Povezane vesti
„Bolje da nisam ni kročila u kafanu“: Zvezda Granda o nemaštini i borbi za mesto na estradi – „živela sam u garaži“…
Nova 01.08.2025
Pevačica je otvorila dušu i podelila bolne detalje iz detinjstva koji su mnoge ostavili bez reči. Pevačica koja je izazvala veliku pažnju u poslednjoj sezoni takmičenja „Zvezde Granda“, Nataša Alimpić nedavno je govorila o teškim trenucima s početka… »
Pevačica koja je bacila oko na Harisa Džinovića živela u garaži: "Delila sam wc sa starijim gospodinom"
Blic 01.08.2025
Pevačica Nataša Alimpić (28) otkrila je da je sa 16 godina otišla od kuće i stanovala u adaptiranoj garaži. Nataša Alimpić, koja se takmičila u " Zvezdama Granda" i koja je skrenula pažnju javnosti na sebe izjavom da želi muža kao Harisa Džinovića… »
"Živela sam u garaži" Emotivna ispovest Nataše Alimpić: Delila sam kupatilo sa starijim gospodinom...
Kurir 01.08.2025
Nataša Alimpić je nedavno ispričala svoju životnu priču za Kurir i progovorila o izuzetno teškom početku karijere. Nataša ima već 10 godina radnog staža, a pevanjem je počela da se bavi u lokalu svog oca, kada je sa 15 prvi put uzela mikrofon u ruke… »
Vesti dana »
Mićin o Akademiji umetnosti: "Pobuna rađa svest" na prostoru koji im Grad daje besplatno?!
Radio 021 pre 52 minutajoš 35 povezanih
Rusija odlučno osuđuje ubistva predstavnika vlasti suverenog Irana
Sputnik pre 42 minutajoš 38 povezanih
Sneg zavejao ovaj deo Srbije! Nestvarne slike usred marta: Ovako nije bilo ni tokom zime
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane
Uživo - Osveta za ubistvo najmoćnijeg Iranca: Raketa pala na Tel Aviv, gori i Dubai, zgrade padaju kao kule od karata!
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih