Povezane vesti
"Lukas mi je nudio..." Ena Čolić o mračnoj prošlosti, otkrila šta joj je Gastoz radio 15 godina, pa priznala sve o pevačima i…
Kurir pre 1 dan
Zadrugarka Ena Čolić koja je sve iznenadila svojim visokim četvrtim plasmanom u Eliti 8, sada je otvorila dušu o brojnim temama. Na samom početku Čolićeva je otkrila o čemu je razgovarala sa Jovanom Pejićem Pejom posle emisije ''Narod pita''. - Popričali… »
"Gastoz me je muvao 15 godina" Ena Čolić o mračnoj prošlosti: “Lukas mi je nudio…” (video)
Alo pre 1 dan
Razvezala jezik kao nikad pre! Zadrugarka Ena Čolić koja je sve iznenadila svojim visokim četvrtim plasmanom u Eliti 8 bila je gost naše redakcije gde smo sa njom razgovarali o mnogim temama koje su zastupljene nakon finala, ali i otkrili štošta o njoj… »
"Znam svašta o maji marinković": Ena Čolić otkrila tajni plan Anđele Đuričić i ogolila dušu: "Sina su mi navodili na suicid"…
Blic pre 2 dana
Ena Čolić prvi put je ušla u rijaliti ove godine, a odmah se istakla i zauzela visoko 4. meso, a sada je za "Blic" progovorila o svojim utiscima nakon "Elite 8". Ena Čolić je na samom početku progovorila o svom odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom, koji je… »
Vesti dana »

Patrijarh Porfirije poziva na očuvanje mira: Presuda Dodiku kako bi se doveo u pitanje opstanak srpskog naroda u bih
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

"Ostajemo uz republiku srpsku": Macut: Presuda Dodiku je protiv čitavog srpskog naroda
Blic pre 2 satajoš 1 povezana