Povezane vesti

Kazins o Jokiću: "Pitao sam ga da li je normalan jer je hteo da napusti košarku"

Kazins o Jokiću: "Pitao sam ga da li je normalan jer je hteo da napusti košarku"

Sportske.net pre 1 dan
Demarkus Kazins, nekada Ol-star košarkaš i čovek koji je igrao i za reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država, ali i koji je bio u ekipi Denvera zajedno sa Nikolom Jokićem, govorio je u podkastu "Straight Game" o srpskom košarkašu. Šta je imao da kaže… »
„Kaz, samo želim da odem u moje mesto, da se izležavam sa konjima“

„Kaz, samo želim da odem u moje mesto, da se izležavam sa konjima“

Sportski žurnal pre 2 dana
Demarkus Kazins otkrio šta mu je Nikola Jokić rekao o produženju ugovora. Koliko Nikola Jokić voli svoje konje videli smo nedavno u Subotici. Suze Somborca, posle pobede njegovog grča u Dužijanci obišle su svet. Svojevremeno Jokićev saigrač iz Denvera… »
“Jokić hteo da se odrekne 300 miliona dolara zbog konja”: Bivši saigrač otkrio neverovatne detalje

“Jokić hteo da se odrekne 300 miliona dolara zbog konja”: Bivši saigrač otkrio neverovatne detalje

Danas pre 2 dana
Demarkus Kazins, bivši saigrač Nikole Jokića u Denveru, otkrio je detalje zanimljivog razgovora koji je vodio sa srpskim centrom dok je nosio dres Denvera Kazins je igrao za Nagetse u drugom delu sezone 2021/2022 i izneo je u javnost šta mu je Jokić… »

Vesti dana »