Povezane vesti
Novi šef Delegacije EU u Srbiji Andreas fon Bekerat: Veliki ljubitelj srpske košarke i evropskih vrednosti
Radio 021 01.08.2025
Novi šef Delegacije EU Andreas fon Bekerat izjavio je da mu je čast što preuzima tu poziciju, te da se u Srbiji raduje građanima, prirodi, hrani, tradiciji i kulturi i sportu. "Moj najvažniji zadatak kao šefa Delegacije EU biće da pomognem i podržim… »
Novi šef Delegacije EU: Najvažniji zadatak da pomognem Srbiji da ispuni uslove za članstvo
N1 Info 01.08.2025
Novi šef Delegacije EU Andreas fon Bekerat izjavio je da mu je čast što preuzima tu poziciju, te da se u Srbiji raduje građanima, prirodi, hrani, tradiciji i kulturi i sportu. "Moj najvažniji zadatak kao šefa Delegacije EU biće da pomognem i podržim… »
Vesti dana »
Tramp kaže da Iran pregovara poslednjim snagama i da izbori neće uticati na njegovu strategiju
Beta pre 42 minutajoš 34 povezane
"Topovski udar povredio igrača i sudiju": RK Vojvodina odbila da nastavi meč jer nije bilo garancija za zdravlje i život učesnika
Insajder pre 37 minutajoš 37 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 6 satijoš 24 povezane
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 4 satijoš 56 povezanih