Povezane vesti
Udruženje Suza: Za porodice koje nisu pronašle svoje članove, "Oluja" nije završena
N1 Info 01.08.2025
Za porodice koje 30 godina posle hrvatske akcije Oluja nisu pronašle svoje članove, "Oluja" još nije završena, izjavila je predsednica Udruženja porodica "Suza" Dragana Đukić. Rekla je i da više nema opravdanja za to što vlasti u regionu u tom smislu… »
Udruženje Suza: Za porodice koje nisu pronašle svoje članove, „Oluja“ nije završena
In medija 01.08.2025
Za porodice koje 30 godina posle hrvatske akcije Oluja nisu pronašle svoje članove, „Oluja“ još nije završena, izjavila je predsednica Udruženja porodica „Suza“ Dragana Đukić. Na konferenciji „Sećanja koja bole i opominju – tri decenije od Oluje“, Đukić… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 9 minutajoš 46 povezanih
Problem ipak nije rešen Novi kvar na "Rzavu", sistem gubi 70 litara vode u sekundi. Domaćinstva, zasad, dobijaju tehničku vodu.
Dnevnik pre 59 minutajoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Niška opozicija: Grad daje milione fantomskom mediju za blaćenje studenata i profesora
Južne vesti pre 4 satijoš 20 povezanih