Povezane vesti
Konačno lansirana misija Crew-11 na MSS
Kosmički glasnik 01.08.2025
U 11:43 po lokalnom vremenu uspešno je lansirana misija Crew-11, deo NASA-inog Komercijalnog svemirskog programa, sa ciljem naučne ekspedicije na Međunarodnoj svemirskoj stanici (MSS). Letelicu “Dragon” kompanije “SpaceX” nosila je raketa Falkon 9… »
Poletela raketa Falkon 9: Odnela na mss kosmonaute iz SAD i Rusije
Večernje novosti 01.08.2025
RAKETA Falkon 9 sa svemirskim brodom "Kru dragon", na kojem se nalazi ruski kosmonaut Oleg Platonov, uspešno je poletela ka Međunarodnoj svemirskoj stanici (MKS), javlja dopisnik Sputnjika. Foto: Profimedia Lansiranje je obavljeno sa kosmodroma na misu… »
Poletela raketa Falkon 9 sa kosmonautima iz SAD i Rusije
Sputnik 01.08.2025
Raketa Falkon 9 sa svemirskim brodom "Kru dragon", na kojem se nalazi ruski kosmonaut Oleg Platonov, uspešno je poletela ka Međunarodnoj svemirskoj stanici (MKS), javlja dopisnik Sputnjika. Lansiranje je obavljeno sa kosmodroma na misu Kanaveral u… »
Vesti dana »
Prvi presek glasanja! Ovi takmičari su ispali iz finala "Pinkovih zvezda": Njih 12 se bori za pobedu
Blic pre 32 minutajoš 22 povezane
Đurić: Članstvo u EU bi Zapadnom Balkanu donelo više stabilnosti i oslabilo etnonacionalizam
Beta pre 6 satijoš 25 povezanih
"Imao sam keca iz geografije - ja nikada nisam čuo za njih" Rade Bogdanović nasmejao sve u studiju: Nemam ja pare za te egzotične destinacije
Kurir pre 12 minutajoš 85 povezanih
Ponovo poskupelo gorivo u Srbiji - evo koliko košta litar dizela i benzina
Kamatica pre 7 satijoš 45 povezanih