Povezane vesti
Fifa i UEFA krive za prenatrpan raspored: Premijer liga ostaje pri formatu od 20 klubova
Kurir pre 23 dana
Izvršni direktor fudbalske Premijer ligeRičard Masters izjavio je da englesko elitno takmičenje neće smanjiti broj učesnika sa 20 na 18 klubova, uprkos sve većim tenzijama sa Svetskom fudbalskom federacijom (Fifa) zbog prenatrpanog međunarodnog… »
Premijer liga ne haje šta misli FIFA, ostaje pri formatu od 20 klubova
Sportski žurnal pre 23 dana
Zabrinutost zbog gustog rasporeda sve je veća. Vezista Mančester sitija Rodri je još prošle godine upozorio da su igrači blizu štrajka zbog preopterećenosti utakmicama. Izvršni direktor fudbalske Premijer lige Ričard Masters izjavio je da englesko elitno… »
Premijer liga "preživela" pokušaj "revolucije"
Sportske.net pre 23 dana
Izvršni direktor fudbalske Premijer lige Ričard Masters izjavio je da englesko elitno takmičenje neće smanjiti broj učesnika sa 20 na 18 klubova, uprkos sve većim tenzijama sa Svetskom fudbalskom federacijom (Fifa) zbog prenatrpanog međunarodnog… »
Tenzije sa FIFA, ali Premijer liga ostaje u formatu od 20 klubova
Sport klub pre 23 dana
Izvršni direktor fudbalske Premijer lige Ričard Masters izjavio je da englesko elitno takmičenje neće smanjiti broj učesnika sa 20 na 18 klubova, uprkos sve većim tenzijama sa Svetskom fudbalskom federacijom (FIFA) zbog prenatrpanog međunarodnog… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 7 satijoš 1 povezana