Povezane vesti
"Lukas mi je nudio..." Ena Čolić o mračnoj prošlosti, otkrila šta joj je Gastoz radio 15 godina, pa priznala sve o pevačima i…
Kurir 01.08.2025
Zadrugarka Ena Čolić koja je sve iznenadila svojim visokim četvrtim plasmanom u Eliti 8, sada je otvorila dušu o brojnim temama. Na samom početku Čolićeva je otkrila o čemu je razgovarala sa Jovanom Pejićem Pejom posle emisije ''Narod pita''. - Popričali… »
"Znam svašta o maji marinković": Ena Čolić otkrila tajni plan Anđele Đuričić i ogolila dušu: "Sina su mi navodili na suicid"…
Blic 31.07.2025
Ena Čolić prvi put je ušla u rijaliti ove godine, a odmah se istakla i zauzela visoko 4. meso, a sada je za "Blic" progovorila o svojim utiscima nakon "Elite 8". Ena Čolić je na samom početku progovorila o svom odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom, koji je… »
Vesti dana »
Rusi pogodili dva data centra u Kijevu; Kremlj: Još nije odlučeno o odlasku Putina na samit G20
RTS pre 59 minutajoš 3 povezane
Svi strahuju od trećeg svetskog rata, ali je Putin sateran u ćorsokaku! Pet činjenica zašto ne sme da napadne NATO
Mondo pre 32 minutajoš 1 povezana
Posle isplate 6.000 dinara, od 1. oktobra kreće nova novčana pomoć: Ova grupa građana će dobijati 65.000 dinara mesečno
Mondo pre 1 satjoš 1 povezana