Povezane vesti
Prelepi prirodni biser u srcu Zlatibora: Vir Buk u selu Drenova postaje sve popularnije kuplašte, u nestvarnom šumu vodopada i…
RINA 01.08.2025
Prelepi prirodni biser u srcu Zlatibora: Vir Buk u selu Drenova postaje sve popularnije kuplašte, u nestvarnom šumu vodopada i debela hladovina privlače goste iz svih krajeva sveta (FOTO) Čajetina - Smešten u zagrljaju netaknute prirode sela Drenova, na… »
Prelepi prirodni biser u srcu Zlatibora: Vir Buk u selu Drenova postaje sve popularnije kuplašte, u nestvarnom šumu vodopada i…
RINA 01.08.2025
Prelepi prirodni biser u srcu Zlatibora: Vir Buk u selu Drenova postaje sve popularnije kuplašte, u nestvarnom šumu vodopada i debela hladovina privlače goste iz svih krajeva sveta (FOTO) Čajetina - Smešten u zagrljaju netaknute prirode sela Drenova, na… »
Za ovo kupalište sigurno nikada niste čuli: Prelepi prirodni biser u srcu Zlatibora
Telegraf 01.08.2025
Smešten u zagrljaju netaknute prirode sela Drenova, na oko 20 kilometara od turističkog centra Zlatibora, nalazi se vir Buk na reci Katušnici – idealno mesto za sve ljubitelje prirode, mira i autentičnih doživljaja. Ova prirodna oaza, smeštena na bistroj… »
Vir Buk – uređeno kupalište u srcu zlatiborske prirode
Užice oglasna tabla 01.08.2025
Smešten u zagrljaju netaknute prirode sela Drenova, na oko 20 km od turističkog centra Zlatibora, nalazi se vir Buk na reci Katušnici – idealno mesto za sve ljubitelje prirode, mira i autentičnih doživljaja. Ova prirodna oaza, smeštena na bistroj… »
Vesti dana »
Promenljivo vreme za vikend: Smena sunca, tropskih temperatura i pljuskova
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 16 povezanih
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku Hiljadu raketa usmereno ka Iranu ako pokušaju da me ubiju, poručio Tramp
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih
Vladimir Arsenijević se oglasio nakon napada u centru Beograda: "Dočekala me grupa od 20 do 30 mladih ljudi, udarali su me i pretili" VIDEO
Nova pre 20 minutajoš 7 povezanih
(Foto) Vučić obilazi završne radove na modernizaciji puta između Gornjih i Donjih Sinkovaca kod Leskovca
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 7 povezanih
AMSS: Pojačan saobraćaj zbog godišnjih odmora, bez čekanja na granicama
Serbian News Media pre 35 minutajoš 9 povezanih