Povezane vesti
Inženjer Đajić tvrdi: Ključni podaci o padu nadstrešnice čuvaju Vučić, Vesić i Momirović
In medija pre 1 dan
Inženjer geologije Zoran Đajić izjavo je povodom novih hapšenja u tom slučaju da se i dalje čuvaju ključni podaci u vezi sa padom nadstrešnice, u kom je poginulo 16 osoba. Komentarišući privođenje Tomislava Momirovića, koji je u vreme rekonstrukcije bio… »
Tema jutra: Bio sam na gradilištu kada je Momirović dolazio i tražio da se ubrzaju radovi
N1 Info pre 1 dan
Izvor: N1 Beograd Inženjer Zoran Đajić rekao je u Novom danu da se i dalje čuvaju ključni podaci u vezi sa padom nadstrešnice u Novom Sadu. On je ponovio da je bio prisutan kada je tadašnji ministar Tomislav Momirović dolazio na gradilište i tražio da se… »
Inženjer Đajić tvrdi: Ključni podaci u vezi sa padom nadstešnice se još čuvaju, Momirović ubrzavao radove
Radio 021 pre 1 dan
Inženjer geologije Zoran Đajić izjavo je povodom novih hapšenja u tom slučaju da se i dalje čuvaju ključni podaci u vezi sa padom nadstrešnice, u kom je poginulo 16 osoba. Komentarišući privođenje Tomislava Momirovića, koji je u vreme rekonstrukcije bio… »
Đajić: Bio sam na gradilištu kada je Momirović dolazio i tražio da se ubrzaju radovi
N1 Info pre 1 dan
Inženjer Zoran Đajić rekao je u Novom danu da se i dalje čuvaju ključni podaci u vezi sa padom nadstrešnice u Novom Sadu. On je ponovio da je bio prisutan kada je tadašnji ministar Tomislav Momirović dolazio na gradilište i tražio da se ubrzaju radovi da… »
Đajić: Viđao sam Tomislava Momirovića na gradilištu, tražio da se ubrzaju radovi
Nova pre 1 dan
Inženjer Zoran Đajić rekao je u Novom danu da se i dalje čuvaju ključni podaci u vezi sa padom nadstrešnice u Novom Sadu. On je ponovio da je bio prisutan kada je tadašnji ministar Tomislav Momirović dolazio na gradilište i tražio da se ubrzaju radovi da… »
Vesti dana »

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 3 satajoš 1 povezana

Građanima stižu lažne kazne za saobraćajne prekršaje: Kragujevačka policija upozorava na SMS prevaru
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Gnusno! Žan-Noel Baro osudio snimke izraelaskih talaca u Pojasu Gaze: Njihova muka mora da se završi
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana