Povezane vesti
„Oporavak podrazumeva strogo ćutanje“: Marija Mikić otkrila detalje svog stanja nakon operacije
Nova 01.08.2025
Marija Mikić je otkrila kako se ose'a nakon operacije. Pevačica Marija Mikić nedavno je imala intervenciju u Turskoj, gde je otišla radi kontrole, ali joj je saopšteno da mora na još jednu operaciju. Ona se sada oglasila na Instagramu i otkrila kako se… »
Prvo oglašavanje Marije Mikić nakon 3. operacije: Pevačici strogo zabranjena jedna stvar
Mondo 01.08.2025
Marija Mikić je pre nekoliko dana ponovo operisana nakon što su joj se u periodu oporavka javile komplikacije. "Dragi moji ljudi, prijatelji, kolege, svi koji ste odvojili vreme, brinuli se i pisali mi, beskrajno vam hvala na svim lepim rečima. Nemoguće… »
"Naređeno mi je strogo ćutanje": Marija Mikić nakon treće operacije otkrila kako se oseća i šta nikako ne sme da radi
Blic 01.08.2025
Marija Mikić je pre nekoliko dana imala treću operaciju glasnih žica. Marija je otišla u bolnicu u Turskoj zbog kontrole nakon prethodnih zahvata, da bi joj doktori rekli da mora hitno ponovo na operacioni sto. Sada, kada je prošla još jedna… »
Posle treće operacije Mariji Mikić strogo zabranjena jedna stvar! Evo u kakvom je stanju pevačica
Telegraf 01.08.2025
Marija Mikić je pre nekoliko dana ponovo operisana nakon što su joj se u periodu oporavka javile komplikacije. Sada se oglasila i otkrila da se uspešno oporavlja nakon ponovnog zahvata, te izrazila zahvalnost svima koji su bili uz nju. - Dragi moji… »
Vesti dana »
Paunović se obratio naciji nakon poraza Srbije na Marakani! Selektor poručio: "Ovo je moja krivica"!
Kurir pre 2 satajoš 9 povezanih
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 2 satajoš 1 povezana