Povezane vesti
(Video) Milan Vasić izveo ženu i sina iz porodilišta: Glumac čašćava muzičare, ori se ispred fronta: "Muško mi se rodilo"…
Blic pre 2 dana
Glumac Milan Vasić izveo je danas suprugu Maju i sina Despota iz porodilišta. Milan Vasić u bolnicu po svoju porodicu je došao sam, noseći kolevku u ruci i stvari koje su potrebne supruzi za izlazak. Milan i Maja su nasmejani izašli iz porodilišta, a… »
Milan Vasić izveo sina i ženu iz porodilišta: Čašćavao muzičare i padao u sevdah uz pesmu "Muško mi se rodilo"
Kurir pre 2 dana
Glumac Milan Vasić dočekao je danas suprugu Maju i sina Despota iz porodilišta, a od prizora se tope i najtvrđa srca. Naime, glumac je po svoju porodicu došao sam, a izašao je u ruci noseći kolevku i stvari koje su bile potrebne njegovoj supruzi supruzi… »
Milan Vasić izveo ženu i sina iz porodilišta Glumac čašćava muzičare, ori se poznati hit!
Alo pre 2 dana
U bolnicu je po svoju porodicu došao sam, noseći kolevku u ruci i stvari koje su potrebne supruzi. Milan Vasić izveo je danas suprugu Maju i sina Despota iz porodilišta. U bolnicu je po svoju porodicu došao sam, noseći kolevku u ruci i stvari koje su… »
Milan Vasić izveo sina Despota i ženu iz porodilišta na dan kada Srbi slave velikana: Emotivne scene
Telegraf pre 2 dana
Glumac Milan Vasić pre nekoliko dana postao je otac, a danas, 1. avgusta, iz porodilišta je izveo suprugu Maju i sina Despota. Milan Vasić u bolnicu po svoju porodicu je došao sam, noseći kolevku u ruci i stvari koje su potrebne supruzi za izlazak. Milan… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme u Srbiji: Na severu i zapadu kiša, na jugu do 35 stepeni
Serbian News Media pre 1 satjoš 34 povezane

Nova katastrofa u Rusiji! Žestok zemljotes zatresao Kamčatku, izdato novo upozorenje na cunami: "bežite od obale"
Blic pre 2 satajoš 15 povezanih