Povezane vesti

Pronađen Dragoljub koji je nestao u Obrenovcu: Sin za "Blic" potvrdio srećne vesti: "Zvali su me i rekli da je moj tata s…

Pronađen Dragoljub koji je nestao u Obrenovcu: Sin za "Blic" potvrdio srećne vesti: "Zvali su me i rekli da je moj tata s…

Blic pre 1 dan
Dragoljub S. iz Obrenovca koji je nestao jutros oko 11 sati, pronađen je u Zemunu, saznaje “Blic”. Iz službe Hitne pomoći kontaktirali su Dragoljubovog sina, Nikolu Stankovića i saopštili mu da su pronašli njegovog oca. - Kontaktirali su me iz Hitne… »
"Želeo je da to što mu je ostalo od života provede sa porodicom": Nestao Dragoljub iz Obrenovca: Odšetao iz bolnice, a da ga…

"Želeo je da to što mu je ostalo od života provede sa porodicom": Nestao Dragoljub iz Obrenovca: Odšetao iz bolnice, a da ga…

Blic pre 1 dan
Dragoljub Stanković iz Obrenovca nestao je danas oko 11 časova, nakon što je napustio odeljenje neurohirurgije koje se nalazi pri Kliničkom centru Srbije u Beogradu. U trenutku nestanka na sebi je imao sivu majicu, donji deo pidžame i crne papuče. Nosio… »
Nestao Dragoljub Stanković iz Obrenovca nakon što je napustio odeljenje neurohirurgije, porodica moli za pomoć

Nestao Dragoljub Stanković iz Obrenovca nakon što je napustio odeljenje neurohirurgije, porodica moli za pomoć

Euronews pre 1 dan
Dragoljub Stanković iz Obrenovca nestao je danas oko 11 časova, nakon što je napustio odeljenje neurohirurgije. U trenutku nestanka na sebi je imao sivu majicu, donji deo pidžame i crne papuče. Nosio je dve kese u rukama. Pretpostavlja se da je Dragoljub… »

Vesti dana »