde se, kako je rekla, povezala sa lokalnim aktivistima i naučila mnogo o tome kako je… »
Greta Tunberg u Srbiji: Domaći protest, svetsko lice
Vreme pre 1 dan
Švedska klimatska aktivistkinja Greta Tunberg došla je u Srbiju da podrži borbu za slobodu, protiv korupcije i iskorišćavanja prirodnih dobara. Punih devet meseci od pada nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu i nešto manje otkako su počeli masovni… »
Čuvena Greta Tunberg u Beogradu: Ekološka borba je otpor fašizmu
Luftika pre 1 dan
Švedska klimatska aktivistkinja, Greta Tunberg, bila je juče u Beogradu, vidi se na video snimcima sa društvenih mreža. Ona je proteklih dana boravila u regionu – u Albaniji, Makedoniji, Kosovu, Crnoj Gori, a posetiće i BiH. “Povezala sam se sa lokalnim… »
Greta Tunberg na protestu u Beogradu: Borba za životnu sredinu neraskidivo povezana sa borbom protiv fašizma i nacionalizma
Danas pre 2 dana
Švedska klimatska aktivistkinja boravi danas u Beogradu, vidi se na video snimcima sa društvenih mreža. Ona je proteklih dana boravila u regionu – u Albaniji, preko Makedonije, Kosova, Crne Gore, do Srbije, sa planovima da poseti i Bosnu i Hrvatsku, piše… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 6 satijoš 4 povezane

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 6 satijoš 1 povezana

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Prelep gest Luke Dončića čim je potpisao milionski ugovor: "Želim da ostvare snove, kao što sam ja"
Mondo pre 54 minutajoš 1 povezana