Povezane vesti
"Zemlja je i dalje u stanju održavane tenzije": Premijer Macut o vanrednim izborima, EU i sankcijama protiv Rusije
Blic pre 1 dan
Premijer Srbije Đuro Macut rekao je da je strateški cilj Srbije da se pridruži EU, ali da neće odustati od Kosova i Metohije koje je, prema Ustavu, sastavni deo te zemlje. - Mi jesmo za EU, ali moraju se na konstruktivan način razmatrati stvari. Idemo ka… »
Macut: Protiv sam ulaska u EU ako je uslov da priznamo nezavisno Kosovo, ne uvodim sankcije Rusiji
Beta pre 1 dan
Premijer Đuro Macut izjavio je da nije za ulazak Srbije u Evropsku uniju (EU) ukoliko bi uslov za to bio da Srbija prizna nezavisno Kosovo, ukazujući da je to njen konstitutivni deo. "Ne. Pogotovo jer postoje i drugi primeri, pomenuo sam slučaj Kipra… »
Macut: Protiv sam ulaska u EU ako je uslov da priznamo nezavisno Kosovo, ne uvodim sankcije Rusiji
Radio sto plus pre 1 dan
“Ne. Pogotovo jer postoje i drugi primeri, pomenuo sam slučaj Kipra. Kosovo i Metohija je konstitivni deo Srbije, prema Ustavu, od koga ne odustajemo. Mi jesmo za EU, ali moraju se na konstruktivan način razmatrati stvari”, rekao je Macut u intevjuu za… »
Vesti dana »

Danas je Sveti Ilija Gromovnik: Običaji, značenje i jedno posebno verovanje
Story pre 55 minutajoš 26 povezanih

Vučić mladim oficirima: Vaš glavni zadatak je da održite mir i sačuvate zemlju od rata
Insajder pre 20 minutajoš 15 povezanih

U tok počela saslušanja uhapšenih: Saslušani Momirović i Šurlan
Pravda pre 45 minutajoš 15 povezanih