Povezane vesti
Novi asfalt u delu ulica Karađorđeva i Svetozara Markovića
iKragujevac 01.08.2025
Nakon završene zamene magistralnog toplovoda koju je u prethodnom periodu, u delovima ulica Karađorđeva i Svetozara Markovića, izvelo preduzeće Energetika doo Kragujevac, ekipe Sektora niskogradnje JKP Šumadija počele su sa pripremom za asfaltiranje ovog… »
Novi asfalt u delu ulica Karađorđeva i Svetozara Markovića
U centar 01.08.2025
Nakon završene zamene magistralnog toplovoda koju je u prethodnom periodu, u delovima ulica Karađorđeva i Svetozara Markovića, izvelo preduzeće Energetika doo Kragujevac, ekipe Sektora niskogradnje JKP Šumadija počele su sa pripremom za asfaltiranje ovog… »
Asfaltirane dve ulice u užem gradskom jezgru
Glas Šumadije 01.08.2025
Nakon radova na rekonstrukciji toplovodne mreže koje je izvela Energetika doo Kragujevac, Sektor niskogradnje JKP Šumadija Kragujevac nastavlja sa radovima na asfaltiranju Karađorđeve i ulice Svetozara Markovića u Mesnoj zajednici Centar. Radove su danas… »
Uređene dve važne ulice u Kragujevcu
RTK 01.08.2025
Nakon postavljanja novog magistralnog toplovoda u centru grada, koje je izvela kragujevačka Energetika, počelo je uređenje dela Karađorđeve i ulice Svetozara Markovića. Iako je Javno komunalno preduzeće Šumadija Kragujevac imalo 30 dana za uređenje ovih… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 1 satjoš 36 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 3 satajoš 58 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 6 satijoš 6 povezanih
Zvezda stotkom pokorila Monako: Nakon produžetka došla do velike pobede u Kneževini!
Hot sport pre 6 minutajoš 38 povezanih