Povezane vesti
Povratak Kristal Met Dejmona na X: „Nemoj da je neko spustio tenzije“
Nedeljnik pre 1 dan
Nakon višemesečnog prinudnog odsustva sa interneta, Marko Marjanović, poznat pod pseudonimom Kristal Met Dejmon, vratio se na društvenu mrežu X porukom: „NEMOJ DA JE NEKO SPUSTIO TENZIJE“. Njegov povratak usledio je nakon perioda u kojem su mu, odlukom… »
Čačanin se vratio na X: Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj
Ozon press pre 1 dan
Tri meseca bez mogućnosti da iznesem svoje mišljenje. Tri meseca bez mogućnosti da budem negde. Od proslave do protesta. Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj. Ovim rečima je poznati tviteraš Marko Marjanović, poznatiji kao Kristal… »
Kristal Met Dejmon se vratio na X: Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj
Nova pre 1 dan
Tri meseca bez mogućnosti da iznesem svoje mišljenje. Tri meseca bez mogućnosti da budem negde. Od proslave do protesta. Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj. Ovim rečima je poznati tviteraš Marko Marjanović, poznatiji kao Kristal… »
Vesti dana »

VREME DANAS: Nestabilno na severu, sunčano na jugu, uveče stiže kiša
Nedeljnik pre 15 minutajoš 10 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Kad i gde možete da gledate meč Partizan – Radnički 1923 u Superligi Srbije?
Danas pre 8 satijoš 5 povezanih

Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu
Radio 021 pre 55 minutajoš 1 povezana

Izbio požar na koncertu Darka Lazića: Sumnja se da je ovo uzrok (video)
Blic pre 25 minutajoš 4 povezane