Повезане вести

„Опоравак подразумева строго ћутање“: Марија Микић открила детаље свог стања након операције

„Опоравак подразумева строго ћутање“: Марија Микић открила детаље свог стања након операције

Нова 01.08.2025
Марија Микић је открила како се осе'а након операције. Певачица Марија Микић недавно је имала интервенцију у Турској, где је отишла ради контроле, али јој је саопштено да мора на још једну операцију. Она се сада огласила на… »
"Наређено ми је строго ћутање" Марија Микић након треће операције открила све детаље тренутног здравственог стања

"Наређено ми је строго ћутање" Марија Микић након треће операције открила све детаље тренутног здравственог стања

Курир 01.08.2025
Певачица Марија Микић је пре неколико дана имала трећу операцију гласних жица, након што су јој стигли резултати са контроле који су указивали на хитан поновни захват. Марија је отишла у болницу у Турској због контроле након… »
Прво оглашавање Марије Микић након 3. операције: Певачици строго забрањена једна ствар

Прво оглашавање Марије Микић након 3. операције: Певачици строго забрањена једна ствар

Мондо 01.08.2025
Марија Микић је пре неколико дана поново оперисана након што су јој се у периоду опоравка јавиле компликације. "Драги моји људи, пријатељи, колеге, сви који сте одвојили време, бринули се и писали ми, бескрајно вам хвала на… »
"Наређено ми је строго ћутање": Марија Микић након треће операције открила како се осећа и шта никако не сме да ради

"Наређено ми је строго ћутање": Марија Микић након треће операције открила како се осећа и шта никако не сме да ради

Блиц 01.08.2025
Марија Микић је пре неколико дана имала трећу операцију гласних жица. Марија је отишла у болницу у Турској због контроле након претходних захвата, да би јој доктори рекли да мора хитно поново на операциони сто. Сада, када је… »
После треће операције Марији Микић строго забрањена једна ствар! Ево у каквом је стању певачица

После треће операције Марији Микић строго забрањена једна ствар! Ево у каквом је стању певачица

Телеграф 01.08.2025
Марија Микић је пре неколико дана поново оперисана након што су јој се у периоду опоравка јавиле компликације. Сада се огласила и открила да се успешно опоравља након поновног захвата, те изразила захвалност свима који су били… »
Након операције јој строго забрањена једна ствар! Откривено у каквом је стању Марија Микић

Након операције јој строго забрањена једна ствар! Откривено у каквом је стању Марија Микић

Ало 01.08.2025
Сада се огласила и открила да се успешно опоравља након поновног захвата. Марија Микић је пре неколико дана поново оперисана након што су јој се у периоду опоравка јавиле компликације. Сада се огласила и открила да се успешно… »

Вести дана »