Povezane vesti
Povratak Kristal Met Dejmona na X: „Nemoj da je neko spustio tenzije“
Nedeljnik 01.08.2025
Nakon višemesečnog prinudnog odsustva sa interneta, Marko Marjanović, poznat pod pseudonimom Kristal Met Dejmon, vratio se na društvenu mrežu X porukom: „NEMOJ DA JE NEKO SPUSTIO TENZIJE“. Njegov povratak usledio je nakon perioda u kojem su mu, odlukom… »
Čačanin se vratio na X: Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj
Ozon press 01.08.2025
Tri meseca bez mogućnosti da iznesem svoje mišljenje. Tri meseca bez mogućnosti da budem negde. Od proslave do protesta. Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj. Ovim rečima je poznati tviteraš Marko Marjanović, poznatiji kao Kristal… »
Kristal Met Dejmon se vratio na X: Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj
Nova 01.08.2025
Tri meseca bez mogućnosti da iznesem svoje mišljenje. Tri meseca bez mogućnosti da budem negde. Od proslave do protesta. Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj. Ovim rečima je poznati tviteraš Marko Marjanović, poznatiji kao Kristal… »
Vesti dana »

Armin Sinančević ostao ispao sa SP, pa poručio: "Da sam ušao u finale, bio sam spreman za mnogo više..."
Telegraf pre 2 satajoš 10 povezanih

Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali kod istočne obale Kamčatke
RTV pre 10 minutajoš 6 povezanih

Izbori na Kosovu se bliže, a Priština dodaje gas: Pritisci, incidenti i politički inženjering na delu: Kurti Srbe koristi kao metu za potkusurivanje
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Srpska lista u ponoć počela izbornu kampanju, Elek: "Glas za Srpsku listu je glas za opstanak srpskog naroda"
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane