Povezane vesti

Sada je sve jasno: Nilikina ostaje u Partizanu

Sada je sve jasno: Nilikina ostaje u Partizanu

Euronews pre 23 dana
Poslednjih nedelja dosta se spekulisalo kako bi Fren Nilikina mogao da napusti redove Partizana, ali iz Francuske stižu drugačije informacije. Naime, bek crno-belih je na okupljanju "trikolora" za predstojeći Eurobasket otkrio da i naredne sezone želi da… »
Nilikina progovorio o ostanku u Partizanu: Jednom rečenicom otkrio planove za narednu sezonu

Nilikina progovorio o ostanku u Partizanu: Jednom rečenicom otkrio planove za narednu sezonu

Mondo pre 23 dana
Već ranije se ostanak Frenka Nilikine naslućivao, a sada je plejmejker crno-belih to i potvrdio. Na okupljanju reprezentacije Francuske, momak koji je sezonu za nama proveo u Parnom valjku otkrio je da mu prija povratak u Evropu, dodavši da mu je cilj u… »
Sad je sve jasno: Frenk Nilikina progovorio o Partizanu, poznato da li ostaje u klubu

Sad je sve jasno: Frenk Nilikina progovorio o Partizanu, poznato da li ostaje u klubu

Večernje novosti pre 23 dana
PARTIZAN se sprema za narednu sezonu. Crno-beli su ovog leta doveli tri nova košarkaša, a sad je poznata sudbina Frenka Nilikine. FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović Pričalo se dosta o tome da li će Francuz idalje nositi dres kluba iz Humske. Kako stvari… »
Frenk Nilikina otkrio ono što zanima sve Grobare, evo da li će ostati u Partizanu

Frenk Nilikina otkrio ono što zanima sve Grobare, evo da li će ostati u Partizanu

Telegraf pre 23 dana
Košarkaš Partizana Frenk Nilikina u razgovoru za "BeBasket" je otkrio ono što je navijače zanimalo, a to je njegov status u klubu. I pored toga što se u poslednje vreme više pričalo o njegovom ostanku, iznad njegovog statusa je stajao veliki znak… »
Nilikina objasnio da li ostaje u Partizanu: Ovo mu je bio najveći problem u Beogradu, sad želi da sve naplati

Nilikina objasnio da li ostaje u Partizanu: Ovo mu je bio najveći problem u Beogradu, sad želi da sve naplati

Nova pre 23 dana
Frenk Nilikina će i sledeće sezone nastupati za Partizan, to je sada i sam potvrdio. Nije imao sjajnu sezonu, ali je uspeo da podigne trofeje u ABA ligi i Superligi Serbije, a sada želi da to podigne na novi nivo. Nema nikakve dileme da će ostati u… »
Nilikina ostaje: Motiviše me igranje Evrolige i naredne sezone

Nilikina ostaje: Motiviše me igranje Evrolige i naredne sezone

Sport klub pre 23 dana
Jedna od glavnih dilema Partizana pred novu sezonu jeste ostaje li ili odlazi Fren Nilikina. Sudeći po izjavama na okupljanju reprezentacije Francuske bek nema nikakvu dilemu da će biti u crno-belom i naredne sezone. Prošla sezona bila je puna uspona i… »
Nilikina veran Partizanu: "Znam šta mi je cilj naredne sezone"

Nilikina veran Partizanu: "Znam šta mi je cilj naredne sezone"

B92 pre 23 dana
Bilo je jasno i ranije da će Frenk Nilikina i naredne sezone nositi dres Partizana. Nije se Francuz proslavio u prvoj sezoni po povratku u Evropu u dresu crno-belih. Jeste osvojio titulu u ABA ligi i Superligi Srbije, ali deluje da je mogao više da pruži… »
Nilikina: "Ovo će biti cilj naredne sezone sa Partizanom"

Nilikina: "Ovo će biti cilj naredne sezone sa Partizanom"

Sportske.net pre 24 dana
Frank Nilikina trenutno je na pripremama sa rperezentacijom Francuske pred Evrobasket. On je prošle sezone stigao u Partizan, a kako kaže, bio je to pravi izbor. “Osećao sam da nemam dovoljno vremena na terenu (u NBA, prim. aut.). Posle nekog vremena… »

Vesti dana »