Povezane vesti
Šok otkriće adama adaktara o Milanu stankoviću! Samozvani "bog obrva" otkrio tajnu o kojoj je ćutao godinama: Javio mi se u…
Kurir 01.08.2025
Adam Adaktar je jedan od najpoznatijih "stilista" za obrve u Srbiji, a mnoge žene ga hvale i tvrde da im je promenio život nakon tretmana u njegovom salonu. Samoprozvani "Bog obrva", Adam Adaktar, u jednoj emisiji otkrio je ko ga je od poznatih najviše… »
"Pozvao me je i rekao da želi obrve, a onda..." Adam Adatkar raskrinkao našeg pevača i otkrio skandalozne detalje
Alo 01.08.2025
Adaktar je priznao kako je Milan Stanković imao zakazan termin kod njega u salonu, a onda je otkrio neugodnu situaciju u kojoj se našao. Adam Adaktar je jedan od najpoznatijih "stilista" za obrve u Srbiji, a mnoge žene ga hvale i tvrde da im je promenio… »
Vesti dana »
Predstavio se kao prodavac posuđa, pa pokrao zlatni nakit iz stana: Uhapšen Rumun u Vrbasu
Nova pre 6 minutajoš 37 povezanih
Vučić: Srbija ima najveće rezerve energenata u regionu; Još nemamo potvrdu OFAK-a da će produžiti licencu NIS-u
RTV pre 16 minutajoš 173 povezane
Trampov ministar rata: Danas će biti najgore po Iran! Hegset kaže da su mu roditelji ubijenih vojnika rekli da "dovrši to" "Moj odgovor je bio..." (foto, video)
Kurir pre 11 minutajoš 33 povezane
GRAD PIROT POMAŽE LEČENJE DECE: Za ovu godinu opredeljeno 2,6 miliona dinara
Pirotske vesti pre 1 satjoš 23 povezane
U Inđiji položen kamen temeljac za R&D centar japanske kompanije Toyo Tire
In medija pre 20 minutajoš 16 povezanih