Povezane vesti

Tramp poslao podmornice bliže Rusiji za svaki slučaj zbog „glupih izjava“ Medvedeva

Tramp poslao podmornice bliže Rusiji za svaki slučaj zbog „glupih izjava“ Medvedeva

Nedeljnik pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp potvrdio je da je naredio raspoređivanje dve nuklearne podmornice u regije u blizini Rusije, kao odgovor na pretnje bivšeg ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva, piše Rojters. „Naredio sam da se dve nuklearne podmornice… »
Trump raspoređuje nuklearne podmornice blizu Rusije nakon prijetnji bivšeg ruskog predsjednika

Trump raspoređuje nuklearne podmornice blizu Rusije nakon prijetnji bivšeg ruskog predsjednika

Slobodna Evropa pre 2 dana
Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država(SAD) Donald Trump izjavio je u petak da je naredio raspoređivanje dvije američke nuklearne podmornice kao odgovor na, kako je rekao, "veoma provokativne izjave" bivšeg ruskog predsjednika Dmitrija Medvedeva. Na… »
Tramp naredio da se dve nuklearne podmornice rasporede blizu Rusije posle izjava Medvedeva

Tramp naredio da se dve nuklearne podmornice rasporede blizu Rusije posle izjava Medvedeva

Insajder pre 2 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je naredio da se dve nuklearne podmornice pozicioniraju ''u odgovarajućim regionima'' kao odgovor na pretnje zamenika predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrija Medvedeva… »
Usijanje Tramp naredio da se dve nuklearne podmornice rasporede blizu Rusije: Odgovor na pretnju Medvedeva

Usijanje Tramp naredio da se dve nuklearne podmornice rasporede blizu Rusije: Odgovor na pretnju Medvedeva

Telegraf pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je naredio da dve nuklearne podmornice budu raspoređene u regionima blizu Rusije kao odgovor na pretnje bivšeg ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva. "Naredio sam da dve nuklearne podmornice budu… »
"Samo neka plutaju, na našem su nišanu": Prva reakcija Rusa nakon Trampove najave nuklearnih podmornica

"Samo neka plutaju, na našem su nišanu": Prva reakcija Rusa nakon Trampove najave nuklearnih podmornica

Mondo pre 1 dan
"U okeanima ima znatno više ruskih nuklearnih podmornica nego američkih, a brodovi koje je predsednik SAD Donald Tramp naredio da se preusmere 'u odgovarajuće regione' već su dugo pod kontrolom. Rusija ne mora da odgovori na komentar američkog lidera"… »
Tramp "pisao" medvedevu, Rusi mu odgovorili: Imamo više nuklearki i to s najmoćnijim oružjem! Tvoje su odavno pod kontrolom

Tramp "pisao" medvedevu, Rusi mu odgovorili: Imamo više nuklearki i to s najmoćnijim oružjem! Tvoje su odavno pod kontrolom

Dnevnik pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp objavio je da je naredio raspoređivanje "dve nuklearne podmornice" u "odgovarajuće zone" nakon "provokativnih" i "zapaljivih" komentara bivšeg ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva. Naredio sam da se dve nuklearne… »
Rat - dan 1.255: Napad na Harkov; Tramp naredio raspoređivanje nuklearnih podmornica, Rusija odgovorila

Rat - dan 1.255: Napad na Harkov; Tramp naredio raspoređivanje nuklearnih podmornica, Rusija odgovorila

B92 pre 1 dan
Rat u Ukrajini - 1.255. dan. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp naredio je da se dve nuklearne podmornice pozicioniraju u "odgovarajućim regionima" kao odgovor na pretnje bivšeg predsednika Rusije Dmitrija Medvedeva. Zamenik predsednika… »
Trampe, šta kažeš na ovo? Rusija hitno reagovala na slanje nuklearki

Trampe, šta kažeš na ovo? Rusija hitno reagovala na slanje nuklearki

B92 pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp objavio je da je naredio raspoređivanje "dve nuklearne podmornice" u "odgovarajuće zone" nakon "provokativnih" i "zapaljivih" komentara bivšeg ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva. "Naredio sam da se dve nuklearne… »
Prva izjava Trampa nakon slanja nuklearki Putinu "Morali smo..."

Prva izjava Trampa nakon slanja nuklearki Putinu "Morali smo..."

Alo pre 1 dan
Američki predsednik Donald Trump saopštio je da je naredio razmeštaj dve američke nuklearne podmornice u "odgovarajuće regione" kao odgovor na, kako ih je opisao, "više nego provokativne" izjave Dmitrija Medvedeva, bivšeg predsednika Rusije i sadašnjeg… »
Tramp naredio da se dve nuklearne podmornice prerasporede blizu Rusije

Tramp naredio da se dve nuklearne podmornice prerasporede blizu Rusije

RTV pre 1 dan
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je naredio da se dve nuklearne podmornice pozicioniraju "u odgovarajućim regionima" kao odgovor na pretnje zamenika predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrija… »
Zbog komentara Medvedeva, Tramp premestio dve nuklearne podmornice

Zbog komentara Medvedeva, Tramp premestio dve nuklearne podmornice

N1 Info pre 1 dan
Predsednik SAD Donald Tramp kaže da je naredio da se dve nuklearne podmornice „pozicioniraju u odgovarajućim regionima“ kao odgovor na „veoma provokativne“ komentare bivšeg ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva. Tramp je rekao da je delovao „za svaki… »
Tramp: Provokativne izjave Medvedeva

Tramp: Provokativne izjave Medvedeva

Vesti online pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp je danas poručio da je naredio da dve nuklearne podmornice zauzmu nove položaje, “na osnovu izuzetno provoktivnih izjava” bivšeg šefa ruske države Dmitrija Medvedeva. Reči su vrlo važne i često mogu dovesti do neželjenih… »
Tramp najavljivao kraj rata za 24 sata, a sad okrivio Bajdena: "Rusija ima previše poginulih vojnika"

Tramp najavljivao kraj rata za 24 sata, a sad okrivio Bajdena: "Rusija ima previše poginulih vojnika"

Mondo pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp oglasio se večeras ponovo na svojoj društvenoj mreži "Truth social" nakon što je prvobitno objavio da je naredio raspoređivanje dve nuklearne podmornice blizu granice sa Ruskom Federacijom. Komentarisao je stanje na… »
Tramp maše nuklearnom toljagom! Rusija otkriva šta zaista stoji iza njegove pretnje

Tramp maše nuklearnom toljagom! Rusija otkriva šta zaista stoji iza njegove pretnje

Alo pre 1 dan
Ruski poslanik Vodolacki tvrdi da Tramp nuklearnim podmornicama pokušava da zastraši, ali da to nije ozbiljna pretnja za Rusiju. Američki predsednik Donald Tramp, govoreći o kretanju nuklearnih podmornica, pokušava da zastraši Rusiju – ali to nije… »
Tramp: Rasporedio sam nuklearne podmornice u blizini Rusije; Ako su te huškačke izjave nešto više...

Tramp: Rasporedio sam nuklearne podmornice u blizini Rusije; Ako su te huškačke izjave nešto više...

B92 pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je naredio da se dve nuklearne podmornice pozicioniraju "u odgovarajućim regionima" kao odgovor na pretnje zamenika predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrija Medvedeva. "Na… »
Pentagon bez komentara na Trampovu naredbu o premeštanju nuklearnih podmornica

Pentagon bez komentara na Trampovu naredbu o premeštanju nuklearnih podmornica

Politika pre 1 dan
Američko Ministarstvo odbrane nije želelo da iznese detalje u vezi sa izjavom predsednika SAD Donalda Trampa, koji je saopštio da je naložio raspoređivanje dve nuklearne podmornice u, kako je naveo, „relevantne regione“. Pentagon je za agenciju TASS… »
Tramp: Naredio sam da se dve nuklearne podmornice pozicioniraju u regionima blizu Rusije

Tramp: Naredio sam da se dve nuklearne podmornice pozicioniraju u regionima blizu Rusije

Euronews pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je naredio da se dve nuklearne podmornice pozicioniraju u regionima blizu Rusije kao odgovor na pretnje bivšeg predsednika Rusije Dmitrija Medvedeva. "Naredio sam da se dve… »
Tramp “počistio“ Medvedeva Naredio da se dve nuklearne podmornice pozicioniraju blizu Rusije nulta tolerancija za zapaljivu…

Tramp “počistio“ Medvedeva Naredio da se dve nuklearne podmornice pozicioniraju blizu Rusije nulta tolerancija za zapaljivu…

Dnevnik pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je naredio da se dve nuklearne podmornice pozicioniraju u regionima blizu Rusije kao odgovor na pretnje bivšeg predsednika Rusije Dmitrija Medvedeva. "Naredio sam da se dve… »
Tramp: Naredio sam razmeštanje dve nuklearne podmornice blizu Rusije

Tramp: Naredio sam razmeštanje dve nuklearne podmornice blizu Rusije

Politika pre 1 dan
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je naredio da se dve nuklearne podmornice pozicioniraju u regionima blizu Rusije kao odgovor na pretnje bivšeg predsednika Rusije Dmitrija Medvedeva. „Naredio sam da se… »
Tramp raspoređuje podmornice u blizini Rusije: Oštro reagovao na izjave Medvedeva, pa zapretio: "Mogu da izazovu posledice"

Tramp raspoređuje podmornice u blizini Rusije: Oštro reagovao na izjave Medvedeva, pa zapretio: "Mogu da izazovu posledice"

Blic pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp oglasio se na svojoj društvenoj mreži "Truth Social" povodom izjava bivšeg predsednika Rusije Dmitrija Medvedeva. Kako je Tramp naveo, " naredio je da se dve nuklearne podmornice pozicioniraju u odgovarajućim regionima"… »
Dramatično! Tramp naredio da dve nuklearne podmornice budu raspoređene: Predsednik SAD reagovao na "glupe i zapaljive" izjave…

Dramatično! Tramp naredio da dve nuklearne podmornice budu raspoređene: Predsednik SAD reagovao na "glupe i zapaljive" izjave…

Kurir pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp oglasio se na svojoj društvenoj mreži "Truth Social" povodom izjava bivšeg predsednika Rusije Dmitrija Medvedeva. Kako je Tramp naveo, " naredio je da se dve nuklearne podmornice pozicioniraju u odgovarajućim regionima"… »
Svet na ivici katastrofe: Tramp naredio da se dve nuklearne podmornice rasporede blizu Rusije

Svet na ivici katastrofe: Tramp naredio da se dve nuklearne podmornice rasporede blizu Rusije

Mondo pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je naredio da dve nuklearne podmornice budu raspoređene u regionima blizu Rusije kao odgovor na pretnje bivšeg ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva. "Naredio sam da dve nuklearne podmornice budu… »
Tramp Poslao nuklearke na Putina Nešto jezivo isplivalo kod obala Rusije

Tramp Poslao nuklearke na Putina Nešto jezivo isplivalo kod obala Rusije

Alo pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da je dao naređenje da se dve američke nuklearne podmornice premeste u blizinu Rusije, kao odgovor na, kako je ocenio, zapaljive izjave bivšeg ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva. „Poslao sam dve… »
Tramp preti Moskvi Raspoređuje podmornice u blizini Rusije: Oštro reagovao na izjave Medvedeva

Tramp preti Moskvi Raspoređuje podmornice u blizini Rusije: Oštro reagovao na izjave Medvedeva

Večernje novosti pre 1 dan
AMERIČKI predsednik Donald Tramp oglasio se na svojoj društvenoj mreži "Truth Social" povodom izjava bivšeg predsednika Rusije Dmitrija Medvedeva. Kako je Tramp naveo, " naredio je da se dve nuklearne podmornice pozicioniraju u odgovarajućim regionima"… »
Tramp zapretio Medvedevu: "Neuspešni bivši predsednik treba da pazi šta govori"

Tramp zapretio Medvedevu: "Neuspešni bivši predsednik treba da pazi šta govori"

NIN pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp, zapretio je bivšem ruskom lideru Dmitriju Medvedevu "da pazi šta govori" i nazvao ga "neuspešnim predsednikom". "Rusija i SAD gotovo da nemaju nikakve trgovinske veze. Hajde da tako i ostane, i… »

Vesti dana »