Повезане вести

Звезда из НБА лиге довела Девонтеа Грејема

Звезда из НБА лиге довела Девонтеа Грејема

Спортски журнал 01.08.2025
Висок је 185 центиметара, изванредног шута и брзине, одличног прегледа игре што му даје могућност да игра као „комбо“ бек на две позиције, организатора игре и бека шутера – наводе црвено-бели. Црвена звезда је довела Девонтеа… »
После Грејема звезда има новог - старог плејмејкера: Црвено-бели комплетирали спољну линију?

После Грејема звезда има новог - старог плејмејкера: Црвено-бели комплетирали спољну линију?

Курир 01.08.2025
У дану кад је Црвена звезда потврдила долазак Девонте Грејема америчког плејмеркера, навијачи црвено-белих добили су још једну битну вест. Бразилски кошаркаш Јаго дос Сантос открио је да ће и наредне сезоне бити члан црвено-белог… »
Јаго отклонио дилеме: "Враћам се у Звезду" ВИДЕО

Јаго отклонио дилеме: "Враћам се у Звезду" ВИДЕО

Б92 01.08.2025
Бразилски кошаркаш Јаго дос Сантос открио је да ће и наредне сезоне играти у Црвеној звезди. Јаго дос Сантос, бразилски кошаркаш из редова Црвене звезде, открио је у подкасту "Јарарацас" да ће и наредне сезоне бити члан… »
Потресан интервју Јага: "Звезда ми је замена за родитељску сигурност, живео сам сам"

Потресан интервју Јага: "Звезда ми је замена за родитељску сигурност, живео сам сам"

Спортске.нет 01.08.2025
Мада су после нешто скромније друге сезоне у дресу Црвене звезде многи отписали Јага дос Сантоса за надолазећу у дресу београдског клуба, бразилски плејмејкер је ставио параф до лета 2027. године, што за његов живот и каријеру… »
Бомба на малом Калемегдану: Девонте Грејем потписао за Звезду!

Бомба на малом Калемегдану: Девонте Грејем потписао за Звезду!

Курир 01.08.2025
То су објавили црвено-бели на друштвеним мрежама. Као што је и било најављено, Београд ће бити прва станица у европској каријери 185 центиметара високог момка из Северне Каролине. Од 30-годишњег бека се очекује да ће бити једно… »
Званично: НБА "бомба" у Звезди!

Званично: НБА "бомба" у Звезди!

Б92 01.08.2025
Амерички кошаркаш Девонте Грејем и званично је нови члан КК Црвена звезда. Како се увелико писало претходних дана, сада је и званично објављено – Црвена звезда је довела још једно велико појачање овога лета и потписала уговор… »

Вести дана »