Povezane vesti
Ležao dva sata u donjem vešu, nije hteo u Tužilaštvo Bivši južnokorejski predsednik napravio skandal u zatvoru
Alo pre 23 dana
Bivši predsednik Južne Koreje Jun Suk Jeol pružio je otpor pokušaju odvođenja u Tužilaštvo radi ispitivanja, tako što je legao na pod zatvorske ćelije u donjem vešu, saopštio je tim specijalnog tužioca Min Džong Kisa. Jun je više puta odbio da se odazove… »
Dva sata drame u zatvoru: Bivši južnokorejski predsednik nije hteo u tužilaštvo: Legao na pod u donjem vešu i odbio da krene…
Blic pre 23 dana
Bivši predsednik Južne Koreje Jun Suk Jeol pružio je otpor pokušaju odvođenja u Tužilaštvo radi ispitivanja, tako što je legao na pod zatvorske ćelije u donjem vešu, saopštio je tim specijalnog tužioca Min Džong Kisa. Jun je više puta odbio da se odazove… »
Bivši predsednik Južne Koreje opirao se odvođenju u Tužilaštvo ležeći u donjem vešu
Euronews pre 23 dana
Bivši predsednik se opirao odvođenju u Tužilaštvo; Ležao na podu u donjem vešu; Drama trajala dva sata
B92 pre 23 dana
Vesti dana »

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Sudija upozorio Novaka usred brejk lopte za protivnika: Đoković se samo nasmejao, a pogledajte šta ga je pitao posle gema
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 7 satijoš 1 povezana