Povezane vesti
Povratak Kristal Met Dejmona na X: „Nemoj da je neko spustio tenzije“
Nedeljnik pre 21 dana
Nakon višemesečnog prinudnog odsustva sa interneta, Marko Marjanović, poznat pod pseudonimom Kristal Met Dejmon, vratio se na društvenu mrežu X porukom: „NEMOJ DA JE NEKO SPUSTIO TENZIJE“. Njegov povratak usledio je nakon perioda u kojem su mu, odlukom… »
Čačanin se vratio na X: Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj
Ozon press pre 22 dana
Tri meseca bez mogućnosti da iznesem svoje mišljenje. Tri meseca bez mogućnosti da budem negde. Od proslave do protesta. Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj. Ovim rečima je poznati tviteraš Marko Marjanović, poznatiji kao Kristal… »
Kristal Met Dejmon se vratio na X: Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj
Nova pre 22 dana
Tri meseca bez mogućnosti da iznesem svoje mišljenje. Tri meseca bez mogućnosti da budem negde. Od proslave do protesta. Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj. Ovim rečima je poznati tviteraš Marko Marjanović, poznatiji kao Kristal… »
Vesti dana »

Vučić: Skupovi protiv blokada naredne subote u 100 gradova i opština
Nedeljnik pre 12 minutajoš 17 povezanih

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 45 povezanih

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 38 povezanih

Rasta se baškari dok je majka njegovog deteta pretučena Reperova devojka razvukla osmeh od uha do uha! (Foto)
Alo pre 7 minutajoš 17 povezanih