Повезане вести
Зашто је Бабика одабрао Звезду: "Канга је мој брат"
Спортске.нет 02.08.2025
Ново појачање Црвене звезде Шави Бабика причао је за клупски сајт о томе због чега му је било лако да изабере Београд као наредну дестинацију поменувши Гелора Кангу. Бивши везиста Црвене звезде је један од најбољих странаца у… »
Габонац Шави Бабика нови фудбалер Црвене звезде
Данас 02.08.2025
Досадашњи фудбалер Тулуза Шави Бабика нови је играч Црвене звезде, саопштио је данас београдски клуб, а преноси агенција Бета. Бабика (25) је са београдским црвено-белима потписао трогодишњи уговор са опцијом продужетка на… »
Званично! Ово је нова звездина бомба! Брзоноги Бабика потписао трогодишњи уговор, црвено-бели потрошили 4.000.000 евра!
Курир 02.08.2025
Шави Бабика је потписао трогодишњи уговор, саопштила је Црвена звезда. Бабика је задужио дрес са бројем 80. Ради се о фудбалеру који има 25 година, долази из Габона и игра на позицији крила. Открио је Бабика и зашто се одлучио… »
Бабика у Звезди на Кангину препоруку
Спортски журнал 02.08.2025
Репрезентативац Габона потписао уговор на три године плус једну. Фудбалер из Габона Шави Бабика (25) нови је играч Црвене звезде, саопштио је београдски клуб. Он је са Звездом потписао трогодишњи уговор, уз опцију да се сарадња… »
Бабика стигао у Звезду
Спутник 02.08.2025
Шави Бабика је и званично фудбалер Црвене звезде, повремени репрезентативац Габона потписао је трогодишњи уговор са шампионом Србије. Црвена звезда ц́е Бабику платити Тулузу 4.000.000 евра, а на Маракани је усликан у… »
Отишао један Габонац, дошао други: Звезда представила ново појачање за Лигу шампиона
Еуроневс 02.08.2025
Фудбалски клуб Црвена звезда представио је ове суботе најновије појачање у походу на Лигу шампиона, а то је Шави Бабика који је потписао трогодишњи уговор са најбољим тимом Србије. Репрезентативац Габона је нагласио да о… »
Шави Бабика нови фудбалер Црвене звезде
Радио сто плус 02.08.2025
Бабика (25) је са београдским црвено-белима потписао трогодишњи уговор са опцијом продужетка на додатних годину дана. “Веома сам срећан што сам овде. Нисам изненађен, јер познајем клуб од раније и знам колико је велики, тако да… »
Званично - Бабика већ заузео ниски старт
Спортске.нет 02.08.2025
Фудбалски клуб Црвена звезда објавио је нови трансфер овог поподнева - стигао је Шави Бабика из Тулуза. Дан пошто је потписао Махмуду Бађо и ојачао средину терена, ред је дошао на десну офанзивну страну. У трансферу вредном… »
Габонац Шави Бабика нови фудбалер Црвене звезде
РТС 02.08.2025
Фудбалер из Габона Шави Бабика нови је играч Црвене звезде, саопштио је београдски клуб. Бабика (25) је са Звездом потписао трогодишњи уговор, уз опцију да се сарадња настави још једну сезону. Габонац ће у тиму носити… »
Звезда представила ново велико појачање: „Канга ми је као старији брат“
Нова 02.08.2025
Нови играч Фудбалског клуба Црвена звезда је Габонац - Шави Бабика (25), који стиже из француског Тулуза. Из Тулуза је у Звезду за 4.000.000 евра стигао крилни нападач Шави Бабика, са којим је потписан трогодишњи уговор, уз… »
Још једно појачање на маракани: Шави Бабика открио зашто је изабрао Црвену звезду
Дневник 02.08.2025
Фудбалски клуб Црвена звезда довео је још једно појачање. У клупским просторијама стадиона “Рајко Митић” трогодишњи уговор са опцијом продужетка сарадње на још једну сезону је парафирао Шави Бабика, који је задужио број 80. –… »
Бабика обукао дрес Звезде: Брз сам, Канга ми је као брат
Спорт клуб 02.08.2025
Шави Бабика је и званично фудбалер Црвене звезде. Повремени репрезентативац Габона потписао је трогодишњи уговор са шампионом Србије. Црвена звезда ће Бабику платити Тулузу 4.000.000 евра, а на Маракани је усликан у спринтерском… »
Звезда се похвалила новим појачањем - за себе каже да је брз ФОТО
Б92 02.08.2025
Нови играч Фудбалског клуба Црвена звезда је Габонац Шави Бабика (25), који стиже из Тулуза. У клупским просторијама стадиона "Рајко Митић" Бабика је потписао трогодишњи уговор са опцијом продужетка сарадње на још једну сезону… »
Звезда све јача: Брзоного десно крило у црвено-белом (видео)
Вечерње новости 02.08.2025
ЦРВЕНА звезда наставља да ради на јачању тима. Црвено-бели су довели десно крило Шавија Бабику. ФОТО: ФК Црвена звезда Фудбалер из Габона је са шампионом Србије потписао трогодишњи уговор са опцијом продужетка сарадње на још… »
Још једна трансфер-бомба Звезде: Стигао Кангин "млађи брат", да покаже колико је брз
Мондо 02.08.2025
ФК Црвена звезда озваничила је долазак крилног фудбалера Шавија Бабике који је са црвено-белима потписао трогодишњи уговор са опцијом продужетка сарадње на још једну сезону. Габонац је задужио дрес са бројем 80 и изузетно је… »
Црвена звезда представила ново појачање: "Брз сам, Канга ми је као старији брат!"
Телеграф 02.08.2025
Црвена звезда званично је представила још једно појачање за нову сезоне, а у питању је Шави Бабика! Габонац је потписао трогодишњи уговор са црвено-белима, уз могућност продужетка на још једну годину, а Звезда ће платити… »
Бабика стиже у Звезду за четири милиона евра
Спортски журнал 02.08.2025
Црвена звезда пронашла новајлију у Француској. Руководство Црвене звезде чини све да тренеру Владану Милојевићу обезбеди конкурентан тим како би се клуб из Љутице Богдана пласирао пети пут у у Лигу шампина. Нови офанзивац… »
Звезда промовисала Бађа
Политика 02.08.2025
Шампион Србије у Словачкој пронашао везисту славног презимена. Махмуду Бађо (20), промовисан је јуче у фудбалера Црвене звезде без присуства представника седме силе. Како је наведено на званичном сајту шампиона Србије задњи… »
Махмуду Бађо нови фудбалер Црвене звезде
Данас 01.08.2025
Фудбалер из Гамбије Махмуду Бађо нови је играч Црвене звезде, пренели су данас црвено-бели. Клуб је навео да је Бађо потписао четворогодишњи уговор, уз опцију продужетка на још годину дана. Везиста из Гамбије ће у Звезди носити… »
Вести дана »
Тањга расположен после велике победе: "Доста је илузорно сад причати о титули"
Спортске.нет пре 9 минутајош 81 повезана
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 44 минутајош 51 повезана
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 1 сатјош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних