Povezane vesti
„Oporavak podrazumeva strogo ćutanje“: Marija Mikić otkrila detalje svog stanja nakon operacije
Nova pre 1 dan
Marija Mikić je otkrila kako se ose'a nakon operacije. Pevačica Marija Mikić nedavno je imala intervenciju u Turskoj, gde je otišla radi kontrole, ali joj je saopšteno da mora na još jednu operaciju. Ona se sada oglasila na Instagramu i otkrila kako se… »
"Naređeno mi je strogo ćutanje" Marija Mikić nakon treće operacije otkrila sve detalje trenutnog zdravstvenog stanja
Kurir pre 1 dan
Pevačica Marija Mikić je pre nekoliko dana imala treću operaciju glasnih žica, nakon što su joj stigli rezultati sa kontrole koji su ukazivali na hitan ponovni zahvat. Marija je otišla u bolnicu u Turskoj zbog kontrole nakon prethodnih zahvata, da bi joj… »
Prvo oglašavanje Marije Mikić nakon 3. operacije: Pevačici strogo zabranjena jedna stvar
Mondo pre 1 dan
Marija Mikić je pre nekoliko dana ponovo operisana nakon što su joj se u periodu oporavka javile komplikacije. "Dragi moji ljudi, prijatelji, kolege, svi koji ste odvojili vreme, brinuli se i pisali mi, beskrajno vam hvala na svim lepim rečima. Nemoguće… »
"Naređeno mi je strogo ćutanje": Marija Mikić nakon treće operacije otkrila kako se oseća i šta nikako ne sme da radi
Blic pre 1 dan
Marija Mikić je pre nekoliko dana imala treću operaciju glasnih žica. Marija je otišla u bolnicu u Turskoj zbog kontrole nakon prethodnih zahvata, da bi joj doktori rekli da mora hitno ponovo na operacioni sto. Sada, kada je prošla još jedna… »
Posle treće operacije Mariji Mikić strogo zabranjena jedna stvar! Evo u kakvom je stanju pevačica
Telegraf pre 1 dan
Marija Mikić je pre nekoliko dana ponovo operisana nakon što su joj se u periodu oporavka javile komplikacije. Sada se oglasila i otkrila da se uspešno oporavlja nakon ponovnog zahvata, te izrazila zahvalnost svima koji su bili uz nju. - Dragi moji… »
Nakon operacije joj strogo zabranjena jedna stvar! Otkriveno u kakvom je stanju Marija Mikić
Alo pre 1 dan
Sada se oglasila i otkrila da se uspešno oporavlja nakon ponovnog zahvata. Marija Mikić je pre nekoliko dana ponovo operisana nakon što su joj se u periodu oporavka javile komplikacije. Sada se oglasila i otkrila da se uspešno oporavlja nakon ponovnog… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava: Popodne i tokom noći nepogode - pljuskovi i grmljavina, lokalno praćeni gradom i olujnim vetrom
N1 Info pre 24 minutajoš 32 povezane

Rasta uhapšen na Ohridu: Policija mu pred prolaznicima stavila lisice
Blic pre 5 minutajoš 17 povezanih

Stanje na putevima: Pojačan saobraćaj na auto-putu ka Nišu i na granici sa Severnom Makedonijom, Bugarskom i Hrvatskom
Glas Zaječara pre 1 satjoš 11 povezanih