Povezane vesti
"U zatvoru sam varala dečka" Volela Gastoza, završila iza rešetaka, pa joj je život postao pakao: Loše sam...
Telegraf pre 1 dan
Starleta i bivša učesnica rijalitija, kao i bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza, Teodora Radojičić, progovorila je o mračnoj epizodi svog života - periodu kada je uhapšena i osuđena zbog šverca heroina, ali i o bolnim ličnim gubicima, depresiji i… »
"Kad su me uhapsili nisam imala donji veš, dečka sam varala u zatvoru!" Bila na robiji, volela Gastoza, pa joj se život…
Kurir pre 1 dan
Starleta i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Teodora Radojičić i bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza u decembru 2020. godine, u Austriji, osuđena je na četiri godine zatvora zbog trgovine četiri i po kilograma heroina. Radojičićeva je uhapšena… »
Vesti dana »

Pljuskovi, oluje i grad: Do ovog datuma na snazi upozorenje za nepogode
Pravda pre 1 satjoš 20 povezanih

Novi snažan zemljotres pogodio ruska Kurilska ostrva, moguć cunami
Politika pre 17 minutajoš 12 povezanih

Raketiran Kijev, sirene za vazdušnu opasnost širom zemlje; napadnuto skladište nafte u Sočiju
RTS pre 1 satjoš 8 povezanih

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja" danas u Sremskim Karlovcima, meštani poručili Vučiću da je nepoželjan
Radio 021 pre 2 satajoš 8 povezanih

AMSS: Pojačan saobraćaj na auto-putu ka Nišu i na graničnim prelazima sa Severnom Makedonijom i Bugarskom
Danas pre 57 minutajoš 7 povezanih