Povezane vesti
Pronađen radioaktivni osinjak u SAD: U gnezdu detektovan desetostruko veći nivo zračenja od dozvoljenog
Euronews pre 23 dana
Radioaktivno gnezdo osa, kod kojeg su zabeleženi nivoi zračenja deset puta veći od dozvoljenih prema propisima, pronađeno je u objektu koji je nekada proizvodio delove za američko nuklearno oružje, saopštili su federalni zvaničnici. Prema izveštaju… »
Radioaktivno gnezdo osa sa desetostruko većim nivoom zračenja pronađeno u SAD
RTV pre 23 dana
VAŠINGTON - Radioaktivno gnezdo osa, kod kojeg su zabeleženi nivoi zračenja deset puta veći od dozvoljenih prema propisima, pronađeno je u objektu koji je nekada proizvodio delove za američko nuklearno oružje, saopštili su federalni zvaničnici. Prema… »
Pronađeno gnezdo radioaktivnih osa! Šok otkriće u Americi: "Imaju opasan nivo radijacije"
Blic pre 23 dana
Gnezdo radioaktivnih osa otkriveno je u nuklearnom postrojenju u SAD, prema javnom izveštaju vlade. Zapanjeni zvaničnici su otkrili da je gnezdo imalo 100.000 dpm (jedinica koja se koristi za merenje brzine kojom radioaktivna supstanca emituje zračenje)… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Sudija upozorio Novaka usred brejk lopte za protivnika: Đoković se samo nasmejao, a pogledajte šta ga je pitao posle gema
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 7 satijoš 1 povezana