Povezane vesti

Povratak Kristal Met Dejmona na X: „Nemoj da je neko spustio tenzije“

Povratak Kristal Met Dejmona na X: „Nemoj da je neko spustio tenzije“

Nedeljnik pre 1 dan
Nakon višemesečnog prinudnog odsustva sa interneta, Marko Marjanović, poznat pod pseudonimom Kristal Met Dejmon, vratio se na društvenu mrežu X porukom: „NEMOJ DA JE NEKO SPUSTIO TENZIJE“. Njegov povratak usledio je nakon perioda u kojem su mu, odlukom… »
Čačanin se vratio na X: Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj

Čačanin se vratio na X: Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj

Ozon press pre 1 dan
Tri meseca bez mogućnosti da iznesem svoje mišljenje. Tri meseca bez mogućnosti da budem negde. Od proslave do protesta. Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj. Ovim rečima je poznati tviteraš Marko Marjanović, poznatiji kao Kristal… »
Kristal Met Dejmon se vratio na X: Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj

Kristal Met Dejmon se vratio na X: Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj

Nova pre 1 dan
Tri meseca bez mogućnosti da iznesem svoje mišljenje. Tri meseca bez mogućnosti da budem negde. Od proslave do protesta. Tri meseca me naterali da živim kao “neutralni”. Sviram kraj. Ovim rečima je poznati tviteraš Marko Marjanović, poznatiji kao Kristal… »

Vesti dana »