Povezane vesti

Zašto je Babika odabrao Zvezdu: "Kanga je moj brat"

Zašto je Babika odabrao Zvezdu: "Kanga je moj brat"

Sportske.net pre 13 sati
Novo pojačanje Crvene zvezde Šavi Babika pričao je za klupski sajt o tome zbog čega mu je bilo lako da izabere Beograd kao narednu destinaciju pomenuvši Gelora Kangu. Bivši vezista Crvene zvezde je jedan od najboljih stranaca u istoriji i sigurno je da… »
Gabonac Šavi Babika novi fudbaler Crvene zvezde

Danas pre 19 sati
Dosadašnji fudbaler Tuluza Šavi Babika novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je danas beogradski klub, a prenosi agencija Beta. Babika (25) je sa beogradskim crveno-belima potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka na dodatnih godinu dana. „Veoma… »
Babika u Zvezdi na Kanginu preporuku

Babika u Zvezdi na Kanginu preporuku

Sportski žurnal pre 20 sati
Reprezentativac Gabona potpisao ugovor na tri godine plus jednu. Fudbaler iz Gabona Šavi Babika (25) novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je beogradski klub. On je sa Zvezdom potpisao trogodišnji ugovor, uz opciju da se saradnja nastavi još jednu… »
Zvanično! Ovo je nova zvezdina bomba! Brzonogi Babika potpisao trogodišnji ugovor, crveno-beli potrošili 4.000.000 evra!

Zvanično! Ovo je nova zvezdina bomba! Brzonogi Babika potpisao trogodišnji ugovor, crveno-beli potrošili 4.000.000 evra!

Kurir pre 20 sati
Šavi Babika je potpisao trogodišnji ugovor, saopštila je Crvena zvezda. Babika je zadužio dres sa brojem 80. Radi se o fudbaleru koji ima 25 godina, dolazi iz Gabona i igra na poziciji krila. Otkrio je Babika i zašto se odlučio za dolazak u naš klub. U… »
Babika stigao u Zvezdu

Babika stigao u Zvezdu

Sputnik pre 21 sat
Šavi Babika je i zvanično fudbaler Crvene zvezde, povremeni reprezentativac Gabona potpisao je trogodišnji ugovor sa šampionom Srbije. Crvena zvezda će Babiku platiti Tuluzu 4.000.000 evra, a na Marakani je uslikan u sprinterskom stavu i to je… »
Otišao jedan Gabonac, došao drugi: Zvezda predstavila novo pojačanje za Ligu šampiona

Otišao jedan Gabonac, došao drugi: Zvezda predstavila novo pojačanje za Ligu šampiona

Euronews pre 22 sata
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je ove subote najnovije pojačanje u pohodu na Ligu šampiona, a to je Šavi Babika koji je potpisao trogodišnji ugovor sa najboljim timom Srbije. Reprezentativac Gabona je naglasio da o Crvenoj zvezdi kao klubu, ali… »
Šavi Babika novi fudbaler Crvene zvezde

Šavi Babika novi fudbaler Crvene zvezde

Radio sto plus pre 22 sata
Babika (25) je sa beogradskim crveno-belima potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka na dodatnih godinu dana. “Veoma sam srećan što sam ovde. Nisam iznenađen, jer poznajem klub od ranije i znam koliko je veliki, tako da sam presrećan što sam… »
Zvanično - Babika već zauzeo niski start

Zvanično - Babika već zauzeo niski start

Sportske.net pre 23 sata
Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je novi transfer ovog popodneva - stigao je Šavi Babika iz Tuluza. Dan pošto je potpisao Mahmudu Bađo i ojačao sredinu terena, red je došao na desnu ofanzivnu stranu. U transferu vrednom 4.000.000 evra, uz bonuse… »

RTS pre 22 sata
Fudbaler iz Gabona Šavi Babika novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je beogradski klub. Babika (25) je sa Zvezdom potpisao trogodišnji ugovor, uz opciju da se saradnja nastavi još jednu sezonu. Gabonac će u timu nositi crveno-beli dres sa brojem 80, a… »
Babika obukao dres Zvezde: Brz sam, Kanga mi je kao brat

Babika obukao dres Zvezde: Brz sam, Kanga mi je kao brat

Sport klub pre 23 sata
Šavi Babika je i zvanično fudbaler Crvene zvezde. Povremeni reprezentativac Gabona potpisao je trogodišnji ugovor sa šampionom Srbije. Crvena zvezda će Babiku platiti Tuluzu 4.000.000 evra, a na Marakani je uslikan u sprinterskom stavu i to je pokazatelj… »
Još jedno pojačanje na marakani: Šavi Babika otkrio zašto je izabrao Crvenu zvezdu

Još jedno pojačanje na marakani: Šavi Babika otkrio zašto je izabrao Crvenu zvezdu

Dnevnik pre 23 sata
Fudbalski klub Crvena zvezda doveo je još jedno pojačanje. U klupskim prostorijama stadiona “Rajko Mitić” trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu je parafirao Šavi Babika, koji je zadužio broj 80. – Veoma sam srećan što sam… »
Zvezda predstavila novo veliko pojačanje: „Kanga mi je kao stariji brat“

Zvezda predstavila novo veliko pojačanje: „Kanga mi je kao stariji brat“

Nova pre 23 sata
Novi igrač Fudbalskog kluba Crvena zvezda je Gabonac - Šavi Babika (25), koji stiže iz francuskog Tuluza. Iz Tuluza je u Zvezdu za 4.000.000 evra stigao krilni napadač Šavi Babika, sa kojim je potpisan trogodišnji ugovor, uz opciju produžetka na još… »
Zvezda se pohvalila novim pojačanjem - za sebe kaže da je brz FOTO

Zvezda se pohvalila novim pojačanjem - za sebe kaže da je brz FOTO

B92 pre 23 sata
Novi igrač Fudbalskog kluba Crvena zvezda je Gabonac Šavi Babika (25), koji stiže iz Tuluza. U klupskim prostorijama stadiona "Rajko Mitić" Babika je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio je dres sa… »
Još jedna transfer-bomba Zvezde: Stigao Kangin "mlađi brat", da pokaže koliko je brz

Još jedna transfer-bomba Zvezde: Stigao Kangin "mlađi brat", da pokaže koliko je brz

Mondo pre 23 sata
FK Crvena zvezda ozvaničila je dolazak krilnog fudbalera Šavija Babike koji je sa crveno-belima potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu. Gabonac je zadužio dres sa brojem 80 i izuzetno je srećan i motivisan zbog… »
Zvezda sve jača: Brzonogo desno krilo u crveno-belom (video)

Zvezda sve jača: Brzonogo desno krilo u crveno-belom (video)

Večernje novosti pre 23 sata
CRVENA zvezda nastavlja da radi na jačanju tima. Crveno-beli su doveli desno krilo Šavija Babiku. FOTO: FK Crvena zvezda Fudbaler iz Gabona je sa šampionom Srbije potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu i zadužio je… »
Crvena zvezda predstavila novo pojačanje: "Brz sam, Kanga mi je kao stariji brat!"

Crvena zvezda predstavila novo pojačanje: "Brz sam, Kanga mi je kao stariji brat!"

Telegraf pre 23 sata
Crvena zvezda zvanično je predstavila još jedno pojačanje za novu sezone, a u pitanju je Šavi Babika! Gabonac je potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima, uz mogućnost produžetka na još jednu godinu, a Zvezda će platiti Tuluzu 4.000.000 evra. Babika… »
Babika stiže u Zvezdu za četiri miliona evra

Babika stiže u Zvezdu za četiri miliona evra

Sportski žurnal pre 1 dan
Crvena zvezda pronašla novajliju u Francuskoj. Rukovodstvo Crvene zvezde čini sve da treneru Vladanu Milojeviću obezbedi konkurentan tim kako bi se klub iz Ljutice Bogdana plasirao peti put u u Ligu šampina. Novi ofanzivac pronađen je u Tuluzu i igra na… »
Zvezda promovisala Bađa

Zvezda promovisala Bađa

Politika pre 1 dan
Šampion Srbije u Slovačkoj pronašao vezistu slavnog prezimena. Mahmudu Bađo (20), promovisan je juče u fudbalera Crvene zvezde bez prisustva predstavnika sedme sile. Kako je navedeno na zvaničnom sajtu šampiona Srbije zadnji vezni potpisao je… »
Mahmudu Bađo novi fudbaler Crvene zvezde

Mahmudu Bađo novi fudbaler Crvene zvezde

Danas pre 1 dan
Fudbaler iz Gambije Mahmudu Bađo novi je igrač Crvene zvezde, preneli su danas crveno-beli. Klub je naveo da je Bađo potpisao četvorogodišnji ugovor, uz opciju produžetka na još godinu dana. Vezista iz Gambije će u Zvezdi nositi dres sa brojem šest… »

Vesti dana »