Povezane vesti
Nilikina progovorio o ostanku u Partizanu: Jednom rečenicom otkrio planove za narednu sezonu
Mondo pre 1 dan
Već ranije se ostanak Frenka Nilikine naslućivao, a sada je plejmejker crno-belih to i potvrdio. Na okupljanju reprezentacije Francuske, momak koji je sezonu za nama proveo u Parnom valjku otkrio je da mu prija povratak u Evropu, dodavši da mu je cilj u… »
Sada je sve jasno: Nilikina ostaje u Partizanu
Euronews pre 1 dan
Poslednjih nedelja dosta se spekulisalo kako bi Fren Nilikina mogao da napusti redove Partizana, ali iz Francuske stižu drugačije informacije. Naime, bek crno-belih je na okupljanju "trikolora" za predstojeći Eurobasket otkrio da i naredne sezone želi da… »
Sad je sve jasno: Frenk Nilikina progovorio o Partizanu, poznato da li ostaje u klubu
Večernje novosti pre 1 dan
PARTIZAN se sprema za narednu sezonu. Crno-beli su ovog leta doveli tri nova košarkaša, a sad je poznata sudbina Frenka Nilikine. FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović Pričalo se dosta o tome da li će Francuz idalje nositi dres kluba iz Humske. Kako stvari… »
Frenk Nilikina otkrio ono što zanima sve Grobare, evo da li će ostati u Partizanu
Telegraf pre 1 dan
Košarkaš Partizana Frenk Nilikina u razgovoru za "BeBasket" je otkrio ono što je navijače zanimalo, a to je njegov status u klubu. I pored toga što se u poslednje vreme više pričalo o njegovom ostanku, iznad njegovog statusa je stajao veliki znak… »
Nilikina ostaje: Motiviše me igranje Evrolige i naredne sezone
Sport klub pre 1 dan
Jedna od glavnih dilema Partizana pred novu sezonu jeste ostaje li ili odlazi Fren Nilikina. Sudeći po izjavama na okupljanju reprezentacije Francuske bek nema nikakvu dilemu da će biti u crno-belom i naredne sezone. Prošla sezona bila je puna uspona i… »
Nilikina objasnio da li ostaje u Partizanu: Ovo mu je bio najveći problem u Beogradu, sad želi da sve naplati
Nova pre 1 dan
Frenk Nilikina će i sledeće sezone nastupati za Partizan, to je sada i sam potvrdio. Nije imao sjajnu sezonu, ali je uspeo da podigne trofeje u ABA ligi i Superligi Serbije, a sada želi da to podigne na novi nivo. Nema nikakve dileme da će ostati u… »
Nilikina veran Partizanu: "Znam šta mi je cilj naredne sezone"
B92 pre 1 dan
Bilo je jasno i ranije da će Frenk Nilikina i naredne sezone nositi dres Partizana. Nije se Francuz proslavio u prvoj sezoni po povratku u Evropu u dresu crno-belih. Jeste osvojio titulu u ABA ligi i Superligi Srbije, ali deluje da je mogao više da pruži… »
Nilikina: "Ovo će biti cilj naredne sezone sa Partizanom"
Sportske.net pre 1 dan
Frank Nilikina trenutno je na pripremama sa rperezentacijom Francuske pred Evrobasket. On je prošle sezone stigao u Partizan, a kako kaže, bio je to pravi izbor. “Osećao sam da nemam dovoljno vremena na terenu (u NBA, prim. aut.). Posle nekog vremena… »
Vesti dana »

Nevreme stiže u Srbiju, oglasio se RHMZ: Mogući pljuskovi, grad i olujni vetar
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

MUP: Pojačana kontrola saobraćaja naredne nedelje, fokus prekoračenje brzine
Danas pre 24 minutajoš 13 povezanih

Novi zemljotres pogodio Kamčatku, mogući cunami talasi u više regiona
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih