Povezane vesti

„Bolje da nisam ni kročila u kafanu“: Zvezda Granda o nemaštini i borbi za mesto na estradi – „živela sam u garaži“…

„Bolje da nisam ni kročila u kafanu“: Zvezda Granda o nemaštini i borbi za mesto na estradi – „živela sam u garaži“…

Nova pre 1 dan
Pevačica je otvorila dušu i podelila bolne detalje iz detinjstva koji su mnoge ostavili bez reči. Pevačica koja je izazvala veliku pažnju u poslednjoj sezoni takmičenja „Zvezde Granda“, Nataša Alimpić nedavno je govorila o teškim trenucima s početka… »
Pevačica koja je bacila oko na Harisa Džinovića živela u garaži: "Delila sam wc sa starijim gospodinom"

Pevačica koja je bacila oko na Harisa Džinovića živela u garaži: "Delila sam wc sa starijim gospodinom"

Blic pre 1 dan
Pevačica Nataša Alimpić (28) otkrila je da je sa 16 godina otišla od kuće i stanovala u adaptiranoj garaži. Nataša Alimpić, koja se takmičila u " Zvezdama Granda" i koja je skrenula pažnju javnosti na sebe izjavom da želi muža kao Harisa Džinovića… »
"Živela sam u garaži" Emotivna ispovest Nataše Alimpić: Delila sam kupatilo sa starijim gospodinom...

"Živela sam u garaži" Emotivna ispovest Nataše Alimpić: Delila sam kupatilo sa starijim gospodinom...

Kurir pre 1 dan
Nataša Alimpić je nedavno ispričala svoju životnu priču za Kurir i progovorila o izuzetno teškom početku karijere. Nataša ima već 10 godina radnog staža, a pevanjem je počela da se bavi u lokalu svog oca, kada je sa 15 prvi put uzela mikrofon u ruke… »

Vesti dana »